חלום צלול?

צבצב

New member
חלום צלול?../images/Emo2.gif

שאלתי את השאלה הזו כבר בפורום חלומות ועדיין לא קיבלתי תשובה. אז ככה: חלמתי בלילה שאני צב וכשהתעוררתי גיליתי שזה לא היה חלום. מה המשמעות של כל זה? יכול להיות שאני עדיין חולם? ואם כן איך יוצאים מזה?

yariv~2

New member
רגע.. רגע..

"חלמתי בלילה שאני צב וכשהתעוררתי גיליתי שזה לא היה חלום" אלא מה? אתה צב? הסתכלת במראה וראית צב?...

צבצב

New member
להסתכל במראה זה עוד סיפור../images/Emo70.gif

לחץ על הכינוי שלי (ה - "צבצב" בשחור ליד ההודעה) כדי לפתוח כרטיס אישי. ובעניין המראה: מאז כשאני מסתכל במראה יש תופעה מוזרה - אני מבחין בבירור שהדמות שלי במראה (צב) עוצמת עיניים. איך זה יכול להיות, הרי אם אני עוצם את העיניים אני לא יכול לראות את עצמי במראה? נדמה לי שקראתי על זה משהו דומה ב"עולמה של סופי".

love_girl

New member
גם לי קרה ב-ד-י-ו-ק אותו הדבר!

חלמתי שאני ברל´ה (חילזון) ושדרכו עלי וגיליתי שזה לא חלום!!!!

דנה^^

New member
מה?

תגידו אתם מוכנים להסביר על מה אתם מדברים? אתם במקרה משתמשים בסמים?

wee man

New member
לאט לאט, מישהו

מוכן אולי להסביר לי מזתומרת הסתכלתי במראה וראיתי צב/חלזון שדרכו עליו או משהו כזה וחשבתם שזה חלום אבל זה לא היה. אתם צב וחלזון או משהו כזה כי לא הבנתי בדיוק.... אתם מתכוונים שפשוט גם במציאות דרכו עליכם בזמן שישנתם או משהו אחר כי לצערי פשוט לא הבנתי את המשמעות אם תוכלו בבקשה להסביר לי זה יכול להיות ממש נחמד תודה מראש ינון

love_girl

New member
../images/Emo13.gif

הוא אולי חושבשהוא צב אבל אנייודעת שאני חילזון.. ועכשיו ברצינות:אין לי מושג למה הוא התכוון אבל אני כתבתי את זה בצחוק.. שיעשע אותי מה שהוא כתב.... והאמת נראה לי שגם הוא צחק...

Mr. Nice Guy

New member
אני מקווה מאוד שהוא צוחק איתנו

אחרת, או שהוא לא שפוי, או שהוא לא ביטא את עצמו נכון, או שיש לו יכולות על טבעיות מעניינות

wee man

New member
אתם יודעים, יש

סם כזה שנקרא טריפ, זה גורם לך לדמיין את עצמך או מישהו אחר, כמשהו אחר! אולי אתה אל סמים?? סתם בצחוק
ינון

D.G OD

New member
רגע של רצינות, ברצינות

קראתי באיזשהו מקום, על שיטה שאיתה ממצב של עירנות אפשר מיד לעבור למצב של חלום צלול, ותענו שם, תסכימו איתם או לאו, ששלב יותר מתקדם של השיטה הזאת, זה בעצם התעתקות מגוף. אני רציני, אני לא זוכר איכן קראתי את זה, זה קשור למצב של העיניים, מצב אלפא ומצב בטא או משהו כזה, שבעצם אז מופרש חומר מבלוטה מסויימת שנפתחת כאשר העיניים במצב ביטא, ואז המוח נכנס למצב מסויים, חלום צלול, ובשלב מתקדם של זה יש התעתקות. אז אולי הם התעתקו לתוך צב ואז התעוררו, ואז חזרו, או משהו כזה.. אבקש אישור/שלילה למידע מכל היודע, יכול להיות שלא הבנתי את הדברים בצורה נכונה, בכל זאת, אני מתחיל

14venus

New member
נראה לי שזה המצב שאתה מתחיל לחלום

חלום צלול או משהו כזה...

D.G OD

New member
"התעתקות" - בהקשר שאני מדבר עליו

הכוונה היא שהנשמה יוצאת מהגוף, ואז בחלום, או במציאות (אני לא בטוח איפה), אתה רואה את הגוף שלך ישן מלמטה (בהתחלה), ואז אתה יכול להתחיל לרחף בעולם.. לפי מה שהבנתי, זה במציאות ולא שאתה חולם את זה.. זה נשמע מגניב..

yariv~2

New member
"התעתקות"...

במובן המדעי התעתקות היא תופעה של העברת חפץ בצורה אלקטרו מגנטית ממקום למקום ללא צורך בפעולה פיזית ממשית ברור שהדבר עדיין לא נוסה וכיום הוא בגדר "מדע עתידני" (לא בדיוני!)

D.G OD

New member
אמת, לכן אמרתי הדגשתי

שהשתמשתי במושג "התעתקות" בפירוש שונה מהפירוש המדעי/קוסמי (בספרים של קוסמים זה לעבור ממקום למקום), שדומה מאוד, אבל גם שונה מאוד..

צבצב

New member
זה מזכיר לי../images/Emo29.gif

שאיש אחד בלילה חלם שהוא מת, ובבוקר הוא גילה שזה היה באמת. יכול להיות שהשירים האלה מתגשמים כאשר חלומות צלולים יוצאים מכלל שליטה? למשל השיר הבא: איש אחד הלך על כביש ודרך על עכביש, העכביש כעס נורא ודרך בחזרה. או איש אחד הלך הלך, ונפל לתוך הפח. איך עושים בדיקת מציאות כדי לברר האם הדברים האלה עדיין קורים בחלום, ואם אני עדיין חולם - איך להתעורר מזה? נ.ב. בזמן האחרון אני חולם שאני לא מצליח להירדם, ובאמת אני נורא עייף בבוקר. מה לעשות?

love_girl

New member
צבי צב

ראיתי שכתבת את ההודעה הזאת שלך בעוד פורמים ושהתנפלו עלייך בפורום מאגיה, אז כדאי שתגיד תודה שנחמדים אלייך ותפסיק עם השטויות כי אנשים פה לוקחים אותך ברצינות...

שלום צב

גם לי היה פעם מקרה דומה, חלמתי שאני שועל יערות, ולפתע התעוררתי וגיליתי שלא היה זה חלום ואני אכן שועל, לאחר מכן התעוררתי שוב והתברר לי כי חלמתי חלום בתוך חלום. צב עוד לא הייתי גם לא בחלום. השועל.

למעלה