חלום צלול או לא??

idanmeri

New member
חלום צלול או לא??

אני כבר יותר משבוע בנושא של החלומות צלולים. השבוע בבוקר לפני שהתעוררתי חלמתי שאני משחק כדורסל עם חברים שלי ואז לפתע הבנתי שזה חלום, ואמרתי טוב, אם זה חלום אז כל כדור שאני יזרוק לסל לא משנה מאיזה מרחק- אני יקלע. אז זרקתי וקלעתי ואז אמרתי לחבר טוב שלי שזה חלום ואנחנו יכולים לעשות מה שאנחנו רוצים, ואז התעוררתי. אבל הבעיה שזה היה נראה כמו חלום רגיל לחלוטין ולא צלול בכלל. לא אמרתי לעצמי בחלום יש אני חולם! אז אני לא יודע אם זה חלום צלול או לא. תעזרו לי בבקשה.

makron2

New member
לפי מה שמתואר...

או מה שאני מבין ידעת לרגע בצורה מסויימת שמדובר בחלום בזמן החלום עצמו והחלטת לבצע פעולה מסויימת כפועל יוצא של ההבנה הזו - "אני יזרוק לסל לא משנה מאיזה מרחק- אני יקלע. אז זרקתי וקלעתי ואז אמרתי לחבר טוב שלי שזה חלום" - פעם הבאה תעשה *בדיקת מציאות במקום לבוודא האם אתה חולם בעזרת זריקת כזור לסל. - בדיקת המציאות תוכיח לך באופן סופי שמדובר בחלום,למרות שדיי הבנת עדיין הכרחי לבצע בדיקה זה עוזר לשיפור האיכות והמודעות - לאחר הבדיקה עדיף לבצע *הגברת צלילות שזה גם תורם לאיכות ולהבנה. אם בצלול אתה מתכוון לחדות הפרטים כמו שציינתי למעלה הגברת צלילות תעזור כמו להסתכל ולהתמקד על כמה חפצים עד שהאיכות שלהם עולה. תמשיך כך.

idanmeri

New member
תודה על העזרה

מוזר שבזמן החלום לא העלתי בדעתי לעשות בדיקת מציאות או הגברת צלילות.. החלום לא היה צלול והוא היה נראה כמו חלום רגיל לגמרי.. בזמן החלום לא העלתי על דעתי שזה חלום צלול אבל ידעתי שאני חולם

idanmeri

New member
אה ועוד משהו..

בערך יומיים שלושה אחרי שהתחלתי לקרוא על חלומות צלולים חלמתי שישבתי באוטו של אבא שלי ושאלתי את עצמי האם אני חולם? ואז כבר לא זוכר מה היה.. כנראה שאמרתי שלא.. כפי שאני רואה אני די קרוב לחלום צלול.. מה אתה ממליץ לי? לעשות MILD או WILD או פשוט לחכות על לחלום הצלול הראשון? תודה.

makron2

New member
זה דיי טוב...

שאתה שם לב לפרטים בחלומות שלך... "שאלתי את עצמי האם אני חולם?"(רגע של צלילות)"כנראה שאמרתי שלא.." - זו נקודה מרכזית - לכן יש לבצע *בדיקת מציאות כדיי שהחשד/המחשבה יאומתו באופן סופי - זה עוזר לאיכות החלום. יש מצבים שבהם המחשבה רק עולה בראש ומתעלמים ממנה או נתקלים בהרבה דברים שנראים לנו מוזרים בחלום עצמו - אלו סימנים מקדימים לצלילות. "כפי שאני רואה אני די קרוב לחלום צלול.." - באמת נראה ככה. "מה אתה ממליץ לי?" - אני ממליץ שתמשיך ככה,קצת כתיבה ביומן בשילוב עם מיילד בתור התחלה וויילד בתור המשך... גם אוטוסוגסטיה:לחזור על משפט בנחישות - הלילה אני אחלום חלום צלול עוזר. - אחת הסיבות שמומלץ לעשות שיטות לאחר מספר שעות שינה/לקראת הבוקר היא שהזכרון של החלום האחרון הוא הכי טוב וזה גם חשוב.

idanmeri

New member
אבל..

התלבטתי אם זה חלום צלול או לא כי הוא לא היה צלול כל כך וגם כי באותורגע לא צכרתילעשות בדיקת מציאות ולא העלתי בדעתי לעשות הגברתצלילות אז אני לא בטוח אם הייתי במודעות מלאה שאני חולם.

למעלה