חלום צלול...

PinkMist

New member
חלום צלול...

היי, הייתה לי תקופה בה התעסקתי בנושא. אכן, נושא מרתק. אבל, יש משהו שמעניין אותי- האם חלום צלול פוגע באופן כלשהו ביעילות השינה שלנו? ועלול לגרום לנו לקום עייפים יותר משהיינו אילולא חלמנו חלום צלול? יש מישהו שנתקל במאמרים על מחקר כלשהו בנושא?

silverhawk

New member
ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo140.gif

תראי, יש הטוענים שחצלול אינטניסיבי יכול לגרום לעייפות בבוקר, אבל באופן אישי אני לא מסכים עם זה. הזמן היחסי שבו את חולמת מכלל זמן השינה הוא קטן ביותר (אם כי הולך ומתארך ככל שאת ישנה יותר שעות), וזמן החצלול הוא אפסי ביחס לזמן החלימה בפרט והשינה בכלל. סביר להניח שגם לאחר לילה עמוס בחצלולים, לא תרגישי שום הבדל מכל לילה אחר.

PinkMist

New member
תודה :)

כבר הייתי חברת פורום בעבר אבל זה היה ממש מזמן :) אבל עדין חשוב לזכור שחצלול יכול לפגוע בחלומות הרגילים. בכל אופן אני מאוד מקווה שזה לא יגרום לעייפות כי אני מתכננת להמשיך לנסות, כמו פעם (שאז גם הצלחתי כמעט). דבר נוסף- אני מכירה כמה שיטות- את ה- wild, mild וכמובן השיטה הרגילה של יומן חלומות ובדיקות מציאות. יש לכם מה לחדש לי?

makron2

New member
שלום...

אין חדש בקשר לשיטות,השיטות המרכזיות וויילד מיילד הם עדיין הבסיס. בהצלחה.

silverhawk

New member
וואלה? מתי?

אני לא זוכר את הניק שלך... בכל מקרה, איך חצלול יכול לפגוע בחלומות הרגילים? הוא אמנם יבוא על חשבון חלום רגיל אחד, אבל לאור זאת שאת חולמת עשרות (או מאות, תלוי ע"פ איזו שיטה) חלומות בלילה, ההשפעה של כך אפסית. יש בעקרון עוד כמה שיטות (העין השלישית וכו'), אבל כפי שגם מקרון אמר, אלו הן השיטות הבסיסיות. את מוזמנת לעבור על מאמרי הפורום ולראות אם אחת מהשיטות מתאימה לך. אנחנו כמובן נשמח לענות לך על כל שאלה. :)

למעלה