חלום צלול ?!?!?!?!

amit469

New member
חלום צלול ?!?!?!?!

טוב ! בליילה האחרון קרה לי דבר מוזר :p או שזה היה חלום צלול ?! התעוררתי ב6 בבוקר מת מעייפות אני אפילו לא חושב שרשמתי איזשהו חלום :O פשוט חזרתי לישון ואמרתי לעצמי : בפעם הבאה שאחלום אהיה מודע לכך" . אנלא ממש זוכר מתי באמצע היום נזכרתי בחלום ! הייתי במין מרפסת של ארמון גבוהה .. משהו בסגנון של אלאדין חח :p והחלטתי שאני רוצה לעוף =-O אני חושב שהייתי מודע אני בעצמי לא יודע ! אמרתי לעצמי כמו באתר של אלון ברמן : "יש לי סילונים ברגליים" זה לא עבד ולא עפתי ואם אני לא טועה אפילו עפתי מהמרפסת או משהו כזה .. עכשיו אני חושב שעשיתי בערך מין שיטה של MILD אני ינסה לעשות את זה עוד פעם ! אבל השאלה שלי : זה היה חלום צלול ?!?!?!?! אני ממש לא בטוח ואני לא זוכר שום ריח רגש או משהו מהסוג הזה .. לא שהייתי ממש מודע אולי זה היה בצלילות נמוכה אני יודע .. TY

silverhawk

New member
הבדיקה פשוטה

אם ידעת שאתה חולם - זה היה חלום צלול. אם לא ידעת (למרות ששלטת בחלום) - זה לא היה. רק אתה יכול לענות על זה.

Bluescale

New member
תוספת

מה שSILVERHAWK אומר הוא נכון מאוד בנוסף, חשוב להוסיף שחלומות צלולים נרשים בזכרון הטרי של הראש (טבלת הזכרונות אפשר למצוא ב www.geocities.com/seodam2000 ) ולכן חוץ מההרגשה בחלום זה גם הזיכרון בראש - האם אתה זוכר את החלום הזה בצורה צלולה לגמרי או שזה נחרט בראשך כשאר החלומות שאתה חולם ללא איזשהו הבדל משמעותי כמו לדוגמא איזה חוש שבד"כ פחות פעיל בחלומותיך (שמיעה, ריח , טעם) חושים שבד"כ פעילים כהכי חזקים (ע"פ האנשים הנורמאליים לא כולל אנשים עם מומים ספציפים בחושיהם): 1. ראייה - החוש החזק ביותר 2/3. שמיעה - חוש חזק 2/3. מישוש - יכול להיות גם במקום 2 יחד עם שמיעה 4. ריח - חוש שפחות מופיע בחלומות 5. טעם - חוש שבד"כ לא רלוונטי לחלומות ואם הוא רלוונטי אז בספק אם הוא יופיע (אלא לבני-אדם האוהבים מאוד לאכול) 6.DLC - חוש שישי של חלום שמופיע כהחוש האחרון בחלומות (dream line connection ). אז זהו בסה"כ - מקווה שעזרתי קצת פבל.

amit469

New member
i guess it wasnt a LD

well i didnt had any of senses .. also im happy it wasnt because it was sucks .. for what i expected :) i know when ill feel it itll be great :p

למעלה