חלום עם מוסר השכל ?

מיקיZ*

New member
חלום עם מוסר השכל ?

חלמתי אתמול בלילה , שיש לי סרטן ונותרו לי עוד 3 ימים לחיות. החלום שם דגש עצום על הרגשות שלי בנוגע לדבר. רוב החלום היה ממש עוצמתי בתחושותיו (משהו מאוד נדיר אצלי בחלומות) הרגשתי כאילו זה מציאותי , שאפילו כאשר הקצתי מהחלום , עדיין הייתי בטוחה שבאמת אני הולכת למות. אני זוכרת את הרתחושות שלי בחלום, הייתי צריכה לקבל את ``הגזרה`` שלא אוכל לחיות מעבר לגיל 18 עם הידיעה שלפני עוד נשאר עתיד פתוח , עשיר ורחוק. הרגשתי החמצה, תסכול וכאב , במיוחד לא רציתי למות, את זה אני זוכרת ממש חזק, שלא רציתי למות ופחדתי מכך. בחלום כולם עשו לי ``הנחות`` ואמרו שאנסה להתמודד ולהגשים הכל מהר כי אני הולכת למות מסרטן עוד כמה ימים. הקץ` בחלום הוא כך: בתקופה האחרונה אני עוברת משבר , דיכאון, ואני שונאת את חיי אם לא מתעבת. אפילו התפללתי למוות. לאחר שקמתי מהשינה והקצתי מהחלום, הסתכלתי על החיים שלי בפרספקטיבה שונה , החלום כאילו בא ללמד אותי להעריך את חיי עכשיו , לא לוותר ולהיות חזקה, ולהודות על כל רגע שאני חייה פה, כי בתוך תוכי אני באמת לא רוצה למות. וזה היה כל כך מוזר. בכל אופן זה הניתוח שלי לחלום. היתכן והחלום הוא עם מוסר השכל ?? אשמח לדעת מה באמת מסתתר מאחורי החלום הזה. תודה מיקי.

הכוח בידייך.....

היי מיקי, ברוכה הבאה!!! לפי דעתי, ניתחת בצורה מדוייקת את מטרת חלומך....... כל מילה נוספת מיותרת....הכוח לשנות או להשתנות בידייך..... חלומות פז, רואה בכוכבים.

מיקיZ*

New member
ראשית,

תודה רבה שהגבת. אני שמחה שמה שכתבתי , היה נכון. כי זה נותן תקווה :). נ``ב=יש לי עתיד אה? ;-) . מיקי.

למעלה