חלום צלול

• פותח הנושא tabs
  • פורסם בתאריך

tabs

New member
חלום צלול

טוב החלום הזה לא היה שונה בכלל מכל שאר החלומות שהיו לי(מה שאומר בסע).אני התעוררתי לקראת הבוקר והחלטתי לעשות מיילד פתאום נשאבתי לזה אבל בצורה ממש כיפית זה הרגיש לי ממש כמו ריחוף לתוך החלום כמו מילד ווילד ביחד.ראיתי את החלום נבנה לי בעניים בקיצור הזירה הייתה שאני בחדר שלי ועשיתי בדיקת מציאות למרות שידעתי שזה חלום.אין לי מה לאגיד החלום הצלול השביעי שלי שקורה בו את אותו הדבר אני עושה בדיקה ואז כש//אני קם מהמיטה משהו מתנפל עליי רק שהפעם זה היה בצורה פחות מפחידה-זה היה אור יום ומי שהתנפל עלי זה היה אחי ניסיתי להתנגד ידעתי שזה חלום אבל בסוף התעוררתי.אבל הקטע הוא שחשבתי שהתעוררתי אני פשוט נכנסתי לחלום שני שבו אמרתי לעצמי אין מצב שזה כבר חלום אז לא נסייתי לעשות בכלל בדיקה.אני לא מבין כבר חלום שביעי שלי ואני לא מצליח לעשות כלום לעומת אחרים שעל החלום הראשון כבר עפים.הדבר היחיד שהיה כיף בחלום זה הייתה השאיבה שלי אליו. שמישהו יגיד ליל מה זה כל הזמן קורה לי (אני אפילו כבר לא מתרגש זה חלום שביעי)

makron2

New member
זה קורה...

אתה צריך כחלק מהמיילד(למרות שמה שקרה לך נשמע כמו ויילד)או סתם בדמיון **לעבוד על מה את רוצה לעשות ברגע שתקבל צלילות - ז"א לבנות לעצמך סיפור דמיוני שיתחיל לאחר שתקבל את הצלילות. - שם לב שלאחר שמעירים את עצמנו/מתעוררים מחצלול זה *זמן מושלם לעוד חצלול או להמשיך חצלול. - פשוט תשאר באותה תנוחה ותחליט שאתה רוצה לחזור לחצלול/לחלום עוד חצלול. - פספוסים לפעמים קורים,אתמול היה לי שניי פספוסים בלילה.

tabs

New member
המשך

כן אבל הקטע הוא שאני יודע מה אני רוצה קצת להתעקלם למצב לראות איך זה את התחושה לא ישר לעוף כי אז אני יתעורר-קצת לחקור לראות אנשים אולי לדבר טיפה ואז להתחיל את הדברים אבל הבעיה היא שכל פעם משהו מפריע לי כמו מה שאח שלי בכאילו העיר אותי או סתם משהו לא נוטתן לי לקום והכל נהיה חשוך או שבה שודד ומתחיל להרביץ לי(כן קצת מצחיק חח)

makron2

New member
צריך להתעלות...

מעבר להסחות הדעת. "לראות איך זה את התחושה לא ישר לעוף" - אתה בוחר מה לעשות - תעשה מייד בדיקת מציאות שתוכיח לעצמך ב100 אחוז שמדובר רק בחלום,כמו לנשום דרך האף שהאצבעות סותמות אותו ותיגע/תתמקד בכמה חפצים עד שהאיכות עולה ותתייצב - ברגע שתדע באופן ברור שאתה חולם אז גם תדע שדמויות אחרות הם רק חלק מהדמיון שלך,אתה יכול להגיד להם להתחפף או להתעלם מהם/לפוצץ אותם במכות,אבל *הכי טוב זה להתיידד איתם ולשאול אותם למה הם מציקים לך. "כי אז אני יתעורר" - זכור *ותפנים מה שאמרתי בהודעה הקודמת,גם אם התעוררת אתה יכול להשאר באותה תנוחה שבה התעוררת,לעצום עניים ולהחליט שאתה עכשיו חוזר לחלום. - קח את הזמן,אם התעוררת בגלל שאתה עף בפעם הבאה זה יכול להיות שונה לגמריי,צריך קצת להתאמן ואתה תישאר ער גם במהלך התעופה. "בה שודד ומתחיל להרביץ לי(כן קצת מצחיק חח)" - זה אולי קצת מבדר אבל זה דיי רציני מאחר שצריך להתגבר על השטויות האלו כדיי להתקדם,רק לפעמים זה לוקח קצת זמן,זה כמו ללמוד לנסוע על אופניים - במידה והחדר שלך חשוך לגמריי בחלום אתה יכול להדליק אור קטן בחדר כדיי שתוכל לראות את הדלת(למרות שזה רק בדמיון)ולפניי שאתה יוצא תאמר "בחוץ אור עכשיו" עד שתרגיש/תראה שיש שינוי - זה ישנה את הסביבה למוארת יותר+**תמיד תלך לאזורים שיש בהם אור,ותימנע מהחושך. אתה יכול גם לעודד את עצמך ולהיות קצת שמח בחלום עצמו,זה גם עוזר לשנות לטובה את מהלך החלום. עם כל התקדמות קטנה התופעות הללו יחדלו וכמעט יעלמו לגמריי.

למעלה