חלום צלול ואני

vourt

New member
חלום צלול ואני

אחרי תקופה ארוכה (שנים) שאני מכריח את עצמי להתעורר איך שמתחיל חלום צלול, ושוכב בתנוחות אחרות מאלו שהיו מביאות לי את החלומות הצלולים בגלל פחד מאד חזק שמשתלט כל פעם שזה מתחיל החלטתי לנסות לאט לאט להכנס לשם, הבאתי ספרון קטן לרשימת חוויות וחלומות בשינה ואז אתמול זה קרה... הפעם לא יודע למה, אבל לא היה קשור בזה פחד (מה שתמיד היה מגיע לי בחלום צלול), ופשוט נכנסתי מתוך החלום לידיעה שאני חולם --> יצאתי להסתובב קצת בחדר והתחלתי לרשום ביומן את מה שחלמתי בחלום שבתוך החלום (!). הבעיה היתה שכשהתועערתי קיבלתי עוד פעם פחד לא מוסבר שהשאיר אותי ערני עד הבוקר מהפחד להרדם. יש איזשהן שיטות או עצות להתגבר על הפחדים האלו? תודה!!

Rudebox

New member
vourt שלום

תסביר לי את הפחד גם לי בהתחלה היה קשה להרדם שהתחלתי אבל אתה אומר שנים אחי תסביר לנו את הפחד ככה נדע לעזור לך לי היה פחד פעם אחד שאני מנסה לעשות WILD ( אם אתה יודע מה זה ) וכבר לא עשיתי וגם שהייתי הולך לישון הייתי מרגיש כאילו ה WILD הגיע לבד [מרוב הפחד] אז בקיצור תסביר לנו את הפחד ככה נדע

vourt

New member
הפחד או איזה פחד

כמתחילה התופעה של צלילות בחלום, או ההרגשה הזו של מחוץ לגוף משתלט עליי מין הרגשה של חרדה ענקית ממשהו שאני לא יכול להסביר מה... אוליי פחד לא לחזור לגוף? אוליי מדמויות מפחידות?. החלום הכי צלול ומציאותי שהיה לי היה בערך לפני שנה, כשהצלחתי איכשהו להתגבר על הפחד הראשוני, הצלחתי להסתכל ולראות חלקי גוף מסוימים ממבט עילי אבל אז.... פתאום נכנסה לחדר דמות מאד מאד לא סימפטית שחורה ומפחידה, אפשר להגיד מפלצת, עוד לא הצליחה להתקרב אליי ואני במאמצים קשים פשוט התעוררתי עם החרדה הזו. נראה לי שאם קצת אומץ אוכל להגיע להמון פיתרונות,חוויות ושינויים מחלומות אלו כי הם באים לי די בקלות, אבל תמיד כשנכנס למוד של שינה אז הפחד מרתיע ולא נותן להתקדם שם....

silverhawk

New member
תראה

הדבר החשוב ביותר הוא שתזכור שהחלומות הצלולים מתרחשים במוחך בלבד וכי דבר אינו אמיתי. אמור זאת לעצמך פעמים רבות והאמן בכך. כאשר תמצא את עצמך בחלום צלול, בצע את בדיקות המציאות ואת השיטות להגברת הצלילות, וקח שליטה בחלום. אחרי כמה פעמים כאלו אני מאמין שהפחד יעבור.

למעלה