חלום צלול ראשון!

אלון333

New member
חלום צלול ראשון!

טוב, אז ככה: לפני חודש וחצי נכנסתי לכל הנושא של חלומות צלולים (גם כתבתי פה בפורום). מאז כתבתי יומן חלומות (בהתחלה, וזה מאוד שיפר את הזיכרון חלומות. פעם הייתי זוכר חלום פעם בכמה שבועות, עכשיו אני זוכר חלומות פעמיים-שלוש בשבוע), ועשיתי בדיקות מציאות כמה פעמים כל יום. אפילו ניסיתי כמה פעמים ווילד ומיילד בשנ"צ ופעם אפילו התחלתי להרגיש את המכשפה. אבל עדיין לא היה לי חלום צלול. הלילה ישנתי שינה ארוכה מאוד (10 שעות) וקמתי כמה פעמים במהלך הלילה (בד"כ לא קורה לי) וזכרתי כמה חלומות מאותו לילה! באמצע הלילה בערך אחד החלומות היה צלול (יייששש!!!)... מה שאני זוכר זה שהיתי בחדר והייתה דבורה בחדר. פתחתי את החלון וניסיתי לגרום לה לצאת. תוך כדי שאני רודף אחריה, התיק שלי נפל מהשולחן ומהקצה השני של החדר ניסיתי לתפוס אותו ומה שקרה זה שגרמתי לו לעמוד באוויר! שיחקתי איתו קצת למעלה ולמטה ובשניה הראשונה חשבתי שיש לי כוחות על חחחחחחח. פתאום אמרתי לעצמי (מה שאני כבר חודש וחצי מנסה להגיד לעצמי) "אולי זה בכלל חלום", אז סתמתי את האף והפה והצלחתי לנשום בלי בעיה!!! סוף סוף הבנתי שאני בחלום! אני חושב שהייתה צלילות מלאה אבל בגלל שאני לא יודע להבדיל אז שפשפתי את הידיים אחת בשנייה ותוך כדי השפשוף התעוררתי (עדיין לא יודע אם מהתרגשות או מהשעון המעורר)
מאז חלמתי עוד כמה חלומות באותו לילה אבל כולם רגילים. טוב חפרתי קצת אז קיצר היה מגניב ואם יש למישהו טיפים איך לגרום לזה לקרות יותר אז בכיף

silverhawk

New member
מזל טוב!

מרבית האנשים מתעוררים מייד לאחר קבלת המודעות בפעם הראשונה. זה נפוץ מאוד. הדבר החשוב, להבא, הוא לשמור על רוגע - התרגשות מובילה להתעוררות. יפה מאוד שזכרת להשתמש בשיטות להגברת הצלילות - בפעמים הבאות אתה תראה שתהיה לכך השפעה חזקה מאוד על איכות ואורך החלום (מומלץ שתנסה כמה שיטות, עד שתגלה את זו שעובדת הכי טבו עבורך). כל הכבוד!

אלון333

New member
תודה ../images/Emo13.gif

קודם כל ברגע שגיליתי שזה חלום דבר ראשון שאמרתי לעצמי זה לא להתרגש. ניסיתי להרגיע את עצמי, אבל כמו שאמרתי, התעוררתי הרבה במהלך הלילה ואני כבר לא זוכר אם התעוררתי מהשעון או מהתרגשות. זאת בהחלט הייתה חוויה, אפילו שלא עשיתי שום דבר מיוחד (חוץ מלשחק עם התיק באוויר ולנשום דרך היד) היה כיף להגיע סוף סוף לחלום צלול. הבעיה שלי היא שאני לא מצליח לעשות בדיקת מציאות ספונטנית תוך כדי חלום, גם מה שקרה בחלום הזה זה שניסיתי לתפוס את התיק ובגלל המרחק הוא ריחף. בד"כ החלומות שלי די הגיוניים ואני לא עושה בהם שום דבר מיוחד.... יש דרך להגדיל את הסיכוי לבדיקת מציאות בחלום???

makron2

New member
יפה...

וסחתיין על ההצלחה. 'פתאום אמרתי לעצמי (מה שאני כבר חודש וחצי מנסה להגיד לעצמי) "אולי זה בכלל חלום"' - יפה כל הקטע זה להבחין בהתרחשויות מוזרות שיש בחלום.תלמרות שהחלומות שלנו נראים מאוד מציאותיים תמיד ישנם פרטים מוזרים ושונים וע"מ להגביר את הסיכויים יש לבצע במהלך היום בדיקות מציאות בצורה מדוקדקת בגלל שההרגל הזה גם יעבור - שם לב להודעה שרשמתי ב 12/01 פרוט על בדיקות המציאות בנוסף יש לרשום ביומן החלומות ולהדגיש לעצמך רצוי עם מרקר את הארועים המוזרים שכן מתרחשים ע"מ שפר את תשומת הלב אליהם. בנוסף ע"מ להגדיל את הסיכויים לבצע בדיקת מציאות בחלום יש להשתמש בשיטה כמו מיילד שבעצם אתה חוזר על קטע מחלום בדמיון וקולט שהיה שם משהו מוזר ובעודך שם לב למשהו הזה(המוזר/דמויי החלום)צריך להגיד לעצמנו:'אני חולם' 'זה(הדבר/ארוע/מקום המוזר)חלום' ו'בפעם הבאה שאני חולם אני יזכור שאני חולם'(בעקבות ההבחנה) ואפשר להוסיף 'ואני יעשה בדיקת מציאות' - לחזור מספר פעמים בדמיון רצוי מאוד לאחר מספר שעות שינה.

למעלה