חלום צלול

chocolatecake4

New member
חלום צלול

שלום לכולם ! חלמתי חלום צלול ! זה התחילת כשאני באוטו שלנו אבל במקום לשבת עם חגורה אני מטפסת מעל המושבים ושוכבת שם בצמוד לשימשה האחורית, כמו שהייתי עושה כשהייתי קטנה. אז אני שמה לב שאין עוד אף אחד באוטו חוץ ממני ואני נבהלת. האוטו ממשיך ליסוע ואני נזכרת (תוך כדי שאני מזנקת קדימה לתפוס את ההגה) שהיו לי חלומות כאלה בעבר - שהאוטו נוסע מהר ואני לבד... וגם אותו סוג של רגש (פאניקה). אז אני מחליטה לבדוק אם גם זה חלום. אני מסתכלת על אחת הנורות של הרדיו, היא היתה בצבע אדום. עצמתי עיניים וכשפקחתי אותן היא היתה בצבע ירוק זוהר ! ברגע הזה הבנתי שאני חולמת והשתדלתי לא להתרגש יותר מידי כדי לא להתעורר... נסעתי קצת עם האוטו, זה היה כיף. פעם אחת באה מולי משאית גדולה ורציתי לראות אם אני (והאוטו) יכולים לעבור דרכה, אבל זה לא קרה. משהו גרם לאוטו לסטות שמאלה והמשאית נסעה ימינה (למרות שקודם הכביש לא היה כ"כ רחב..) אח"כ החלטתי שאני רוצה לדבר עם מישהו מסויים שאני מכירה וניסיתי לעשות שיופיע במושב הימני וזה לא הצליח
הרגשתי שהחלום עומד להסתיים אז פשוט קראתי לו בקול, זה דרש מאמץ מסויים. בזמן הזה כבר לא ישנתי חזק ונדמה לי שגם במציאות אמרתי את השם שלו. אבל הוא לא הופיע ועברו לי המון מחשבות בראש; מה אני רוצה להספיק לפני שהחלום מסתיים. אז מצאתי את עצמי עושה סטיה חדה ימינה, הסתבר שהייתי על גשר גבוה וריחפתי כמה שניות עם האוטו באויר. למרות שזה חלום הרגשתי פחד מהנפילה שתהיה...ועצמתי את העיניים. וכשפקחתי אותן עשיתי אז זה לגמרי ולא רק בחלום ומצאתי את עצמי שוכבת במיטה עם עיניים פקוחות, חיוך, ודפיקות לב.... אני מחכה בקוצר רוח לחלום הבא
)

Lil KeKe

New member
למה לכולם יש חצלול ראשון ולי לא ?

לא לא אני רק רוצה לדעת למה... =[

chocolatecake4

New member
גם אני לא יודעת למה אבל...

אני חושבת שזה תלוי במאמצים שאתה עושה בנוסף לנסיבות חיצוניות מתאימות...שעל זה אין לנו שליטה כי אנחנו אפילו לא יודעים מה מקרב אותנו לשם ומה מרחיק... אז זה עניין סטיסטי: כמה שתנסה יותר (לאורך זמן) הסיכוי יגדל אל תוותר - זה שווה ! בהצלחה

Roy1232

New member
אני הייתי במצב שלך עד לפני חודשיים

אחרי חצי שנה של התעסקות בזה, היה לי שבוע די נחמד (3 חלומות צלולים) ומשם שוב יובש. אל תדאג אחי, זה יגיע מתישהו

Lil KeKe

New member
אחרי חצי שנהה?? הולי שיט

אני ממשיך לנסות גם היום... אההה וכתבתי פעמיים ביומן חלומות חחהה !

Roy1232

New member
חח

יש לי עוד עצה בשבילך, כשאתה מספר למישהו על חלום מסויים אוטומטית אתה זוכר אותו יותר טוב מחלומות אחרים.

Roy1232

New member
מזכיר לי את הראשון שלי../images/Emo13.gif

הייתי ממש בסוף כשהחלטתי שהדרך הכי טובה לעוף היא ליפול על הגב בעיניים עצומות ולחשוב שאני מרחף. התעוררתי בעיניים עצומות עדיין ועם רגליים קצת למעלה

silverhawk

New member
כל הכבוד, מזל טוב!

נשמע כמו חלום ארוך ואיכותי מאוד, בייחוד יחסית לחלום צלול ראשון. רק המלצה אחת - להבא, לאחר קבלת המודעות, התחילי מיד להשתמש בבדיקות המציאות ובשיטות להגברת הצלילות, והמשיכי כך לאורך החלום. הם יחזקו את הידיעה שאת חולמת וימנעו איבוד צלילות ומודעות.

למעלה