חלום צלול נחמד!

elronx

New member
חלום צלול נחמד!

אז ככה- הלכתי לי באיזה בית חשוך ופתאום הבנתי שאני חולם... (באמת שאין לי מושג איך הבנתי את זה) ולא עשיתי בדיקות מציאות ופשוט עפתי החוצה והלכתי למחשב ורציתי להיכנס לתוכנה "גוגל ארץ" אז נכנסתי לגוגל והתחלתי לכתוב ג-ו-ג-ל א-ר-ץ אבל ברגע שהסתכלתי על המקלדת האותיות השתנו!! חחח וניסיתי עוד כמה פעמים אבל כל פעם שהסטתי את המבט האותיות השתנו לי... בסוף ויתרתי ועפתי ונלחמתי במן נשי עץ מוזרות כאלה ואז המשכתי לעוף וראיתי את הבנין של הבית שלי והחלטתי להרים אותו בעזרת כוח המחשה אז שמתי יד אחת מכוונת עליו ולא הצלחתי להרים את הבניין ואז שמתי שתיי ידיים והצלחתי להרעיד אותו אבל זה היה קשה... ולא הצלחתי להרים אותו... יכול להיות שיש משקל שלו שמפריע?. ואז דיברתי אם איזה משהו ואני לא זוכר מה הוא אמר לי ואני אפילו לא זוכר איך הוא נראה אבל הוא אמר לי משהו מעניין על הנשמה... בכל מקרה הלכתי לעשות יוגה מול הבנין שלי (סתם לראות מה יקרה) אבל רק שנייה אחרי שהתחלתי התחלתי להתעורר העיניים שלי התחילו להיסגר וניסיתי להשאיר אותן פקוחות אבל עין שמאל נסגרה וניסיתי לעשות הגברת צלילות אבל אני מניח שלא היה קשר... ונאבקתי להשאיר את עין ימין פקוחה אבל לא יכולתי והיא נסגרה והתעוררתי... הרגיש כמו שעה וחצי... אני שם לב שבדיקות מציאות לא כל-כך הכרחיות... כי היה לי חלום מאוד נחמד בלי שום בדיקת מציאות...

makron2

New member
נחמד...

יכול להיות שיש משקל שלו שמפריע? אולי זה הצנרת
,מקסימום אפשר להתאמן. "לא זוכר איך הוא נראה אבל הוא אמר לי משהו מעניין על הנשמה..." - תן לי לנחש בגם אותו אתה לא זוכר
"וניסיתי לעשות הגברת צלילות אבל אני מניח שלא היה קשר..." יש קשר ישיר לקושי בתנועה ולצלילות בחלום,מצב זה נחשב כקושי בתנועה/תפקוד בסיסי. "הרגיש כמו שעה וחצי.." מספיק זמן בשביל להנות,אולי נסה גוגל סקיי פעם הבאה,אני חושב על זה לפעמים,להכנס לטלבזיה גם נחמד. "אני שם לב שבדיקות מציאות לא כל-כך הכרחיות" - רצוי לבצע בדיקת מציאות אחת לפחות בהתחלה,זה עוזר אפילו אם חושבים שזה מיותר,דרך אגב לעוף זה נחשב בדיקת מציאות והגברות צלילות תמיד טוב לבצע בעיקר מכיוון שרצוי להיות בצלילות גבוהה לפניי שמשחררים פה ושם.

למעלה