חלום צלול יזום!!!
אני רוצה לספר לכולכם על החלום הצלול היזום הראשון שלי!!! אני מאוד גאה בעצמי, ואני מאוד רוצה תמיכה...
וחוץ מזה אני רוצה לציין שזה בא לי בהפתעה גמורה, כי אני רק חודש בערך בתחום, ולא השתמשתי בטכניקה מסויימת...אבל על מה אני מדברת במקום לספר לכם מה היה? אז ככה: הלכתי לישון, ונכנסתי לתוך חלום צלול מעירנות, ללא שום שימוש בטכניקה, אבל אז היה לי טלפון...הייתי חייבת לענות, ואמרתי לדמויות בחלום שאחזור בקרוב. כשניסיתי לחזור, זה לקח קצת יותר זמן(שעה בערך) עד שנירדמתי, ואז נכנסתי לי לתוך חלום רגיל לגמרי. בסופו של החלום, חוויתי התעוררות כוזבת, ובזמן שהייתי ערה בחלום, ניסיתי לדמיין את עצמי צלולה בחלום הקודם, ואז נירדמתי. זה עבד. זה עבד!!! לפתע מצאתי את עצמי במיטתי. קמתי ממנה, וירדתי למטבח. בדרכי התבוננתי בחלון, וראיתי כיצד הנוף משתנה. חזרתי כדי לוודא שמה שראיתי הוא אכן מה שראיתי. זה היה. אמרתי לעצמי: "יש! הצלחתי! השיטה עבדה! אני חולמת עכשיו!" החלום עצמו היה מרוכז כולו באוכל(למישהו יש שמץ של מושג מה זה אומר?!). הפכתי אורז לפסטה, קבב להמבורגר, קישואים לעגבניות, וכל החלום רמת הצלילות הייתה מדהימה! הטעם של ההמבורגר היה מצוין! בדיוק ניסיתי לשנות את הלבוש שלי כשאמא שלי נכנסה לתוך החלום. כמו שקורה לפעמים, חשבתי לעצמי שגופי עדיין נמצא במיטה בגלל שאני חולמת, והתחננתי בפני אמא שלי שלא תעיר אותי. אז נזכרתי שזו לא אמא שלי באמת, והתפללתי שאמא שלי אכן לא תעיר אותי, ושאני לא אעיר את עצמי מתוך בהלה. למרבה הצער, התעוררתי לאחר שניסיתי להפוך סופ´לה בשר לגלידה. הייתי מלאת אנרגיה עד אפס מקום מרוב אושר ושימחה! רציתי לקפוץ מחלון הקומה השלישית בביתי ולנחות ברכות על הקרקע...(לא לדאוג, אין לי נטיות התאבדות....) התקשרתי לכל ידידי, ופניתי אל הפורום, לחלוק עמכם, ידידיי, את החוויה המדהימה והקטנה שלי!וגם להתגאות בעצמי קצת... (מגיע לי, לא?) תורה לכל מי שהסכים לקרוא עד פה, אוהבת אותכם הכי בעולם
! פריצי
אני רוצה לספר לכולכם על החלום הצלול היזום הראשון שלי!!! אני מאוד גאה בעצמי, ואני מאוד רוצה תמיכה...