חלום צלול משעשע

silverhawk

New member
חלום צלול משעשע

קצת קשה לי לתאר את השתלשלות העניינים, אבל בגדול, איכשהו פגשתי את עצמי בחלום, וניסיתי לשכנע את עצמי שאני באמת חולם. הייתי במקום העבודה הקודם שלי ותהיתי אם אדם מסוים שעבד איתי נמצא שם. אז אני-המודע הגעתי ואמרתי לעצמי "זה לא משנה, אתה חולם". שאלתי שוב אם הוא נמצא. אמרתי לעצמי שוב - "מה זה משנה? אתה חולם!". עוד פעם התעלמתי וניסיתי לבדוק אם הוא נמצא שם, ורק בפעם השלישית שאמרתי לעצמי "אתה חולם!", באמת הבנתי שזה חלום. אני זוכר שממש תהיתי לעצמי אם כשאקום אזכור את עצמי בתור המודע או בתור הלא-מודע (התשוב היא המודע
). סתם שעשע אותי, אז חשבתי לשתף.

MetalSinagouge

New member
../images/Emo6.gif

אולי זה היה יקום מקביל!!!111אחדאחדאחד היה לי חלום מעצבן לקראת התעוררות. זה היה בפארק שעשועים, והיה שם איזה מתקן שפשוט יושבים עליו, הוא היה ממש גבוה. מסביב למתקן רצו ילדים עם כדור והמטרה של המשחק הייתה לפגוע במי שיושב על המתקן, בינהם אני. אחרי כמה דקות מורטות עצבים שבהן אלה שישבו מסביבי נפגעו, החלטתי לעשות צעד מנצח ולפרוש לפני שגם אני אחטוף. מעצבן אותי שהחלומות שלי הם כאלה משעממים. בד"כ כשמתארים חלום בסרט או בכלל בתרבות שלנו, זה יוצא משהו מגניב עם עננים ענקיים, חיבורים לא הגיוניים (א-לה דאלי), אבל אצלי הדבר המוזר היחיד האחרון שקרה זה שהסתובבה לי גורילה בחלום.

silverhawk

New member
זה ככה אצל רוב האנשים

אבל אני בטוח שגם לך צצים חלומות הזויים פה ושם.

למעלה