חלום קטן

חלום קטן

לחיות בתוך בועה לחיות בתוך בועה ולא לראות מה קורה מסביבך , לא לדעת איזה יום היום או איזה שעה , לא לדעת שיש מלחמה או שלום , ולא לדעת עם יש עוד פוליטיקאי שמחפש כיסא נחשק למען היוקרה והכסף. לחיות בבקתה בשטח מדברי { או הררי } , מבודד מכל , לחיות חיים שלווים ולרצות אך ורק בטובתך שלך , לדעת שכל מעשייך הם למען עצמך וסיפוקך. אווופס , התעוררתי , זה רצון קטנטן מחלומי.

goblinnn

New member
הדרך אל האושר...

החלום שלך הוא לחיות חיים מאושרים ושלוים. מין הסתם זה החלום של רב האנשים בעולם. אז למה החיים שלנו מלאים סבל אם אנחנו כ''כ רוצים אושר? אולי זה ישמע מגוכח, אבל לדעתי עד שאנחנו לא חווים סבל באמת, אנחנו לא נוכל למצוא דרך אל האושר. הרבה אנשים חיים חיים כאלה או אחרים, מוצלחים יותר או מוצלחים פחות, משחקים אותה מאושרים אך לא מרגישים סיפוק מהחיים האלה עד שפיטעום בא איזה אסון ומתחילים לחשוב מה באמת הם רוצים מהחיים האלה. מה גורם להם לאושר באמת? אני לא מתקוון מישהו ספציפי, אלה רק את אצמי. זה מה שקרה לי. אני לא יודע אם זה קרה לעוד מישהו פה, אבל אני מכיר הרבה אנשים מבחוץ שזה קרה להם בצורה דומה. החלום שלי התחיל להתגשם בזכות זה שנהיתי נשא, הרבה דברים פטעום נהיו פחות חשובים וכל יום נהיה פטעום יקר ערך. אני מכיר הרבה אנשים שיש להם חלום שלא מתגשם כי הם אסוקים במה שהם קוראים לזה חיים. הסבל שחוויתי גרם לי להבין חשיבות החלומות שלי בחיים, ומה החיים האלה באמת שווים. החלום שלך נשמע לי דיי מציאותי, אין ספק שיתגשם מתישהו אם תרצה. אני מהחל לך חיים מאושרים, שלוים, משוחררים. בברכה, goblinnn

למעלה