חלום צלול

• פותח הנושא tabs
  • פורסם בתאריך

tabs

New member
חלום צלול

אוקי יצא לי ביום שבת לחלום צלול בפעם השלישית רק שהפעם זה קרה לי טבעי בלי שום שיטות וזה היה הכי מציאותי שלי לבנתיים. אני קמתי ב-7 בבוקר(זה עוד לא חלום)כי היה לי שירותים דחוף וחזרתי לישון בחלום אני רואה את עצמי עדיין על המיטה מנסה להירדם.אני אפילו לא יודע למה זה עלה לי בראש אבל נזכרתי שלפעמים אחרי שיטה של ווילד או מילד צריך לעשות בדיקת מציאות כי אולי זה נראה שאתה ואתה חולם.בקיצור בחלום ניסיתי לנשום תוך כדי שאני סותם את האף והצלחתי לנשום באותו רגע היה לי ממש התרגשות עצומה וזה היה הקטע הכי צלול בחלום אני נשמתי ארחתי והרגשתי אבל ממש מיד אחר כך קיבלתי אתקף פחד ופשוט ניסיתי להעיר את עצמי. עכשיו יש לי כמה שאלות(לא קשורות לחלום הזה) הרבה פעמים קורה לי באמצע הלילה שאני חולם ואני ישר מנסה לעשות משהו שלא ימשיך לי כרגיל ומיד אני מתעורר וזה ממש מעצבן.איך אני אמור לא להתעורר? שאלה שנייה אני שואל אותה בפעם השנייה איך אתם מצליחים לא לבלוע את הרוק בווילד אני לא מסוגל=( תודה.

וולפהרט

New member
זו תופעה טבעית

בחצלולים הראשונים: מתרגשים ומרוב התרגשות החלום נשבר. עם הזמן, ככל שיש יותר חצלולים ההתרגשות נחלשת ונהיים יותר עניינים. קולטים שזה חלום ואומרים לעצמך: "אוקי, זה חלום. נחמד. מממ.... מה כדאי לעשות עכשיו?" ואז החצלול יכול להמשך הרבה זמן.

מימזיס

New member
נשמע לי מדהים

עד לפני שבוע, לי לא היה חלום צלול. אולי פעם אחת או פעמיים- אבל זה היה מאוד חלש ולא נחשב. למעשה, אפילו לא הבנתי שזה חלום צלול. המעניין הוא שלפני שבוע זה קרה לי אחרי שאני והחבר שלי היינו במסיבת חילופי זוגות כאילו הייתי מטורדת ממה שקרה ואז היה לי צורך בשליטה? לא יודעת, זה די הלחיץ אותי אבל זה מסקרן אותי. לא יודעת אם הייתי רוצה לטפח את זה. יש פה מישהו מתלבט?

למעלה