רקע
החלום
אני בבית עם הגרוש שלי (בחלום אנחנו נשואים) וגם האחים שלו (שבמציאות היינו ועדיין ביחסים טובים) והילדים והנכדים שלי, יושבים מסביב לשולחן לארוחה משותפת . גיסי מחזיק תינוק ביד ,תינוק יפה פנים מלאות. אני לוקחת את התינוק מחבקת אותו הוא מחייך אלי . אחכ גיסי שוב לוקח את התינוק ועמד מאחורי הנכדה שלי ופתאום התינוק פלט על הראש של הנכדה שלי בכמות גדולה. ואני לוקחת את הנכדה ומנקה אותה.
תודה
- אני גרה בשכירות , ומחפשת דירה אחרת , יש לי "דרישות" מסויימות שמקווה שאמצא , בשנים האחרונות נאלצתי לעבור דירות ו חפשתי מה שרצתי - לא מצאתי והתפשרתי והצטערתי , היום אני מאוד מקווה שאמצא מה שאני מחפשת בלי צורך להתפשר.
- לפני חודשיים יצאתי עם גרוש , ומשהו שם לא משך אותי, נפרדתי ממנו. במקרה נפגשנו בטיול , והציע לי לחזור לקשר, ואני החלטתי לתת לזה צ'אנס והפעם אני מרגישה מחוברת אליו.
- , הבן שלי גרוש , בפרק ב' עכשיו . אנחנו המשפחה התחברנו ו אוהבים אותה וכן .הנכדים (הילדים של הבן) קיבלו אותה ואוהבים ויש קשר טוב , היא רווקה ללא ילדים. ובתוכנית של הזוג לגור ביחד . הילדים אצלו כמובן בחלק מהשבוע .
החלום
אני בבית עם הגרוש שלי (בחלום אנחנו נשואים) וגם האחים שלו (שבמציאות היינו ועדיין ביחסים טובים) והילדים והנכדים שלי, יושבים מסביב לשולחן לארוחה משותפת . גיסי מחזיק תינוק ביד ,תינוק יפה פנים מלאות. אני לוקחת את התינוק מחבקת אותו הוא מחייך אלי . אחכ גיסי שוב לוקח את התינוק ועמד מאחורי הנכדה שלי ופתאום התינוק פלט על הראש של הנכדה שלי בכמות גדולה. ואני לוקחת את הנכדה ומנקה אותה.
תודה