חלום צלול מדהים

Incubus Creep

New member
חלום צלול מדהים

היי, אני חדשה פה ולפני כמה שבועות היה לי חלום צלול מדהים. הקטע הוא שאני ממש לא יודעת איך אני מבינה שחלומות הם חלום.. זה ממש מוזר. בכל אופן, הייתי בבית ספר או משהו כזה ואז פתאום הבנתי שאני חולמת אבל החלטתי שאני לא אוכל לממש את הפוטנציאל של החלום אם אני אשאר איפה שאני נמצאת אז הסתובבתי סביב עצמי, מה שקראתי שגם משפר את הראיה בחלום, הכל נראה יותר מציאותי, אבל גם משנה את המיקום של החלום מידי פעם. בהתחלה לא ראיתי כלום, חשבתי שאני הולכת להתעורר.. סתם בהיתי. ואז לאט לאט תמונה התחילה להווצר מולי, ממש איפה שהסתכלתי. ראיתי אגרטל פרחים ואז מנורה ופתאום שמתי לב שאני עומדת בחדר שלי. אבל הראיה שלי הייתה מטושטשת אז התחלתי למחוא כפיים משום מה, במקום לשפשף אותן זו בזו אבל דווקא מחיאות הכפיים עשו את העבודה והראיה שלי השתפרה לרמות מציאות מדהימות. הכל נראה כל כך מציאותי. אחר כך ניסיתי לעבור דרך הקיר. אבל לא הצלחתי... ניסיתי עוד כמה פעמים אבל זה לא עבד. אחר כך החלטתי שאני פשוט ארוץ בזמן שאני מסתכלת על הריצפה ונראה מה יקרה. לא רק שעברתי דרך קיר, עברתי דרך משהו כמו 5 קירות ומצאתי את עצמי עומדת בסלון של דירה אחרתXD אחר כך חזרתי לדירה שלי וראיתי מולי מראה. זכרתי שהמליצו לנסות לעבור דרך מראות אז נכנסתי למראה והגעתי לחדר שנראה כמו מאחורי הקלעים של התזמורת הפילהרמוניתXD חזרתי.. ואז משום מה הקירות התחילו להראות לי שקופים, יכולתי לראות דרך קירות.. כשחזרתי לחדר נזכרתי שמישהו פעם אמר שהסרט הטוב ביותר שראה היה בחלום אז רציתי לראות סרט.. זפזפתי בין הערוצים אבל לא היה כלום. אחר כך החלטתי שאני רוצה לעוף. עמדתי ליד הקיר החיצוני של הבית שלי, ראיתי דרכו את הבחוץ. התכוונתי לקפוץ ואז פשוט לעוף אבל נפלתי. לא נורא, זה רק חלום. ניסיתי שוב לדמיין כאילו יש לי נעלי טיל או משהו אבל זה לא עבד. החלטתי שאני צריכה לרוץ כדי לקבל תנופה אבל הגינה הייתה קטנה אז אמרתי לעצמי שכשאני אסתכל הצידה אני אראה מרחבים פתוחים גדולים וכך היה. רצתי מהר ואז שמתי לב שאני כבר לא רצה על האדמה אלא באוויר. כשהגעתי לגובה הקומה השלישית איאן שזה איזה מישהו מיוטיוב עשה לי שלוםXD מסתבר שבחלום הוא שכן שליXD ואז עפתי עוד קצת למעלה אבל אז נפלתי.. אחר כך רציתי ללכת לפגוש מישהו מסוים. רציתי לעוף אבל החלטתי שזה מעייף מידי ויקח יותר מידי זמן. אז אמרתי לעצמי שאני אסע באוטובוס. הסתכלתי לצד השני ופתאום מולי נגלתה תחנת אוטובוס. שכחתי לציין שכל מה שקרה בחוץ קרה כשירד גשם, זה נתן לזה אווירה מיוחדת. בכל מקרה, חיכיתי בתחנה, עליתי על האוטובוס, וגיליתי שאין לי כמעט כסף לשלם לו. החלום המשיך אבל אז אבדה לי כבר המודעות וכל השאר לא מעניין. בכל מקרה, זה היה החלום הצלול הכי מדהים שהיה לי אי פעם והקטע הוא שאני בכלל לא עושה בדיקות מציאות במהלך היום. פשוט באותו היום לפני השינה נכנסתי לאתר שמספר על חלומות צלולים והחלטתי שיהיה לי חלום צלול וכך היה. זאת לא הפעם הראשונה שהיה לי חלום צלול אבל אני בכלל לא מתרגלת את זה ואין לי יומן חלומות.. רק לחלומות מיוחדים שאני רוצה לזכור ולחלומות צלולים.. הממ מקווה שלא חפרתי מידי, ולילה טוב מלא בחלומות צלולים ;)

jast

New member
מגניב!!! נשמע ממש כיףף..

וככה זה לפעמים את יכולה לחשוב שניה על חלום צלול ואז בלילה יהיה לך חלום צלול... בפעם הראשונה ששמעתי על החלומות צלולים זה היה לפני שנתיים או שלוש אז חשבתי על זה כל היום ואז באותו לילה היה לי וזה הגיוני כי את חולמת על דברים שאת חושבת ואז את חולמת שאת חולמת חלום צלול ואז הוא בעצם נהיה חלום צלול ו... טוב חפרתי :]

silverhawk

New member
נשמע מדהים!

רמת הצלילות נראית גבוהה ביותר והשליטה בחלום מצוינת. כל הכבוד! נשמח לשמוע חוויות נוספות.

uzihen

New member
כל הכבוד

מעניין אותי לדעת כמה חלומות צלולים היו לך? ומאיזה גיל התחלת לחלום אותם?

Incubus Creep

New member
תשובות

חח וואי לא ידעתי מה תיהיה התגובה לזה, תודה על התגובות^.^ הממ ושמעתי על המושג חלומות צלולים לפני די הרבה זמן אבל לא ידעתי שממש יש שיטות לזה וכאלה.. התחלתי לנסות לחלום חלומות כאלה רק לפני שנה או משהו כשניתקלתי בבלוג של מישהי שמספרת על חלומות צלולים שלה ואז העניין ריתק אותי מחדש. לא היו לי הרבה חלומות צלולים, לא התעמקתי בזה הרבה. חוץ מזה שאני עדיין תלמידת בית ספר אז אין לי זמן ו/או כח לכתוב יומן חלומות עקבי ובטח שלא לכתוב חלומות כשאני מתעוררת באמצע הלילה (אני מתעוררת משהו כמו פעמיים כל לילה) היו לי ארבעה או חמישה חלומות צלולים שאני זוכרת מהתקופה האחרונה. בדר"כ שהייתי מפוקסת על זה שאני רוצה חלומות צלולים אז בתקופה הזאת באמת היה לי חלום כזה.. בכל מקרה, אז נראה לי שהחלום הצלול הראשון שהיה לי בגיל 14.5 או משהו כזה.. אבל יכול להיות שהיה לי פעם גם לפני זה ואני לא זוכרת.. מה שהדהים אותי שהצלחתי ממש מהר לשלוט על החלומות הצלולים. כי זה קרה כל כך מהר. כבר בחלום הצלול השני שלי הצלחתי לזמן מישהו (לגרום לו להופיע בחלום) ולהעלות רמת צלילות.. ואז היה את החלום שסיפרתי לכם עליו ואתמול בלילה היה לי עוד חלום צלול.

למעלה