חלום צלול ראשון !
היום- 21.8.2010 חלמתי את החלום הצלול הראשון שלי ! הכל התחיל מסרט שראיתי אתמול עם חברות בסינמה סיטי שנקרא "ההתחלה" וגם בעקבות שיחה עם ידיד שלי בנושא. בסרט מסופר על חלומות ועל התת מודע וזה הזכיר לי שיחה עם ידיד שלי לגבי חלומות צלולים. לכן, זה סיקרן אותי מאוד ואתמול, אחרי הסרט חיפשתי באינטרנט מידע על חלומות צלולים. נכנסתי לאתר של אלון ברמן וביצעתי שם כל מיני שיטות והנחיות- לא תיארתי לעצמי שאחווה את החלום הצלול כל כך מהר ! כתוב שלוקח כמה שבועות, ואצלי זה היה מהיום להיום
כנראה שהייתה לי שאיפה נורא חזקה לחוות זאת. יש שם שיטה מעולה שביצעתי אותה היום וזה לישון 5 שעות לקום, לזכור מה חלמת לחזור לישון אחרי שעה עם רצון חזק להיות בחלום צלול- וזה עובד ! זו הייתה חוויה מדהימה ומפחידה ! זה גורם לי לתהות האם העולם שלנו הוא באמת מציאותי או שזה רק הדמיון שלנו... טוב אז זה מה שחלמתי- אני נוהגת במכונית, מגבירה מהירות. נוסעת ברב מלכה. רואה שמשהו לא תקין ברכב- יש לו נטייה הצידה. זה מבהיל אותי, אני מחליטה לחזור הבייתה. שומעת מוסיקה. מסתכלים עליי ממכוניות אחרות, מחזיקה את הפלאפון ביד. מתקשרת לאבא. אני חוזרת הבייתה, בדרך משחקת עם הבלמים של האוטו, מנסה לראות מה לא בסדר. אני רואה את אמא מול הבית, עם האוטו שכרגע נסעתי איתו ?! משהו כאן לא מסתדר.. היא נוסעת במכונית שכרגע נסעתי איתה בלי מכסה מנוע ויוצא מלא עשן. אני רוצה להגיד לה "מה החלטת לעשות זיהום סביבתי?" אני לא זוכרת אם אמרתי או לא. היא מתעלמת. מחזיקה בידה פיצה. אני אומרת לה שמשהו לא תקין במכונית היא שואלת אותי אם יש לי מפחתחות לעלות הבייתה. אני אומרת לה שלא. היא מביאה לי את המפתחות של האוטו. ואז אחת השכנות שלנו מגיעה ואמא מתחילה לדבר איתה. היא אומרת לה משהו על יום לפני הגיוס, אם היא זוכרת את היום הזה. אני ממשיכה לכיוון הבית, מסתכלת לאחור. משהו לא נראה לי הגיוני- אין לנו שכנה כזאת במציאות.. אני בדמיון ? לא ! עכשיו אני קולטת ! אני בתוך חלום !! תחושת פחד והתרגשות אחזו בי יחדיו! אני ממשיכה לכיוון הבית בהתרגשות יתרה וכל הזמן אומרת לעצמי "לא לפחד לא לפחד זה בסה"כ חלום! את רואה כאן את ההשתקפות של התת מודע שלך!" ניסתי להישאר רגועה אבל עדיין זה היה מפחיד ! זה היה כל כך אמיתי! אני עושה בדיקת מציאות- שואלת איך הגעתי לכאן, מה בדיוק קרה. מנסה לעוף. מצליחה להתרומם קצת למעלה ! אין יותר מאושרת ממני ! ממשיכה לכיוון הבית שלי. וכל הזמן נמצאת בהתרגשות. רואה גי'פ לבן שברולט של השכנים שלנו. מחליטה להיכנס. כל הזמן אומרת לעצמי שזה חלום ואני יכולה ליצור הכל. אני בהתלבטויות איזו חוויה אני רוצה לחוות. החלטתי ללכת על משהו מיני. פותחת את המכונית של השכנים ובחור שאני מדמיינת מופיע שם. מתחילה להתיישב עליו ולנשק אותו. אני מתחילה לפתוח לאט לאט את החולצה. אני רואה שהוא לא כ"כ בעניין. אני מנסה להבין למה וכל הזמן מזכירה לעצמי שזה חלום וזה ההשתקפות של התת מודע שלי. לכן אני מנסה לעשות על עצמי ניתוח פסיכולוגי. שואלת אותו למה הוא לא בעניין. הוא אומר שהוא טרוד במחשבות. חשבתי שזה ממש אופייני לי ! (טוב זה הרי אני המצאתי אותו בעזרת הדמיון שלי) אני אומרת לו תחייה את הרגע וממשיכה במעשיי. באמצע נשיקה לוהטת אני פוקחת את עיניי בבהלה, לתוך המציאות, לתוך החדר שלי, וקולטת- היה לי חלום צלול !
היום- 21.8.2010 חלמתי את החלום הצלול הראשון שלי ! הכל התחיל מסרט שראיתי אתמול עם חברות בסינמה סיטי שנקרא "ההתחלה" וגם בעקבות שיחה עם ידיד שלי בנושא. בסרט מסופר על חלומות ועל התת מודע וזה הזכיר לי שיחה עם ידיד שלי לגבי חלומות צלולים. לכן, זה סיקרן אותי מאוד ואתמול, אחרי הסרט חיפשתי באינטרנט מידע על חלומות צלולים. נכנסתי לאתר של אלון ברמן וביצעתי שם כל מיני שיטות והנחיות- לא תיארתי לעצמי שאחווה את החלום הצלול כל כך מהר ! כתוב שלוקח כמה שבועות, ואצלי זה היה מהיום להיום