אנתימה דיוויס
New member
חלום צלול טרי
הייתי בבית שלי, ומשום מה המורה שלי לאנגלית הכין לנו ארוחת ערב. לאור המוזרות שבדבר הרצתי בדיקת מציאות קטנה. ראיתי שאני בחלום, אבל לקפוץ מהחלון אל המרפסת ולעוף נראה לי מסוכן, בגלל שהכל נראה כל כך אמיתי. אחרי עוד חמש בדיקות השתכנעתי שאני אכן כל יכולה, ועפתי. הצלחתי להגשים חלום ולעוף בגובה נמוך ומהר מעל שדות אינסופיים של חיטה ושעורה, וממש הרגשתי את השיבולים בכפות הרגליים.מדהים. בכל אופן הופעתי פתאום בתוך סופרמרקט, מה שמאוד עצבן אותי. החלטתי ברוב אלגנטיות לפוצץ את הקיר הקרוב וללכת... לקחתי קופסת שימורים מהמדף הקרוב (זיתים ירוקים מנופחים
) זרקתי, ודמיינתי שכשהיא תפול היא תתפוצץ. ו-... זה לא עבד! לקחתי עוד אחת וניסיתי משהו חדש: עשיתי פנטומימה לעצמי. עשיתי כאילו אני חותכת עיגול במכסה בעזרת סכין יפנית, מכניסה פנימה דינמיט אדום עם פתיל, כמו בסרטים, והדלקתי. עד לנקודה הזאת הדברים לא היו שם, ורק עשיתי תנועות. אבל ברגע שהדלקתי יכולתי לראות את הלהבה שורפת את הפתיל. זרקתי את זה ואכן היה פיצוץ מספק
. אחרי שיצאתי החוצה הצלילות ירדה ממש מהר, אז תירגלתי שיטות חדשות, באדיבותכם, להגברה. רק לקראת הסוף נזכרתי שרציתי לזמן מדריך, אבל אז כבר התעוררתי. בכל מקרה אני שמחה שמצאתי דרך חדשה ליצור דברים
אז בוקר טוב ויום נפלא! אנתימה
הייתי בבית שלי, ומשום מה המורה שלי לאנגלית הכין לנו ארוחת ערב. לאור המוזרות שבדבר הרצתי בדיקת מציאות קטנה. ראיתי שאני בחלום, אבל לקפוץ מהחלון אל המרפסת ולעוף נראה לי מסוכן, בגלל שהכל נראה כל כך אמיתי. אחרי עוד חמש בדיקות השתכנעתי שאני אכן כל יכולה, ועפתי. הצלחתי להגשים חלום ולעוף בגובה נמוך ומהר מעל שדות אינסופיים של חיטה ושעורה, וממש הרגשתי את השיבולים בכפות הרגליים.מדהים. בכל אופן הופעתי פתאום בתוך סופרמרקט, מה שמאוד עצבן אותי. החלטתי ברוב אלגנטיות לפוצץ את הקיר הקרוב וללכת... לקחתי קופסת שימורים מהמדף הקרוב (זיתים ירוקים מנופחים