חלום צלול

gover1

New member
חלום צלול

היי מקרון רק רציתי להודיע שהצלחתי אתמול לחוות חלום צלול סוף סוף אחרי כל כך הרבה זמן.
היה לי בהתחלה חלום מדהים ועצוב,ממש חלום איכותי עצוב עד דמעות ככה לפחות ברגשות שהיה לי כשקמתי ממנו(אפילו מוזיקה עצובה הייתה בו).כתבתי אותו.
התעוררתי ממנו ואז חזרתי לישון והיה ליח לום צלול-ממש קפצתי משמחה בחלום.
אני לא יספר מה היה בו כי הוא לא ארך יותר מדי זמן אבל אני רוצה לשאול(קינג אתה גם יכול לעזור).
יש בחלום צלול שזה חלום ויש הבנה של"אני חולם"
כשאני מגיע להבנה השנייה אני מיד מתעורר?למה זה קורה?
תודה

כל הכבוד לך. נראה שההשקעה השתלמה :)
אני לא לגמרי מבין את ההבחנה שלך בין "חלום צלול שזה חלום" ובין "הבנה של 'אני חולם'"... צלילות בחלום היא ההבנה של "אני חולם".
ובכל זאת, יש חלומות צלולים בהם הצלילות נמוכה יחסית, ולמרות שמבינים שזה חלום העלילה של החלום ממשיכה, או שהמחשבה לא לגמרי בהירה ונשמרות אמונות לא הגיוניות. במצבים כאלו החלום באמת יציב יותר לרוב. בחלומות עם צלילות גבוהה יש הרבה פעמים את ההבנה הפתאומית הזו של "אני חולם!!" ולרוב גם את פרץ השמחה וההתרגשות שבא עם זה.
השמחה וההתרגשות האלו עלולות להעיר אותך, ולכן כשמבינים שחולמים רצוי דבר ראשון לקחת כמה נשימות עמוקות ולהירגע.
אני מזכיר לעצמי את סדר הפעולות הזה (ההבנה שאני חולם -> הירגעות -> חידוד החלום -> מה אני רוצה לעשות בחלום) בכל בדיקת מציאות כדי ליצור את ההרגל. מומלץ.

בכל מקרה- מזל טוב שוב על החצלול, and many more

gover1

New member
תודה

ההבנה של זה חלום זה אומר שאני מבין שאני חולם את זה ויש שמחה כי אתה יודע שאתה יכול לעשות הכל
ויש "אני חולם" זה אומר שאתה לא מזדהה כבר עם גוף החולם אלה אתה מזדהה עם הגוף ששוכב במיטה ואז אתה מרגיש את הגוף הפיזי המציאותי ואני מתעורר.
מקווה מאוד שיהיה לי עוד חצלולים ושזה לא היה חד פעמי...
איך אפשר להלהיב את עצמי כל פעם מחדש כדי שאני לא יתיאש מבדיקות המציאות?
ולמה הפורום הזה נטוש כל כך?חייבים שיהיו עוד אנשים בפורום!

makron2

New member
סחטיין על החצלול...

לפעמים בפעמים הראשונות במיוחד מתרגשים וזה מה שגורם להתעוררות,כמו שקינג ציין יש לשמור על רוגע ועל המטרות כמו *לשמור על הרגיעה+*ביצוע בדיקת מציאות ו*הגברות צלילות - זה כל הסוד.

רצוי בעקרון לבצע מייד בדיקת מציאות שאתה מתעורר מחלום,כי לפעמים שחושבים על הגוף שלנו במיטה מתעוררים או יש התעוררות מדומה שזה רק נראה לנו שהתעוררנו אבל זה עדיין חלום.

שאתה מתעורר מחלום צלול תנסה לחזור אליו ע"י מיקוד בדבר האחרון שראית ותנסה לראות אותו שוב,אם אתה נכשל אז תחזור על מיילד כמה פעמים ותרדם שוב.

עכשיו יהיה לך קל יותר לחוות חצלולים,היה לי הרגשה טובה שתצליח.

makron2

New member
עכשיו זה יהיה יותר קל להשגה...

זה תלוי רק בך,ברגע שאתה שם מטרה גדולה ומפרק אותה לשלבים אז אפשר לעשות הכול!

אני ממליץ שביומן חלומות תסמן וי וסמיילי ליד המטרה שלך - הרווחת את זה.

תרשום מטרה חדשה,כמו לבצע בדיקת מציאות והגברות החצלול הבא.

שים לב שברגע שעובדים על משהו מנטלית לוקח קצת זמן עד שהוא מתגשם. - בלשון מוזיקלית קוראים לזה עכבה DELAY

בדיקות מציאות הן הרגל

זה לא משהו להתלהב ממנו, אלא פשוט משהו לעשות. חבל שיגמר לך המרץ עבורן.

בכל מקרה- רצוי שיהיו יותר אנשים באמת. אני לא כל כך יודע איך למשוך אותם לפה למרות שחשבתי על זה לא מעט. רעיונות?
(אגב, זה לא שאני לא נהנה לדבר עם שלושתכם, אבל אולי עוד אנשים זה רעיון לא רע
)

למעלה