חלום צלול ראשון

shani796

New member
חלום צלול ראשון

היה לי אתמול חלום צלול, זאת הפעם הראשונה, ידעתי שקיים דבר כזה אבל לא התעניינתי בזה עד שכמובן חוויתי את החוויה המדהימה הזו בפעם הראשונה אתמול. אני גרה עם חבר שלי וזה היה נראה מיד אחרי שהלכנו באמת לישון, פתאום אני בסלון רואה שהטלוויזיה דלוקה. מיד שאלתי את עצמי למה היא דלוקה ואף אחד לא רואה. ואז נזכרתי שהלכנו כבר לישון וכיבינו את הטלוויזיה כבר ואמרתי לעצמי בחלום שאני חולמת, מיד נבהלתי, רצתי לחדר שינה וניסיתי להעיר את חבר שלי ששכב שם ישן. הוא לא הגיב. ניסיתי לנשק אותו ואז השפתיים שלנו נדבקו ונמתחו, כמו קומדיה זה היה, ואז כל כך נבהלתי, וחשבתי שאם אני ישנה אז הוא עכשיו ישן לידי,אז צעקתי ממש חזק שיעיר אותי בתקווה שזה יעבור למציאות, וזה לא עזר, אז עצמתי עיניים ממש חזק וניסיתי להתעורר ולבסוף התעוררתי. אפילו פחדתי ללכת לישון אחרי זה שזה לא יקרה לי שוב. בבוקר כשקמתי וחשבתי על זה קצת הבנתי איך פספסתי את החוויה. מקווה שבפעם הבאה שזה יקרה לי,אני לא אנסה להתעורר אלא אנסה לנצל את העניין.

Bluescale

New member
וואו חלום צלול ספוראדי!!!

מטורף. אני אוהב כאלה. בכל זאת, הכלי שאנחנו קוראים לו שליטה בחלום (חלום צלול) הוא די קשה להבנה בהתחלה אבל קצת טיפים: 1. לא להיבהל משום דבר. הכל בראש שלנו ורק שווה להנות מזה ולא לחשוב בצורה שלילית. אם אנחנו חושבים בצורה שלילית (אני לא רוצה שיהיה X) אז קוה הדבר שאנחנו לא רצינו בעצם (גם בחלום רגיל וגם בחלום צלול). אם אנחנו חושבים בצורה חיובית (אני רוצה שיקרה Y) אז יותר קל לנו ליצור את ה Y. 2.להישאר רגועים. חלום צלול או חלום רגיל יכול להיגמר מהר בגלל התרגשות מהסיבה הכימית. הנוזל שגורם לנו להיות רגועים, לחלום ולישון בכלליותת הינו סרוטונין. החומר הכימי אשר מתנהג ההפך ממנו, מאיץ את פעימות הלב ומחזק את זרימת הדם, מאיץ את הנשימות ואת פעילות הגוף וכך מעורר אותו לחלוטין הוא - אנדרנלין. כשאנחנו מתרגשי יותר מדי הגוף מזרים אנדרנלין במערכת ואנחנו מתעוררים בגללו (חומר מעורר מבטל את ההשפעה של הסרטונין). אז הישארו רגועים בחלום הצלול ובשליטה מלאה. כלומר, אם אתם רואים משהו ממש מרהיב, השארו רגועים, תתפלאו ממנו כמו אובייקט ממש יפה שאתם רואים בחיי היומיוםאבל השארו בשליטה ואפילו תגידו את זה לעצמכם "אני נשאר בשליטה, אני נשאר בשליטה..." תהנו מההרגשה של התעופה אבל אל תתרגשו יותר מדי כלומר חיזרו על המשפט הנ"ל. 3. תבצעו כל כמה זמן טכניקה להגברת צלילות. אני מציע את ה DLC (לא כי אני משווק את הטכניקה שלי אלא כי היא לא גורמת לעולם מסביבכם להשתנות
). DLC (dream line connection( בטכניקה זו המטרה היא להתמקד באובייקט אחד בחלום ולנסות לשאוב ממנו את כלל החושים שלנו. כלומר, לדוגמה האובייקט שלי שבחרתי כרגע הוא גזר. הרמתי את הגזר ואני מרגיש כרגע את הטקסטורה שלו (המרקם) = חוש המישוש, אני מביט בו מכלל הכיוונים מנסה להבין את המבנה שלו (מבנה) =חוש ראייה. אני משפשף אותו על הריצפה כדי לשמוע את הרעש שהוא עושה ברישרוש = חוש שמיעה וכו'... בדגש - כלל החושים על חפץ אחד בלבד. שלב שני בטכניקה (או ראון איך שיותר נוח לכם בחלום הצלול) - להתיישב ולגעת בריצפה של החלום ולומר "אני [שם + שם משפחה] בן [גיל] גר ב [מדינה/עיר/רחוב/מספר] יישן כרגע על מיטתי בחדר השינה שלי וחולם את כל זה. זה החלום שלי ואני שולט עליו!" חיזרו על המשפט הזה עד אשר אתם תרגישו הרגשת ביטחון מלאה. (אחלה הרגשה). זוהי גם אוטוסוגסטיה שמשתמשים בה בטיפולים פסיכוטראפיים.
. טוב אז מקווה שהטיפים עזרו קצת ובהצלחה בהמשך פבל.

למעלה