חלום עם המשכים

טרנטולה

New member
חלום עם המשכים

תודה שקראת את חלומותיי עד כה. יש לי עוד הרבה חלומות כך שהעבודה שלך אף פעם לא תסתיים. מאז תקופת הילדות שלי אני חולמת חלומות של הצלה, איך שאני מצילה אנשים. החלום הריאשון שאני זוכרת זה שאני במקום שנקרא גיהנום: זה היה בנין לשריפת אנשים שהיה נמצא בגיא, ומאליו היו בנויים בתי תפילה מכל הדתות בצפיפות נוראית. הייתי היחידה שיודעת לעוף. נכנסתי דרך החלון, וראיתי חדר המתנה ענק שכולו מאבן אדומה. בצמוד לקיר היו ספסלי המתנה לאנשים שחיקו לתורם להיכנם לאש. בקיר הנגדי היה הכבשן. זה היה חדר שני עם חלונות ודלתות ללא מסגרות המתאימות להן. כך אפשר היה לראות את האש בוערת מהחלונות והדלתות ( שהיו בלי אמצעי הסגירה). כולם נכנס בתורו לכבשן בקור רוח כאליו היה נכנס לאיזשהו משרד רגיל. האנשים שישבו וחיקו לתורם שיחקו שחמט, קלפים וקראו עיתון, ועברו ביניהם אנשי דת חשובים ובירכו אותם אחד אחד. בין האנשים הממתינים ראיתי את אמא שלי ואמרתי לה: למה את לא בורחת, הרי אנשים נשרפים פה. היא אמרה לי לשתוק ומלמלה משהו. הבנתי שהיא לא תעזוב את המקום. אז אספתי את כל הילדים והסברתי להם שצריך לברוח. לקחתי את אחותי הקטנה בידיי והתחלתי לעוף, בעוד אני מובילה את האחרים. היה צריך לטפס על הר שהקיף את הבנין, ושהיו בו בתי תפילה רבים. מזג האויר היה יפה ונעים כאילו שלא קורה פה כלום.הרגשתי כובד וקושי רב בגלל שאחותי היתה כבדה והיה קשה לעוף.כשעברתי את פסגת ההר בתעופה, בקושי רב, התעוררתי. החלום השני שהיה לאחר מכן זה כשהצלתי אוכלוסייה שלמה בגיהנום השני, אבל אספר אותו אח``כ כדי שההודעות לא יהיו ארוכות מידי. מי יודע מה עלול להתקלקל עקב כך...

השיגרה מאיימת....

היי, ראשית, אני חייב לציין את דימיונך העשיר...והמרתק.....:) שנית, את מדמה את שיגרת חייהם של אותם האנשים ההולכים כל בוקר לאותה עבודה אפרורית כגהינום, כמו כן את השיגרה בכלל. (לפי הפרטים שבחלומך, עולם הנסתר מושך אותך, ואת עוסקת בו...) גם את אמא שלך את משייכת לקבוצת האנשים האפרוריים והשגרתיים, שחייהם נראים לך כגהינום. את מוצאת תקווה בדור הצעיר יותר ומנסה לחנך אותם, ולהוציא אותם מגהינום השיגרה. מסתבר שהמשימה, שלקחת על עצמך לא קלה, וקשה לך לעזור, במיוחד, לאחותך שמאיימת לגרור אותך אחריה בחזרה לשיגרה המאיימת.... מסר: אם את רוצה לעזור למישהו, תעזרי קודם כל לעצמך...השאר כבר תלוי בצד השני. מצפה לחלומך הבא....אני מובטל...וזקוק לעבודה..... ;-) חלומות פז, רואה בכוכבים.

טרנטולה

New member
בחיי זה משהו חדש

אני באמת שונאת שיגרה אבל כל שאר הדברים באמת חדשים לי... טוב יש לי עוד חלום שאותו חלמתי לפני ההתכוננות למבחן מתכונת. אח``כ לא יכולתי להירדם. חלמתי שבנים ובנות בערך בגיל העשרה תקועים בחדר מקלחות /שירותים הציבורי שהמצא מתחת לאדמה, מתחיל להחשיך- כמעט לילה, וכולם רוצים להיחלץ במהירות משם, כאילו זה פחד מוות ממשהו (רבים נכנסים להיסטריה). אני פורצת את החלון הצר (שעם סורגים) וכולם יוצאים. זהו איזשהו גג בבנין בחו``ל, והמדריכה (או האחראית) אומרת בהיסטריה שהם צריכים כבר לבוא ולקחת אותנו חזרה לישראל. כבר כמעט לילה ורבים נמצאים עדיין בהיסטריה: נהיה קר לכולם ואני רואה כי רבים בוכים. כשאני מתחילה כבר לחשוב על הפיתרון אני מתעוררת. טוב, אז זהו החלום- אחד מן החלומות הרבים בהם אני חולמת על חדרי מקלחות הנמצאים מתחת לאדמה. ( גם כשאני לא זוכרת את החלום כולו- המקומות הללו נכרתים בזכרוני). מקווה שתהנה מקריאתם של החלומות הבאים שלי.

למעלה