חלום צלול

tabs2

New member
חלום צלול

סוף סןף חלום שלא התעוררתי ממנו מיד אחרי בדיקת מציאות. לפני החלום:ישנתי בסלון על הספה ואמא שלי בטעות העירה אותי אז חזרתי לשון כשאני עושה מיילד.עוד לפני שנרדמתי היו לי מלה שיתוקי שינה ולא יכלתי להפסיק ממש מלה זה שגע אותי אבל בכל זאת בין לבין כמה פעמים עשיתי מילד. בחלום:החלום התחיל שאני על הספה בסלון ואבא שלי יושן לידי על הרצפה בדיוק כמו במציאות(אני נשמע כמו איזה בן אדם שיש לו חדר אחד בבית ואין מקום לישון-פשוט אנחנו אוהבים לשון ככה לפעמיםחח) אבל פתאום אבא שלי עשה תנועות מפחידות אז עשיתי טכניקת הסחרור כדי לשנות סצנה אבל הסצנה נשארה אותו הדבר אני שוב על הספא רק שאני רואה את אבא שלי לוקח חלב מהמקרר.עשיתי בדיקת מציאות וראיתי שעדיין מדובר בחלום.עשיתי הגברת צלילות שפשוף ידיים והלכתי לכיוונו.מאחר שזה לא אבא שלי זה התת מודע רציתי לשאול אותו משהו אז השאלה הראשונה ששאלתי אותו זה היה-"תגיד אני יפה"XD התשובה שקיבלתי לא הייתה ברורה.מיד אחרי ששאלתי אותו הוא פשוט עשה לי יכדחכשליד.חרבש לי מילים אז שאלתי אותו שוב והוא שוב אמר לי משהו מוזר(הוא שהוא באמת חושב שאני נראה כמו יכדחכשליד חח)אמרתי לעצמי מה אני מבזבז את הזמן מכיוון שאני גר בקומה רביעית אמרתי יאלה אני רוצה לעוף הלכתי לחלון ראיתי את הגובה מה שהפחיד אותי שאני לא יצליח לעוף ואני ינחת ויתעורר.אבל לקחתי את הסיכון ננתי ריצה וקפצתי מהחלן אבל לא הצלחתי לעוף אבל גם לא נפלתי מהר פשוט ריחפתי באיטיות לכיוון למטה ניסיתי לעשות כל מני תנועות כדי להצליח לעוף אבל פשוט נחתתי אז עשיתי הגברת צלילות שפשוף ידיים אבל משום מה בחלק הזה היה לי גרביים על הידיים.כשהייתי באוויר ראיתי סתם מישהי שמנה בחצאית אדומה שמסתכלת לכיוון שלי.הגעתי למטה ואמרתי לעצמי טוב אני רוצה עכשי בחורה אבל ראיתי את הרחוב ולא היה שום נפש חיה אז הלכתי לכיוון השני אמרתי לעצמי נסתפק בשמנה XD אבל היא נעלה.עכשיו פתאום נפתח לי העין במציאות והתעוררתי ולא הצלחתי לחזור לחלום. זה היה ממש כיף!

makron2

New member
מעולה...

החלום התחיל שאני על הספה בסלון ואבא שלי יושן לידי על הרצפה בדיוק כמו במציאות - זה יותר דומה לחלום של ויילד או של זיהוי התעוררות כוזבת שבעקרון זה גם ויילד אבל בלי ההרגשה של המעבר עצמו. איך עשית מיילד? "חרבש לי מילים אז שאלתי אותו שוב והוא שוב אמר לי משהו מוזר" - לפעמים דמויות מתנהגות מוזר קצת בחלום,גם זה קורה. "מה שהפחיד אותי שאני לא יצליח לעוף ואני ינחת ויתעורר" - לפעמים צריך שיטה יצירתית כדיי לעוף כמו לדמיין רקטות במקום רגליים או כנפיים במקום ידיים או סופרמן ואחת השיטות שאני אוהב זה ע"י מחשבה/הרגשה בלבד. "פתאום נפתח לי העין במציאות והתעוררתי ולא הצלחתי לחזור לחלום." - במקרה שכזה רצוי להשאר באותה תנוחה בדיוק,זה יעזור לאפשרות לחזור לחלום. סחטיין על הנחישות - כוח רצון זה תמיד עוזר.

tabs2

New member
תודה

יש מצב שזה היה וילד כי כמו /אמרתי היה לי מלה וילדים בלי הפסקה יכול להיות שנכנסתי לאחד מהם בלי להרגיש =) ממש מקווה לעוד חצלול זה היה כיף.אבל אלה למה תמיד אני מזיז חלק בגוף כשיש לי חלום צלול?

makron2

New member
בקשר לזה...

יכול להיות שפשוט התעוררת והתזוזה בערנות המשיכה תזוזה שהייתה בחלום - בכל מקרה זה זניח ופעם הבאה תשתדל להשאר באותה תנוחה. ורוב הסיכויים שעכשיו יהיה לך עוד חלומות צלולים והם ישתפרו.

tabs2

New member
עוד חלום צלול

הבוקר היה לי עוד חלום צלול אבל לא מצאתי למה לפתוח נושא חדש כי החלום מאוד קצר עם צלוליות ממש נמוכה קודם כל הבלילה אני חושב שהיה לי חלום צלול כי אני מכיר את ההרגשה ואני פשוט יודע שהיה לי חלום צלול אבל אני לא זוכר ממנו כלום. הבוקר כשחזרתי לשון אחרי ההתעוררות אני זוכר בחלום שהכל היה חשוך והלכתי לשירותים שנייה לפני שאני נכנס אני עושה בדיקת מציאות ומגלה שזה חלום. הלכתי לסלון ובגלל שהכל היה חשוך עשיתי את טכניקת שפשוף הידיים והתמקדות בספה.פתאום התחיל להדבר לשנייה אחת ראיתי ממשה הכל עם הבה אור ושושב הכל נכבה. קצת פחדתי בחושך אז ניסיתי להתעורר אני זוכר שהיו לי הרבה ניסינות להתעורר אבל אני זוכר רק אחד. נפלתי על הרצפה וישנתי בחלום חשבתי אולי זה יעיר אותי אבל אחרי כמה דקות של שינה עשיתי שוב בדיקה וראיתי שאני עדיין בחלום נראה לי כל הנסיונות להתעורר נמשכו חמש דקות עד שהצלחתי להעיר את עצמי אני לא יודע למה ניסיתי להתעורר פשוט יכלתי אולי לפתוח חלון ויהיה סיכוי לראות אור או לעשות את טכניקת הסיבוב כדי להחליף סצנה אני לא יודע למה הדבר הראשון שרציתי זה להתעורר

makron2

New member
המשך...

"פחדתי בחושך" - זה קורה,אני ממליץ שתעשה סיבוב באמת ע"מ לשנות סצנה או תעמוד ליד דלת ותגיד לעצמך "שאני יפתח את הדלת בחוץ יהיה אור" - זה יעזור במצבים שכאלה. בכל מקרה גם עם חושך לגמריי אתה יכול לעוף לבתים אחרים,העיקר שתשאר במקומות עם אור. "הדבר הראשון שרציתי זה להתעורר" - זה גם קורה,אחריי בדיקת המציאות תעשה כמה הגברות צלילות ותתכנן לעצמך דברים שאתה רוצה לעשות ותדמיין אותם או תדמיין סתם משהו במקום להעיר את עצמך כדיי שתהיה יותר ממוקד.

למעלה