חלום צלול!

גדי128

New member
חלום צלול! ../images/Emo6.gif

יש לציין שלא השתמשתי בשיטה מסוימת, זה בא לבד. לפני השינה אמרתי לעצמי "הלילה יהיה לי חלום צלול" הרבה פעמים עד שנרדמתי. זה התחיל כחלום רגיל. אני יושב ליד מישהו לא מוכר, שנינו מתעסקים במחשב שמולנו ופתאום אני שם לב שאני לא מזהה את האיש שלידי, אני מבצע בדיקת מציאות: אני מסתכל למטה בתפריט "התחל" ורואה שבמקום התחל רשום $%^$# (כל מיני סימנים) אני מסתכל לידי ורואה את היומן חלומות שלי. אני מסתכל בו ורואה גם כל מיני מילים לא קשורות ואז אני מבין שאני חולם!. אני מוצא את עצמי מתעורר מהשינה בחדרי אני קם ומנסה לרחף, אני מצליח! התעוררות כוזבת! אני יוצא החוצה והולך לכיוון החדר מדרגות בבניין שלי אני עומד על המדרגה הכי גבוה וקופץ לכיוון הקיר. זה היה ממש מפחיד! פתאום אני עובר דרך הקיר ומתחיל להתעופף גבוה גבוה! האנשים בחוץ נראים כל כך קטנים וההרגשה בלתי מתוארת, מין קלילות כזאת!
פתאום, משהו מוזר קרה! הרגשתי את הגוף שלי בחלום באותו זמן עם הגוף שלי במציאות
זו הייתה הרגשה מוזרה ומיוחדת! הבנתי שאני עומד להתעורר אז הסתכלתי על נקודה רחוקה באופק, ההרגשה נעלמה וחזרתי אל גופי בחלום
התעוררתי אחרי כמה זמן ובאותה תנוחה הסתכלתי על כתב מסוים, הפניתי את הראש, הסתכלתי שוב וזה לא השתנה. באותה תנוחה עדיין אמרתי לעצמי: "עכשיו אני נכנס לחלום צלול" ופתאום אני נמצא במקום אחר. הסתכלתי על היד שלי... 7 אצבעות!? זה בטוח חלום! פגשתי את ידידה שלי בחלום והתחלתי לדבר איתה, אמרתי לה שאני יכול לעוף! היא לא האמינה ואז הראיתי לה, בפעם הראשונה ניסיתי, עליתי לגובה של 2 מטר בערך ונפלתי. היא צחקה. ניסיתי שוב ואז הצלחתי. היא הייתה המומה!!! ואז שוב ההרגשה הזאת (הרגשתי את הגוף שלי בחלום באותו זמן עם הגוף שלי במציאות) לצערי הפעם לא הצלחתי להשתלט על זה והתעוררתי סופית. קמתי עם הרגשה מוזרה ונהדרת!

נשמע נחמד

חצלול ראשון? כל הקטע של להרגיש את הגוף שלך בחלום באותו זמן עם הגוף שלך במציאות, זה קורה מידי פעם (לי אישית זה קורה הרבה), כל הכבוד שיצאת מזה בפעם הראשונה... קיצר סחתיין על החצלול בהצלחה בהמשך

אגב, זה אני c12chen16

אני לא בבית ומרוב הרגל פשוט נכנסתי לפורום ורשמתי תגובה (בלי לשנות את המשתמש)

גדי128

New member
תודה רבה :)

ולא אבל זה הראשון שהיה עם צלילות גבוהה וארוך יחסית..

silverhawk

New member
כל הכבוד!

נשעמ כמו לילה מלא פעילות. :) להבא, אני מציע שתשלב בדיקות מציאות ואת השיטות להגברת הצלילות לכל אורך החלום. סביר שהם ישפרו את האורך והצלילות.

makron2

New member
אחלה חצלול...

וסחטיין על ההחלטיות והביצוע המעולה. "אמרתי לעצמי "הלילה יהיה לי חלום צלול" הרבה פעמים עד שנרדמתי." - זו גם מעיין "שיטה" והיא נקראת אוטוסוגסטיה. "וההרגשה בלתי מתוארת, מין קלילות כזאת! " - אולי אפשר לקרוא לזה התרוממות רוח. "הסתכלתי על נקודה רחוקה באופק" - מעולה,זה נחשב כהגברת צלילות - אני מציע פעם הבאה שתעשה כמה כאלה *מראש ע"מ ליצור יותר יציבות. "אמרתי לעצמי: "עכשיו אני נכנס לחלום צלול" ופתאום אני נמצא במקום אחר" - מעולה,תמשיך כך,גם שמתעוררים אפשר לחזור במידה ועדיין נמצאים בזמן של מחזור חלום. "הסתכלתי על היד שלי... 7 אצבעות!?" - כן זה מפתיע
וטוב שאתה תמיד עושה בדיקות בתור צעד ראשון. "אמרתי לה שאני יכול לעוף!" - נחמד,אפשר גם ללמד את הדמויות לעוף - התוצאות משעשעות. "לצערי הפעם לא הצלחתי להשתלט" - שוב עדיף לבצע התמקדות בנקודה עד ששמים לב שהאיכות עולה בתור *צעד מונע. "הרגשה מוזרה ונהדרת! " - זה הקטע הטוב. נשמח לשמוע על עוד חוויות.

למעלה