חלום צלול ראשון

גדי128

New member
חלום צלול ראשון

שלום אני חדש בפורום. התחלתי להתעניין בעניין החלומות הצלולים לפני שבוע ולפני 5 ימים התחלתי לרשום יומן חלומות ובלילה הזה, היה לי חלום צלול. החלום התחיל רגיל, ללא שליטה ואז פתאום חשבתי לעצמי: זה חלום?.. עשיתי בדיקות מציאות כמו שנהגתי לעשות כל יום גם לא בחלום, הוצאתי את הנייד הסתכלתי על השעה, הסרתי את המבט, הסתכלתי שוב והשעה השתנתה! אני חולם!... בחלום ניסיתי לעוף והצלחתי חלקית כי נפלתי אחרי 5 שניות כשנפלתי ממש הרגשתי את האדמה! הרגשתי את עצמי מתחכך בה ונופל על האבנים. זה היה הרגע הכי צלול בחלום ונראה ממש כמו במציאות! הבעיה היא - שבשאר החלום הייתה לי מודעות אך זה לא נראה לי ממש כמו המציאות כמו שכולם אומרים. קראתי על שיטות להגברת הצלילות אך בחלום לא ביצעתי אותם. לא חשבתי על לבצע אותם. איך אני אצליח לחלום חלום צלול יותר מציאותי? בתודה גדי

makron2

New member
סחתיין...

על החצלול הראשון,נשמע טוב. "בחלום ניסיתי לעוף והצלחתי חלקית כי נפלתי אחרי 5 שניות" - לפעמים לוקח קצת זמן לבצע דברים,בתעופה אפשר לנסות לדמיין רקטות ברגליים/לשחות באוויר ועוד,כיד הדמיון. "איך אני אצליח לחלום חלום צלול יותר מציאותי?" - הגברות צלילות זו התשובה,הגברות כמו לגעת/להסתכל על כמה חפצים עד שהאיכות והיציבות עולה זו הגברה טובה ועוד... לרוב יש לבצע הגברות בזמנים שמרגישים שמאבדים את הידיעה שמדובר בחלום(ירידה בצלילות)גם במקרים של איבוד פרטים בסצנת חלום.

silverhawk

New member
מזל טוב!

כמו שמקרון אמר, השיטות להגברת הצלילות יסייעו לך לחזק את המודעות והשליטה בחלום. מעבר לכך, ככל שתתנסה בנושא יותר, תלמד איך להפיק מן החלום את המיטב ואף ההרגשה שלך תלך ותשתפר. בהצלחה!

למעלה