חלום צלול!

ליוויתן

New member
חלום צלול!

סוף סוף חלמתי חלום צלול כמו שצריך (עם הידיעה שזה חלום צלול!) פתאום הבנתי שזה חלום ועשיתי בדיקת מציאות (לא זוכרת איך) ואז עמדה מולי גורילה ואני אמרתי לעצמי שהיא תהפוך למשהו אחר פחות מפחיד ,ניסיתי לשלוט על החלום, אבל היא לא הפכה! והיא רק צמחה וצמחה ... אבל בהחלט חלום צלול ! גם אמרתי לעצמי "אני חולמת חלום צלול!!!" רק רציתי לשתף אותכם, התעוררתי לא מזמן...

ליוויתן

New member
זאת הבעיה

שבחלום נזכרתי לא בבוקר אלא יותר מאוחר ולכן הזיכרון לא כל כך טוב. אני חושבת שברגע שהבנתי שזהו חלום צלול זועזעתי קלות, וכמעט שיצאתי מהחלום (מעין בדיקת מציאות לא רצונית) ואז הבנתי שזהו חלום צלול. הצלילות היתה טובה מאוד, בחלום, עכשיו אני כבר לא זוכרת. אני גם זוכרת שברגע שניסיתי לשנות את הגורילה / מפלצת ולא הצלחתי, לא חששתי ממנה כי ידכתי שאני חולמת רק התאכזבתי קצת שלא הצלחתי לשנות אותה לדבר אחר...

almost

New member
ווואו, גם אני כאילו?

סליחה שאני משתמש במילים של אנשים אחרים, במקרה זה צביקה הדר, הידוע בכינויו ג´וג´ו חלסטרה, אבל: מה זה החרטע הזה??????? תתעוררו אנשים ותפסיקו עם הפטריות!! המוסדים הסגורים גם ככה מלאים באנשים כמוכם דיי!!!!!!!!

LucidGuess

New member
קודם שב, תרגע, שתה משהו.

לידיעתך חלומות צלולים הם דבר מדהים ומאד אמיתי, אני מבין שאתה לא מאמין שהדבר הזה אפשרי, לידיעתך אתה פשוט טועה. אני ורבים מחברי הפורום חלמנו חלומות צלולים ולא תבין עד שלא תתנסה בזה בעצמך. חלום צלול הוא חלום שבמהלכו מסיבה כלשהי, אתה מבין פתאום שאתה בעצם חולם, בשניה שזה קורה אתה מוצא את עצמך לפתע בתוך עולם סופר מציאותי שבו אתה יכול לעשות הכל! אפילו לעוף! והכל עם תחושה לגמרי מציאותית כולל במראה המאד מציאותי של הסביבה בה אתה נמצא וכולל בתחושות והחושים, אם תסתכל מקרוב על עץ לדוגמה אתה תיראה ממש את כל החריצים הכי קטנים ועדינים בגזע שלו וחרקים שהולכים עליו! אתה באמת לא יודע מה זה, בו תשאל ונענה לך לפני שאתה סתם קוטל בלי לדעת. LucidGuess

LucidGuess

New member
ואם תבקש יפה

ניתן לך גם כמה קישורים לאתרים מעניינים בעברית שמסבירים בצורה מאד מעניינת ונוחה מה זה חלום צלול ויתנו לך כמה שיטות מאד פשוטות איך להגיע לחלום צלול בקלות. LucidGuess

Variety

New member
ואם תבקש עוד יותר יפה

אולי נביא לך קצת פטריות!
סתאאאם. אנחנו רוצים לשמור אותן לעצמנו
רק שתדע, הקיום של חלומות צלולים הוכח מדעית ונחקר! חלומות פז, Variety-

LucidGuess

New member
אני מבין שאת אמא ל 3

קודם חשבתי שזאת הודעה של ילד, אחר כך ראיתי את כל ההודעות שלך בפורום אחר בתפוז בקשר להנקה ועל 3 לידות שעברת בעצמך, אז סליחה שפניתי אליך בלשון זכר, פשוט לא היה ברור מההודעה שלך שאת אישה. LucidGuess

wee man

New member
במילותיו של קיציס:

טוווווווווווווב בואי אני אלמד אותך שיטה טובה להגיע לחלום צלול ואז תראי שזה אמיתי לגמרי: קחי פיסת נייר ותכתבי עליה: מילולצחב הנימאם אל ינא יך תרגפם ינא שזה אומר: הלילה יהיה לי חלום צלול, בשפה שמדענים הוכיחו שמשפיעה על התת מודע. אחרי שכתבת את זה תגידי את זה כמה פעמים לעצמך עד שתזכרי איך אומרים את זה ומבטאים את זה ואז כשאת הולכת לישון תחזרי על המשפט הזה 11*3 פעמים שזה אומר שאחרי כל 11 פעמים תגידי את המשפט בעברית פשוטה וחזרי על התהליך 3 פעמים. תוך שבוע אם לא פחות יהיו לך חלומות צלולים. חלומות צלולים קיימים וכמעט כל מי שבפורום חווה אותם!! ==w=e=e==m=a=n==

Blade2

New member
ל almost

קודם כל, פה זה לא פורום סמים, וכמובן שלא פורום חולי רוח. אני מבין שאת לא ממש מאמינה באפשרות לחלומות צלולים (האפשרות להבין שאת חולמת תוך כדי חלום) , אז דעי לך שזה אפשרי, ללא כל סמים, פטריות הזיה או צבעי מאכל (
). אני בעצמי - היו לי שישה חלומות צלולים, שלושה מהם לפני שהכרתי את הנושא. * אם ההודעה שלך נובעת מבורות או תפיסת עולם פרמיטיבית ושמרנית, אז צר לי מאוד, מקווה שתהיי יותר פתוחה בעתיד. [קול צפצפני מלגלג] "המוסדות הסגורים מלאים באנשים כמוכם" [\קול צפצפני מלגלג] - שטויות! את אינך יודעת על מה את מדברת, שכן, אין לנו שום קשר עם הפרעות נפשיות או דברים כאלו. ** אם ההודעה שלך נבעה מסתם רצון ללגלג, או להתלהם, אז זה מוזר מאוד שאשה בוגרת, שהיא כבר אמא, מבזבזת את זמנה בכתיבת הודעות שטותיות ומטומטמות. (speaking of מוסדות סגורים [אההם... אהההם]) כנראה שאת מטומטמת, או סתם אינפנטילית, מה לעשות, קורה, לא כולם מושלמים, אני אפילו שמח שהתגברת על הקשיים המנטליים הרבים והקמת משפחה. את רוצה להתנגד לנושא בצורה רצינית? בבקשה, אבל לא כמו ילדה בגן. ולסיום: אם אין לך משהו חכם להגיד עדיף שתסתמי (ולמקרה שלא הבנת זוהי ביקורת בונה למקרה שתרצי להגיב להודעה שלי, בלי זיבולים).

wee man

New member
חחחחחחחח

תודה אח שלי! אולי במקום לבוא סתם ולהשמיץ תבדקי את הנושא יותר לעומק, מה את אומרת?! יאללה, תעשי טובה, קחי מצה ברייט ותדחפי אותו עמוק ל*** שלך....

ליוויתן

New member
תפסיקו!

די "הרגתם" אותה אז היא לא מאמינה, יבושם לה אין לה מושג מה היא מפסידה, ואנחנו נרוויח מכל העניין. בואו נעבור הלאה בלי השמצות. לוויתנית

Blade2

New member
"הרגנו אותה" ?

היא ניסתה להרוג אותנו! אני בטוח שהכעת היא עסוקה בלבצע "סקר שוק" של מוסדות סגורים בשבילנו! fight back, my brothers!

LucidGuess

New member
נראה לי שהפחדנו אותה ...

שלחתי לה גם הודעה אישית במסרים של תפוז, אבל היא לא ענתה לי, ראיתי כמה הודעות שלה בפורום הנקה של תפוז, היא סיפרה שיש לה 3 ילדים והסבירה איך היא מניקה אותם. LucidGuess

LucidGuess

New member
קיבלתי ממנה תגובה

בקיצור מה שהיא אומרת זה שבעלה היה זה שכתב את ההודעה ולא היא, היא אומרת שממש הצחיק אותה ( "עד כדי גיכוח" ) שאנחנו מתייחסים לנושא הזה כל כך ברצינות ( "ברצינות תהומית" לדבריה ). שלחתי לה עוד מסר והזמנתי אותה להצתרף אלינו לפורום, אני מקווה שהיא תגיע.
LucidGuess

למעלה