חלום צלול מעניין...

ravehor

New member
חלום צלול מעניין...

טוב כבר כמה ימים שאני מנסה לחלום חלום צלול (לשמחתי אני לא מנסה אף שיטה.. וכמו היום זה בא לי לבד) אז אמרתי לעצמי כמה הנחיות כדי שכשאני אחצלל אני אעשה אותן ישר והן: להסתכל על הסביבה ופשוט להבין מה אני עושה עכשיו במציאות- ישן .. פשוט לחשוב על זה ולהעמיק צלילות. הדבר השני שאמרתי לעצמי הוא לנסות להתעסק עם הזמן , להאריך אותו.. (בעקבות דינים שנערכו פה :) ) מה שמעניין הוא שבאמת היה לי חלום צלול הבוקר.. לצערי הרב אני לא זוכר את רובו (בסדר התחלתי אתמול יומן חלומות נו) אבל אני כן זוכר שהוא היה זמן רב.. הסתובבתי הרבה מאוד זמן (15-20 דקות) וזה בלי קשר לשינוי זמן.. אז אני זוכר בברור מהקטע הזה: אחרי זמן לא קצר הגיע שלב שבו נזכרתי בהוראות שנתתי לעצמי.. למעשה רק באחת, לא הייתי 100% צלול. הסתכלתי על הסביבה ופשוט חשבתי לעצמי "אתה מבין שאתה ישן עכשיו? אתה לא באמת רואה את זה.. זאת לא המציאות.." והדבר גרם לכמה דברים: קודם כל המקום שהסתכלתי בו (למרות שזה היה חושך :S) נעשה יותר ברור.. אבל בצורה כזאת שכמו בבדיקת ראייה שמכוונים את עוצמת העדשה .. זה הגיע לברור מאוד והמשיך להטשטש ואז חזר לברור.. וישר אחרי זה הרגשתי כובד בתנועה. לא יכלתי לזוז רגיל (נו בגלל השיתוק שינה). ניסיתי לעשות כל מיני דברים כמו לעוף - ומה שקרה זה (וזה מעניין) פתאום הזמן התחיל לנוע בהילוך איטי כזה.. כלומר האיטיות בתנועה שלי גם התבטאה באיטיות הזמן.. ואפילו לא חשבתי על שינויו .. מעניין.. חבל שלא הייתי קצת יותר צלול כדי להבין יותר דברים..

ravehor

New member
וואי פתאום נזכרתי

במשהו מעצבן.. כבר אמרתי שהכל התנהל בחושך .. נזכרתי עכשיו בקטע שיצא לי להסתכל על מראה .. ראיתי את עצמי חשוך כזה ולא היו לי פנים
ישר הלכתי משם כדי שלא יהיו עוד 'תופעות'

silverhawk

New member
נפלאות המראה ../images/Emo13.gif

אותי התופעות דווקא די מעניינות. אם משעמם לך בחלום הצלול מומלץ לתת לזה הזדמנות.

ravehor

New member
אותי זה לא כל כך עודד...

חשבתי עוד רגע הולך לקפוץ עליי משהו משם

silverhawk

New member
גם זה יכול להיות מעניין ../images/Emo8.gif

אבל זה נכון, רוב האנשים מעדיפים להתרחק ממראות. אולי זו שטות אישית שלי.

ravehor

New member
ומה זה אומר עלינו במציאות

שאנחנו מפחדים ממראות?

Roy1232

New member
אומרים על מראות בחלום

שאתה רואה את עצמך כמו שאתה מדמה את עצמך. אני ראיתי את עצמי בדיוק כמו שאני נראה במציאות בפעם האחת שהסתכלתי במראה בצלול, ופעם אחרת בחלום לא מודע ראיתי את עצמי כמת-חי (אבל זה רק כי זאת הייתה העלילה של החלום).

silverhawk

New member
יפה מאוד

מה שכן, הבדיקה שתיארת נשמעת לי כמתאימה יותר להיות שיטה להגברת הצלילות. עם זאת, אני ממליץ לך להשתמש בבדיקות מציאות ובשיטות מעט יותר קונבנציאנליות, אני מעריך שההשפעה שלהן תהיה טובה יותר.

למעלה