חלום על רופא

חולמת4000

Active member
הי אלישבע מזמן לא כתבתי מה שלומך יקירה ?
קודם אתן רקע
יש רופא משפחה חדש בקופה וביקרתי אצלו כבר מס פעמים יש הרבה פלרטוטים מבטים מהצד שלו וגם נלחץ ממני הרבה בהתחלה סידר את השיער כמה פעמים ועוד כל מיני בפעם האחרונה שהגעתי היה בחדרון האוכל ואני מאחוריו ודיברתי עם הילדה איך ששמע את הקול שלי ישר הסתובב ורצה לדבר אבל אמרתי לו היי בקרירות
בפעם האחרונה שהייתי אצלו גם אני קצת חטאתי הסתכלתי לו על השרירים אבל הוא לא שם לב היה עסוק במחשב . שיצא פעם אחת מהחדר וראה אותי יושבת חייך חיוך גדול מאוזן לאוזן... אני מנסה להיות מאוזנת למרות שיש משיכה והוא לא מסתיר.. לדעתי לא נשוי לא ראיתי טבעת . אבל לא בטוחה נראה לקראת גיל 50 ויש לו שיער שיבה אבל גם יש שיער שטני .בפעם האחרונה גם בסוף אמרתי לו תודה על הכול סופ"ש נעים והוא התבייש והוריד את הראש למטה והנהנן...לא יודעת מה הולך פה . אני משתדלת להגיע עם שיער אסוף רק בפעם האחרונה הגעתי עם פזור והוא הסתכל במבט מהופנט...לפחות ככה נדמה לי אבל אני סומכת על האינטואיציות שלי.מעבר לזה נותן מענה מקצועי על כל השאלות שלי וחכם מאוד .

אז החלום הוא כזה אני נמצאת בבית חולים ואני רואה אותו ואז הוא מביא לי סוג של אבקה כזאת ירוקה ואני לא לוקחת אח"כ אני רואה שהוא מתקרב אלי קרוב מדבר ויש לו טענות והוא קצת כועס כאילן רוצה משהו ואני עם שיער אסוף ואני מחזיקה את הידיים משולבות מגינה על עצמי והוא כמו הודיני קופץ ממקום למקום כמו במציאות קופצני כזה.אני לא עונה ומקשיבה לו בזהירות.. אני זהירה בחלום והוא לא ...וגם כועס משום מה ...

אשמח לפרוש חלום💚

נערך לאחרונה ב:

אלישבע777

Well-known member
שלום חולמת וברוכה השבה לפורום!

החלום מתכתב ומשקף יפה את המציאות ואת הבעיה בה את נמצאת וגם את פתרונה!

הרופא במציאות הוא נפלא אלייך : הוא נותן מענה מקצועי, מסביר פנים, חכם ומה לא! מאידך הוא גם מגזים ביחס הטוב אלייך, עד כדי מבוכה ואפילו בעיה! במקום להיות לך לעזר עד הסוף ולפתור בעיות, ההתנהגות המוזרה שלו ( והלא מקצועית בעליל) גורמת לך מבוכה רבה. אז הוא אולי פותר לך בעיות רפואיות אבל גם... מהווה בעיה בעצמו!! במציאות את משתדלת לא למשוך את תשומת ליבו, אבל זה לא עוזר. הוא מתנהג כאילו הוא מאוהב עד שורשי שערותיו הכסופות וזה מצב מאוד לא נוח לך כאישה הגונה ונשואה. וגם אילו היית רווקה, זה היה מביך במידה מסויימת, כי רופא הוא סמכות ואסור לערבב נטיות לב בזמן העבודה. במציאות את מגנה על עצמך מפניו אבל, אין ספק שזו גם מחמאה להיות מחוזרת אבל גם סכנה גדולה אם תתפתי – לשניכם! החלום משקף את הזהירות שלך, להלן.

במציאות הוא מקצועי, אבל בחלום כלל לא! הוא נותן לך איזו אבקה ירוקה שנראית כמו תוסף תזונה חסר ערך, או יותר גרוע מכך... אבקת רעל או איזה סוג של סם ? (צבע ירוק מסמל גם צבע של רעל).את זהירה - ואינך משתמשת בתרופת האליל הזאת, כי אינך בוטחת בו ( או ליתר דיוק, אינך בוטחת שהתרופה אכן מרפאה, אולי היא ממכרת??) בנוסף לכך הוא מתקרב אליך, הוא תזזיתי או קופצני, מתלונן, כועס ורוצה ממך משהו לא ברור. ואת חשה סכנה או לפחות מבוכה! את מגנה על עצמך בידיים משולבות, מדוע? כי... חלילה לא להראות לו שאת נבוכה, אבל גם לא לרמוז לו שאת מוכנה לקבל את התנהגותו המוזרה. הוא מתקרב אלייך אולי בצורה אינטימית - קרבת יתר, אבל גם כועס שאינך מבינה מה הוא רוצה! וזה מלחיץ!

ואת? את מתנהגת בדיוק כמו שצריך!! את משלבת ידיים להגנה מפני מגע "אקראי", מקשיבה בשקט, לא עונה ובעיקר – זהירה!! מוטיב הזהירות חזק בסוף החלום ומטיב הכעס שלו גם חוזר בחלום [אני לא עונה ומקשיבה לו בזהירות.. אני זהירה בחלום והוא לא ....] הוא הרופא שלך שצריך לרפא אותך, אבל הוא גם גורם לך עוגמת נפש וחשש ממנו. בחלום הרגשות מוקצנים קצת ומופרזים ( במציאות הוא אינו כועס), אבל אם נתעלם מההקצנה – החלום מראה לך שאת נוהגת ממש נכון! זהירה, מנומסת, מנסה להתעלם מהתנהגותו המשונה, מגנה על עצמך מפני כל סימן שיכול להתפרש כפיתוי או כהסכמה, בדיוק כמו במציאות!

חולמת4000

Active member
תודה על הפרוש
אני עדיין בספק אם הוא מעוניין בקשר רומנטי או שיש פה משהו מעבר אולי הוא רוצה להציע לי טיפול רפואי פרטי לבעיות הכרוניות שלי אולי החלום מצביע על כך אני עדיין בספקות ...

אלישבע777

Well-known member
תודה על הפרוש
אני עדיין בספק אם הוא מעוניין בקשר רומנטי או שיש פה משהו מעבר אולי הוא רוצה להציע לי טיפול רפואי פרטי לבעיות הכרוניות שלי אולי החלום מצביע על כך אני עדיין בספקות ...
החלום אינו נבואי ואינו קורא מחשבות של מישהו אחר. החלום משקף רק מה שאת חושבת בתת ההכרה, או משקף משאלת לב. במציאות לפי התאורים שלך - הוא מנסה להתחיל איתך (שזה מעשה חמור מאוד, כי הוא איש סמכות ובנוסף הוא מנצל את מעמדו ומסכן את משרתו) אילו היה עושה זאת באופן חשאי מחוץ למקום עבודתו, עוד איך שהוא, מילא, אבל במקום העבודה?! כשהוא צריך להיות קר רוח ומקצועי? ואם הוא רוצה לקוחה לטיפול פרטי, זה גם חמור! מכל מקום - כל זה לא שייך לחלום, אלא למה שאת חושבת או אולי אפילו מייחלת. החלום אינו דן בכל מה שהזכרתי. החלום משקף אותך. בעצם את מעודדת את עצמך - בכך שאת באמת נוהגת בזהירות ובקורקטיות ואילו הוא מתנהג בחוסר מקצועיות גמורה (יכול להיות שבמציאות הוא רופא מצויין - אבל זה אינו משתקף בחלום!!. בחלום הוא הדמות של הנבל שיש להיזהר ממנו.) מכל מקום לחלום יש מסר ממך לעצמך - לא להיסחף למערבולת רגשית! להיזהר, להיזהר להיזהר. זה מסר החלום ואני חושבת שעלייך לשנן את המסר הזה, כי הוא המסר שלך, לא רק שלי אישית!

אקרא את החלום הנוסף מאוחר יותר ואכתוב לך.

חולמת4000

Active member
החלום אינו נבואי ואינו קורא מחשבות של מישהו אחר. החלום משקף רק מה שאת חושבת בתת ההכרה, או משקף משאלת לב. במציאות לפי התאורים שלך - הוא מנסה להתחיל איתך (שזה מעשה חמור מאוד, כי הוא איש סמכות ובנוסף הוא מנצל את מעמדו ומסכן את משרתו) אילו היה עושה זאת באופן חשאי מחוץ למקום עבודתו, עוד איך שהוא, מילא, אבל במקום העבודה?! כשהוא צריך להיות קר רוח ומקצועי? ואם הוא רוצה לקוחה לטיפול פרטי, זה גם חמור! מכל מקום - כל זה לא שייך לחלום, אלא למה שאת חושבת או אולי אפילו מייחלת. החלום אינו דן בכל מה שהזכרתי. החלום משקף אותך. בעצם את מעודדת את עצמך - בכך שאת באמת נוהגת בזהירות ובקורקטיות ואילו הוא מתנהג בחוסר מקצועיות גמורה (יכול להיות שבמציאות הוא רופא מצויין - אבל זה אינו משתקף בחלום!!. בחלום הוא הדמות של הנבל שיש להיזהר ממנו.) מכל מקום לחלום יש מסר ממך לעצמך - לא להיסחף למערבולת רגשית! להיזהר, להיזהר להיזהר. זה מסר החלום ואני חושבת שעלייך לשנן את המסר הזה, כי הוא המסר שלך, לא רק שלי אישית!

אקרא את החלום הנוסף מאוחר יותר ואכתוב לך.
וואו באמת נראה לי מתפתח פה משהו ...
כי שבאתי יום אחד נעמד בהלם וקפא ואז אמרתי לו רק באתי לראות שהכול בסדר עם הבדיקה... ככה זה הגברים ישר המוח שלהם חושב על מין ככה הם בנויים ... אני אמשיך להיות זהירה ולשמור על עצמי .למרות שהוא גם נזהר מידי פעם כי הןא יודע שזה אסור
... אבל לפי החלום זה לא כך ...כל האמת שם...

למעלה