חלום צלול טרי

חלום צלול טרי

הייתי בבית שלי, ומשום מה המורה שלי לאנגלית הכין לנו ארוחת ערב. לאור המוזרות שבדבר הרצתי בדיקת מציאות קטנה. ראיתי שאני בחלום, אבל לקפוץ מהחלון אל המרפסת ולעוף נראה לי מסוכן, בגלל שהכל נראה כל כך אמיתי. אחרי עוד חמש בדיקות השתכנעתי שאני אכן כל יכולה, ועפתי. הצלחתי להגשים חלום ולעוף בגובה נמוך ומהר מעל שדות אינסופיים של חיטה ושעורה, וממש הרגשתי את השיבולים בכפות הרגליים.מדהים. בכל אופן הופעתי פתאום בתוך סופרמרקט, מה שמאוד עצבן אותי. החלטתי ברוב אלגנטיות לפוצץ את הקיר הקרוב וללכת... לקחתי קופסת שימורים מהמדף הקרוב (זיתים ירוקים מנופחים
) זרקתי, ודמיינתי שכשהיא תפול היא תתפוצץ. ו-... זה לא עבד! לקחתי עוד אחת וניסיתי משהו חדש: עשיתי פנטומימה לעצמי. עשיתי כאילו אני חותכת עיגול במכסה בעזרת סכין יפנית, מכניסה פנימה דינמיט אדום עם פתיל, כמו בסרטים, והדלקתי. עד לנקודה הזאת הדברים לא היו שם, ורק עשיתי תנועות. אבל ברגע שהדלקתי יכולתי לראות את הלהבה שורפת את הפתיל. זרקתי את זה ואכן היה פיצוץ מספק
. אחרי שיצאתי החוצה הצלילות ירדה ממש מהר, אז תירגלתי שיטות חדשות, באדיבותכם, להגברה. רק לקראת הסוף נזכרתי שרציתי לזמן מדריך, אבל אז כבר התעוררתי. בכל מקרה אני שמחה שמצאתי דרך חדשה ליצור דברים
אז בוקר טוב ויום נפלא! אנתימה

G House

New member
יא,

נשמע מגניב. כשיהיה לי, סוף סוף, חלום צלול (יש חלומות שאני מודעת לזה שאני חולמת בהם, אבל אני לא באמת מודעת, כלומר... ארג, לא משנה, אבל אני מתקרבת!), אני אנסה לעוף ככה. ולפוצץ דברים. לפוצץ דברים זה נחמד. חוץ מזה - אנתימה דיוויס! הא! זה אחד הספרים הכי טובים בעולם. קפצתי כשראיתי את השם שלך :)

רב תודות...

אכן חצלול נחמד, ועוד יותר-ספר ענק. בכלל ניל גיימן וטרי פראצ'ט הם גאונים, אבל זה לא קשור לפורום הזה...

v a l e n t i n

New member
אני רוצה להבין משהו,

איך הצלחת להבין שהסיטואציה שהיית בה היא "מוזרה"? זה בדיוק מה שחבר לי כדי לחלום צלול כל לילה :)

זה די מוזר למען האמת

שבחלומות הרבה יותר מופרכים אני לא עולה על זה, ודוקא בזה כן. פשוט הייתה ברמת מודעות גבוהה כבר בחלום הרגיל, אני מניחה. כמו שבחלומות בדרך כלל נסחפים עם הסיטואציה, בזה יצא לי לעצור ולחשוב שנייה על מה שקורה סביבי. תוצאה של הרבה מחשבה בשעות העירות על "האם מה שקורה עכשיו הגיוני" ובדיקות מציאות. מתברר שזה אכן משתלם...
אנתימה

v a l e n t i n

New member
נחמד ביותר

צודקת לגמרי. שמתי לב אצלי שאם ביום מסויים אני מקפיד על בדיקות מציאות בתדירות גבוהה, ובלילה אומר "טוב חלום צלול בדרך".. זה קורה, בדרך כלל אחרי התעוררות מחלום רגיל, וחזרה מיידית לשינה ולצלילות. הלילה בתוך החלום שברתי שיא כאשר הייתי צלול במשך יותר משעה (!!!) ב"זמן חלום", עשיתי דברים מכל מה שבא לראש.. בעיקר הוצאת את חבר שלי לטיול בעולם מדהים, הסברתי לו שזה חלום, שהוא לא אמיתי, שכל הדמויות הם לא אמיתיות, הראתי לו קסמים (זה הקטע הכי חזק - להראות קסמים לאנשים ולהנות מהתגובות שלהם), והראתי לו כל מיני "תופעות" שאני מסוגל ליצור.. הוא ממש נהנה זה מה שחשוב. היום במציאות כשסיפרתי לו הוא לא הבין מה אני רוצה. ועוד משהו שאני לא מבין עד עכשיו, החלום האחרון שהיה לי, הלכתי ליד חנות איקאה עם מישהו, והסברתי לו את ההבדל בין מציאות לחלום צלול, והסברתי לו למה בוודאות הסיטואציה שאני והוא הולכים ליד איקאה היא מציאות ולא חלום, ואפילו עשיתי לו כמה בדיקות מציאות כדי להוכיח לו, מתברר שבכל זאת זה היה חלום ועד עכשיו אני לא מבין את זה

limilu

New member
קורה, ומתסכל ביותר.

יצא לי שדיברתי בחלום בפירוט רב מאוד על חלומות צלולים, על בדיקות מציאות וכו', ובכל לא חשבתי על להסתכל סביבי ולבדוק מה לא בסדר.

§eyal§

New member
וואו !נשמע חלום ממש כיף ומגניב

הלוואי וגם אני אגיע לרמה כזאת של חלום צלול ( בקיצור זה חצלול?)

למעלה