חלום קצת מוזר...

חלום קצת מוזר...

טוב...אני אתחיל ככה- אני משחק בנחרת הקדטים של ישראל, והייתי צריך ללכת ביום שישי אחד בצהריים למחנה אימונים בווינגייט. בערב של יום חמישי חזרתי מאוחר בגלל אימון, והייתי גם צריך לארגן את התיקים למחנה (מחנה של יומיים) וגם להתכונן לבוחן במתמטיקה, כך שהייתי ממש לחוץ בזמן... על המתמטיקה התיישבתי רק בשעה 21:30, ולמיטה הייתי צריך להיכנס בשעה 22:00 לכל היותר.. כדי לא להיות עייף במחנה..כך שבסוף התכוננתי 10 דקות ואת התיקים לא הספקתי לארגן. אז תיכננתי להתקשר בבוקר למישהו מהכיתה, כדי ששנינו נבוא מוקדם יותר לבי"ס כדי שיכונן אותי קצת.. ולחלום - אני חולם שאני מתעורר בבוקר במיטה, אני מסתכל בשעון ורואה שהשעה 7:30 בדיוק, אני יורד לאכול ולשתות משהו ומתכנן להתקשר לחבר (בבי"ס אני צריך להיות ב-9:15) אני מסתכל שוב בשעון ולהפתעתי הרבה השעה היא כבר 8:55... אני חושב לעצמי- "פאק ! מה אני עושה עכשיו?? יש לי עוד 20 דקות בוחן ואני לא יודע כלום!!" אני הולך לשאול בעצת אמי שנמצאת במרפסת. כשאני מגיע אליה, אני מספר לה את הבעיה, ומראה לה את השעון- השעה היא 10:47... אמא שלי אומרת לי שכבר לעזוב את הבוחן כי השיעור כבר נגמר... אני מופתע מאוד ונוכח לדעת שהיא אכן צודקת... אז התחלתי לחשוב לעצמי- בשעה 13:00 אני צריך להיפגש עם חבר שלי ואז נלך לווינגייט ביחד (משום מה, בחלום הכוונה היא שנלך ברגל, ואני בכלל גר בצפון..) אז אני מסתכל שוב בשעון כדי לתכנן את הזמן טוב יותר, השעה כבר 13:46...כלומר, איחרתי גם את המועד הזה... רק עכשיו אני קולט שמשהו כאן לא הולך בסדר... (מטומטם שכמוני) ואני קולט שאני בחלום צלול.. אני עושה כמה צעדים לכיוון אמא שלי (אנחנו עדיין במרפסת בקומה השנייה) ואומר לה: "אמא, אני בחלום צלול !!" אבל היא מתרחקת ממני לאט לאט ופתאום אני נכנס --לתוך-- הקיר החיצוני של המרפסת בטעות... פתאום אני מתעורר על השטיח בסלון... אני מנסה להבין מה קורה...כי הרי הלכתי לישון בחדר שלי, במיטה שלי, בקומה השנייה בכלל... אמא שלי רואה שהתעוררתי, אז היא מביאה לי ערימת בגדים שאני צריך בשביל המחנה (היא קיפלה כביסה) אני מבולבל מאוד..לוקח את הבגדים והולך איתם לחדר לארגן את התיקים...חושב לעצמי על החלום המוזר שחלמתי..במדרגות בדרך לחדר אני שוב מאבד תחושה...ומתעורר בשלישית,, במיטה בחדר... אני קם ומתיישב על המיטה, חושב על שני החלומות שהיו לי כרגע.. אני רואה את התיקים של ווינגייט ארוזים לידי...אני מנסה להבין מי ארז אותם, כי אני לא עשיתי זאת! אבל אין לי הרבה זמן להבין מה קורה, כי לפתע נהיה חושך מוחלט, ירד הלילה בבת אחת.. אני מנסה להדליק את מנורת הלילה שלידי, אבל המתג לא עובד, אני מנסה להדליק שוב ושוב ... ולאחר כמה ניסיונות המנורה נדלקת..דווקא כשהמתג מורה על off אני מסתכל שוב בשעון ורואה שיש לי עוד זמן להתכונן לבוחן במת´, אז אני מתיישב ליד השולחן ומתחיל להתכונן, פתאום אני שומע צעדים...מישהו עולה במדרגות..לאט לאט מדרגה מדרגה... אני פוחד משום מה פחד מוות... אבל לבסוף רואה שזה אבא שלי עולה במדרגות.. אז אני מספר לו הכל.. וגם את זה שאין לי זמן להתכונן לבוחן ושאני כבר צריך להיות במיטה... אבא שלי מסכים לעזור לי..וממשיך לעלות...אבל משום מה לא מתקרב אלי, אלא נשאר במקום.. אני מושיט לו יד ואומר: "נו אבא, בוא תעזור לי!" אז הוא עונה: "שנייה, אני כבר בא" וממשיך לעלות אך לא להתקדם.. וכאן התעוררתי סופית, אל המציאות לשם שינוי... עוד משהו שאני רוצה להעלות זה שלפני כל אירוע חשוב (בעיקר משחקים) אני חולם שאני מאחר אליו.. ותמיד אני מאוכזב נואשות ורוצה למות (בחלום)..

בגלל ש..

תגידו לי מה זה ??!?!? זה קרה למישהו מכם ?!??! ולמה לעזאזל אני חולם שאני מאחר לאירועים חשובים !!!!????? הדבר הזה כבר נמאס עלי כי אני בטוח שזה אמיתי ואני בדיכי עמוק כל פעם...

LucidGuess

New member
תרגע

אין צורך להיכנס לפאניקה, גם לי זה קרה המון פעמים שהיה לי איזה מיבחן וחלמתי שאני מאחר למבחן ורציתי לאכול את עצמי בלי מלח בחלום! כנראה שזה נובע מהלחץ, יש לך אירוע חשוב, ובתוך הלב אתה ממש מפחד שלא תעורר בזמן ותאחר לארוע, לכן אתה גם חולם על זה, כי בדרך כלל אתה חולם על דברים שאתה מפחד מהם, כמו שאחרי סרט איימים אתה יכול לחלום על המיפלצות שהיו בסרט ( סיוט ). זה טיבעי. שתה מיץ תפוזים, תירגע. LucidGuess

shabaz

New member
אתה יכול לעשות מזה חלום צלול....

הרי אתה כבר יודע שאתה חולם את זה הרבה... אז תזכור לעשות בדיקת מציאות בפעם הבאה שאתה חולם את זה... אתה יכול להפוך את זה לטובתך...

דנה^^

New member
קצת בעייתי..

גם לי קרה חלומות שהיה לי התעוררות כוזבת והכל התפקשש ואז כשקמתי בבוקר דווקא היה מלא זמן וכל זה.. קצת בעייתי לזכור לעשות בדיקת מציאות במצב הזה כי לא כל יום הדברים מתפקששים ככה.. בכל מקרה, הכי טוב פשוט לעשות בדיקת מציאות כל בוקר כשקמים וזהו!

לא יכול...

לא.. אני לא מאלה שעושים בדיקות מציאות וכל זה.. אני אף פעם לא זוכר שזה תמיד קורה לי תמיד זה כאילו פעם ראשונה..

shabaz

New member
זה מה שנקרא חלום....

זה קרה למישהו שכתב הודעה מתחתיי.. למה? כי אתה לא מתמודד עם זה במציאות אז בחלום באופן לא מודע אתה מתמודד עם זה... אתה רוצה להפסיק עם זה? תתמודד עם הבעיה. אל תשאל אותי למה, כי זה מן הסתאם בעיה פסיכולוגית שקשורה אלייך ולבעיות האישיות שלך... אני לא יכול לקבוע את הבעיה הספציפית...

Dreamweaver

New member
די עם הראש הקטן...

אמנם תוכן החלום שהוא כתב אולי לא נכנס להגדרה הקלאסית של "דיון בחלומות צלולים", אבל הפורום ובייחוד המשתמשים הפעילים בו צריכים לגלות שמץ של פתיחות ולא צרות מוחין, ולהרחיב את הדיון בחלומות צלולים כמתבקש באופן טבעי, כי זהו נושא שהגדרתו תמיד תגע בנושאים אחרים, כמו פסיכולוגיה, רוחניות, פיזיקה\מטא-פיזיקה, פילוסופיה, כתיבה, אמנות וכו´. ואם משתמש מסוים מבקש לחלוק עימנו חלום צלול שלו, אנחנו צריכים להודות לו על הזמן שכתב את החלום! אישית, קיבלתי את ההשראה הכי גדולה שלי לעסוק בנושא על-ידי קריאת טקסטים שמתארים חלומות צלולים של אנשים אחרים. כל אדם שכותב לנו חלום צלול זה רק לטובה, ויכול לשמש השראה לאחרים, או לפחות לפתח נושא חדש בפורום, במקרה הכי גרוע! אפילו אם בחלום צצים סימנים לבעיות אישיות ופסיכולוגיות מסוימות, עדיין, לדעתי, על חברי הפורום לנסות לנסח בעיות אלו ולעזור ולהציע הצעות לחולם שחלם אותו, אפילו אם זה-לא-בדיוק עוסק בחלום צלול, אלא בהשלכות שלו. אין כל טעם להגיע לחלום צלול רק בשביל "להגיע לחלום צלול". תמיד נכנסת משמעות לעניין- אפילו חלום צלול בשביל מטרות בידוריות- זה כבר חלום בעל משמעות. ובדיוק בגלל הסיבה הזאת, שחלומות צלולים הם חוויות משמעויות, על חברי הפורום להתייחס בכבוד לכל חלום צלול, וגם לעסוק בתוכן (במה) ולא איך החולם הגיע אליו (באיך). גלעד DreamweaveR

shabaz

New member
עכשיו...זה רק אני או שהוא

שכולם חושבים שהוא סתאם זיין ת´שכל?

LucidGuess

New member
למה אתה אומר שהוא זיין שכל???

הוא סיפר לנו חלום צלול שהיה לו! למה זה נקרא אצלך "זיון שכל"? אתה לא חושב שחלומות צלולים של אנשים זה דבר שנותן השראה ומוטיווציה ומעשיר את הפורום? אתה לא רוצה שאנשים יכתבו כאן חלומות צלולים שהיו להם? איפה הבעיה במכתב שלו בדיוק? LucidGuess

Dreamweaver

New member
מודה באשמה... - א ז מה ??? -

נו אז מה.. פשוט לדעתי פגעת במשתמש שכתב את החלום הארוך הזה רק ניסיתי להגן עליו קצת שומדבר אישי

להירגע אנשים

מה יש אנשים... בסה"כ כתבתי איזה חלום מוזר שקרה לי, אני לא עוסק בנושא הזה הרבה ככה שלא ממש הבנתי מה קרה שם.. ואף פעם לא קרה לי שהתעוררתי בתוך חלום- לחלום נוסף.. הבנתם ?

LucidGuess

New member
לא, תרגע אתה בבקשה!!

אתה התחלת כאן את כל המהומה ועכשיו אתה אומר לנו להרגע?? חוצפן!! סתתתתתתם!!
בצחוק, אחלה חלום צלול!! נהניתי לקרוא אותו! LucidGuess

לימונדה

New member
dreamweaver אתה כל כך צודק!!!

אחד הדברים שהכי מעצבנים בחלק ואני מדגישה- חלק מהמשתתפים בפורום , זה שהם חושבים שחייבים לדבר כאן רק על חצלולים!!!! מובן מאליו כמו שדריםוואיבר אמר, שהנושא נוגע בנושאים שונים, ומה שעוד יותר מובן, זה שבתור חבר פורום- אחד הדברים הטבעיים הוא לשתף את חברי הפורום במה שאתה עובר גם אם זה לא תמיד קשור לנושא הכללי!!! תפתחו את הראש שלכם!!! לימו.

למעלה