חלום על רצח בן זוג

dance of life

New member
חלום על רצח בן זוג

הי טופי ושאר חברי הפורום

בעבר היה פה שרשור יומי של חלומות שמטרתו למנוע בלאגן אבל אני לא מוצאת אותו היום, אז מצטערת על פתיחת ההודעה החדשה.
חלמתי הלילה חלום שהתעוררתי ממנו מזיעה ובוכה ולכן אשמח לפירוש או כיוון.

קצת רקע:
אני בת 27, בן זוגי בן 28. אנחנו יחד 3 שנים וקצת, התארסנו לפני קצת פחות מחודש.
בעבר היו לי מערכות יחסים ממש גרועות, ביניהן אחת שנמשכה 5 שנים והיתה פשוט סבל שלא יתואר בכל קנה מידה.
בן זוגי הנוכחי הוא בפירוש אהבת חיי, האושר שלי וכל מה שחיפשתי כל החיים. אני אוהבת אותו אהבת נפש ואנחנו חברים טובים וקרובים עם או בלי הרומנטיקה של הזוגיות.
בחודש האחרון סיימתי את התואר הראשון וסיומו מבחינתי הוא סיום של תקופה ממש ממש קשה מאחר ואני סובלת מבעיות בריאותיות שהקשו עלי מאד לשרוד את התקופה הזו עם עבודה מלאה ולימודים. בעוד כחודש אנחנו נוסעים לחופשה של חודש וחצי לחו"ל ועסוקים בתכנונים של החופשה והחתונה.
לפני כמה ימים טבעת האירוסין שלי חזרה מהקטנה ויום למחרת שמתי לב כי היא נשברה. עם כמה שזה נדיר וזה מאד מאד ביאס אותי, זה משהו שקורה כי פשוט לאחר ההקטנה לא סגרו אותה מחדש כמו שצריך. אתמול העברתי אותה לחבר שיטפל לי בתיקון.

החלום:
חלמתי שאני באיזור המכללה שלמדתי בה עם חברה (שבעלה הוא זה שנקנתה ממנו טבעת האירוסין שלי). אני והיא הסתובבנו שם ודיברנו על הטבעת שלי ועל זה שנופלות ממנה אבנים או משהו כזה ושזה נורא מבאס אותי. אין לי מושג מה קרה בין לבין אבל באיזשהו שלב חבר שלי לקח את הטבעת איתו ונכנס לרכב שלו, כנראה כדי לתקן אותה. ליד הרכב הוא פגש מישהי שאינני מכירה (כאילו לא הייתי נוכחת בסיטואציה הזו אבל כן ראיתי אותה). אותה אישה שאלה אותו דברים על הטבעת ועל האבנים שנפלו. הוא נכנס לרכב, היא הוציאה אקדח וירתה בו פעמיים ואחרי כמה רגעים ירתה בו שוב כדור נוסף.
אני, שבחלום עדיין הייתי במכללה, ידעתי מה קרה והתחלתי לצרוח ולבכות. התקשרתי לחבר (בעלה של חברתי מהלימודים) שדרכו נקנתה הטבעת והוא גם זה שקיבל אותה אליו לתיקון - והוא אמר שהוא עסוק ולא יכול לקבל את השיחה. התחלתי לצעוק ולהתעקש שזה דחוף. הוא לבסוף ענה ובכיתי לו בהסטריה בטלפון שחבר שלי נרצח בגלל הטבעת. (חשוב לציין שזה לא חבר כל כך טוב, רק בגלל שהוא מתעסק בתחום יצא לנו לקנות ממנו).
בהמשך החלום אני מגיעה עם אמא שלי לבית חולים לחפש את חבר שלי, בתקווה שאולי הוא שרד את זה. בדרך אני בוכה לה שאין לי טעם לחיות יותר ושבלעדיו אני פשוט רוצה למות. היא מנסה להרגיע אותי ואומרת שאני מגזימה ושיהיה בסדר.
אני מגיעה לקבלה של ביה"ח ומחפשת שמות של מחלקות חירום וטיפול נמרץ כדי לבדוק בהן אם הוא נמצא. ואני מתפללת שהוא שם (מסיבה שלא ברורה לי גם חיפשתי במחלקת כוויות) ושהוא לא מת. הפקידה אמרה לי שהוא לא שם.

בשלב הבא התעוררתי בוכה ועם דפיקות לב.

אשמח לכל הצעת פירוש...
תודה רבה!

טופי33

New member
רישום פרטים כנדרש..
על הכל

ראשית מזל טוב.
כשמישהו מת בחלום על אף הכאב והחשש במציאות בחלום המוות מייצג סיום .וכפי שציינת "מותו"מעיד על סיומם של דברים רבים והחשוב שבהם שקשןר אליו -סיום חיי הרווקות.זו גם הסיבה שבחורה עושה זאת בשל הטבעת.
כמו כן,שבירת הטבעת על פי אמונות תפלות ובכלל מבשרת בשורות רעות ,לכן ראית בחלום דברים שליליים שנבעו לכאורה כתוצאה "מגורלה של הטבעת".כלומר החלום מגלם את החששות שלך .
אם את מאמינה ששבירתה עלולה לסמן דבר מה אולי תשקלי לרכוש חדשה.בכל מקרה ,כאמור נראה שהחלום מבטא סיום של מספר דברים כפי שציינת שאכן התרחשו ,אך גם חשש,במיוחד בשל הטבעת
בהצלחה רבה רבה וכמובן מזל טוב.

dance of life

New member
תודה רבה על התגובה המהירה!

הצלחת להרגיע אותי מעט מאחר ובמקומות אחרים באינטרנט הפירושים השונים נשמעו רעים הרבה יותר :)

שיהיה המשך שבוע נפלא ומוצלח!

למעלה