חלום צלול שאלה

דורK

New member
חלום צלול שאלה

אז ככה יצא לי כבר מספר פעמים להצליח לגלות באמצע החלום שאני חולם הבעיה היא שכל פעם שזה קורא אני מייד מתעורר מה לעשות?

וולפהרט

New member
בדיקות מציאות

כמה שיותר. ושניה לפני שאתה עושה בדיקת מציאות תאמין לחלוטין שיתכן אתה נמצא בחלום ותחשוב מה אתה עושה הלאה אם אתה מגלה שזה באמת חלום. זה יכניס לך את החוש הענייני גם לחלומות ואז במקום להתרגש תפעל ותכוון את עצמך\ את החלום לכל כיוון שתרצה. וגם- זמן- אחרי שחלומות צלולים הופכים להיות שכיחים ההתרגשות יורדת ואז, אם לא עייפים בחלום, אפשר לנצל אותו כראוי.

EndOfAllHopes

New member
יש שיטה כזאת

בפעם הבאה שאתה מתעורר אחרי שגילית שאתה חולם, אל תזוז!! אל תפקח את העיניים!!תעשה את עצמך כאילו אתה ממשיך לישון, ככה תוכל "לרמות" את המוח שלך שאתה ממשיך לישון (מה שקורה זה שבעצם הגוף באמת נרדם רק ההכרה נשארת) ואז יש סיכוי גדול שאחרי כמה רגעים תחזור לחלום רק עם מודעות, משם תנסה טכניקות להארכת החלום כמו שיפשוף ידיים וסחרור במקום (כמובן שאת הטכניקות האלה אתה יכול גם לעשות בפעם הראשונה שאתה מגלה שאתה חולם, אם זה לא מצליח אז תשתמש בשיטה הזו ככה תוכל לחזור לחלום ולנסות שוב). בהצלחה

StrengthHonor

New member
אולי החוכמה היא לא להיות באמת צלול כל הזמן

אלא לגלות שאתה חולם ולתת לחלום להמשיך כמו שהוא אחרי כמה החלטות במצב של ח"ץ אני לא יודע חשבתי על זה רק הרגע

makron2

New member
אולי

אבל בדרך זה כלל קורה שמאבדים צלילות באמצע בכל מקרה,אולי להיות צלול ולראות את עצמך מבצע את הפעולות מהצד והכול באופן מודע יכול להיות נחמד,אבל גם זה קורה לפעמים.

nofear10

New member
יש כמה שיטות..

כשאתה מרגיש שאתה הולך להתעורר, תסתובב במקום - זה יגרום לך לסחרחורת. אפשרות נוספת - תתרכז במשהו בקרקע שלפניך, תסתכל עליו עד שיראה מטושטש וברור לחילופין. שתי השיטות האלה עבדו לי לא רע.

למעלה