שלום רב לך ZZZשלום,
לאחרונה חלמתי על שתי קערות מפלסטיק בהן היה מונח בצק (גולמי שאינו אפוי).
אני זוכרת שבחלום שאלתי את אחותי אם יש לה קמח, היא אמרה שיש וגם אמרה את שם החברה (אין כזו במציאות כמובן).
הבצק היה מונח בשתי קערות פלסטיק בצבע כחול.
האם יש פירוש לחלום?
תודה.
חסר לי הקשר עם אחותך, היא מופיעה בחלום. תמיד חשוב לכתוב על הדמויות המופיעות בחלוםהיי,
אני רווקה. מתעסקת בפרויקט חשוב וחושבת עליו רבות. יכול להיות שזה ההקשר?
לא חלו שינויים לאחרונה מלבד התקדמות איטית ובטוחה בפרויקט (-:
תודה
את יכולה ללחוץ על הכינוי שלי ותקבלי אפשרות לכתות לי בפרטי ותראי סימן של מכתב או פעמון למעלה. אני אכתוב לך עכשו בפרטי.יש מייל שאוכל לתקשר איתך בפרטי?
וואו, בהחלט פירוש מעניין וגם די מדויק.הי ZZZ
אשלח את הפרוש שלי למרות שחסר לי קצת ( קראי לי בפרטי) . רובו נכתב כבר אתמול ויש תוספת מהיום, בהתאם לרקע הנוסף בפרטי. אנא רשמי חוות דעת על הפרוש - זה מאוד חשוב לי, כי אני לומדת מחוות הדעת
הפרוש שלי לחלום על קערה עם בצק
החלום קצר ביותר וחסר רגשות ( למה?) :
החלום מתחיל בעצם כאילו מהסוף . כדי להכין בצק ברור שצריך קמח! אבל הבצק היה כבר מוכן (כלומר היה קמח), אז לכאורה אין צורך בקמח...
- בצק לא אפוי מונח בשתי קערות פלסטיק כחולות
- את שואלת את אחותך אם יש לה קמח והיא אמרה שכן ונקבה בשם היצרן ( שאינו קיים במציאות)
אם אין קמח אין תורה אמרו חז"ל. אם אין קמח אי אפשר להכין בצק ללחם ( שהיה בעבר המזון העיקרי של רוב האוכלוסיה. לעיתים נדירות אולי בחגים, אכלו בשר .
אם אין תורה - אז אין תרבות ואין חוק וצדק ודרך חיים, השכלה וחוכמה. כלומר – אם אין קמח אין מזון ואי אפשר לקיים חיים רגילים, בעלי משמעות , אלא אנרכיה. ואנרכיה גורמת למוות. אם יש תורה (תרבות, חוקים, השכלה וכו') אפשר לעבד את האדמה ולגדל חיטה לקמח. מעגל קסמים שהא בהא תליה – אין התחלה ואין סוף למעגל. הוא מעגל החיים.
אבל אצלך – יש כבר בצק כלומר יש לך קמח, אבל את חושבת שאין לך!! הבצק שלך אינו אפוי עדיין ואת יכולה לאפות את לחמך ובכל זאת, את חשה בחסרונו הדימיוני של הקמח.
החלום מצביע על איזה שהוא בלבול בהתנהלות שלך בבית או בעבודה, או במקום אחר. יש לך הכל!! הבצק שלך מוכן. וגם אם נדמה לך שאין לך קמח לאחותך יש. קמח לא חסר. יש לך את כל חומרי הגלם להתנהלות בחיים, בבית, בזוגיות והיכן שתרצי. הכנת את הבצק בלי להרגיש בכלל... לכי לאפות אותו ללחם או לעוגה!! לכי ותכיני משהו טוב לגוף וגם לנפש. ( החלום חסר רגשות, תנסי למצוא מדוע)
החלום אומר לך – יש לך כישרונות ויכולות ( את מכינה בצק בלי להרגיש, כמו קסם...) אבל אינך בטוחה בעצמך או בדרכך ( הקמח שאת חושבת שהוא חסר) וחוסר הביטחון הזה – מעכב אותך בדרך, וגורם לך לבקש עזרה ללא צורך.
עוד פרוש – בצק = בצדק. את צריכה צדק, או מתנהלת בצדק ( הבצק מוכן מראש) , אבל אינך בטוחה בצדקתך . את חושבת שחסר לך משהו. אז לא!
לאור תוספת הרקע שלך מהיום:
הבצק שלך מוכן והוא מונח בקערות כחולות. כלומר במקום שלו לפני הלישה/ רידוד / ריפוד תבנית ו... אפיה. כלומר יש לך עוד ליטושים נוספים לפרוייקט שלך. הוא אינו אפוי עדיין, אבל מוכן לאפיה. הקערות הכחולות מפלסטיק - מסמלות מקום טוב לבצק שלך ( הפרוייקט או הרעיונות שלך). הקערות הן קלות ויציבות ואינן שבירות. הצבע הכחול הוא צבע הרוגע, כצבע השמים או כצבע מקווה מים. השאיפות שלך בשמים, ולשם את רוצה להגיע. במקום לבקש קמח ולהתעכב על זוטות לא נחוצות – תלושי את הבצק, תרפדי תבנית ותכניסי לאפיה. תרחצי את הקערות במים, תשאירי לך מקום נקי ופנוי אחר כך תטוסי לשמים!
כדי להגשים פרוייקטים צריך לעבוד לפי הסדר וגם בזריזות. הפרוייקט מתקדם על בטוח, אבל לאט מידי מכדי לראות את המוצר הסופי בקרוב.
הי ZZZוואו, בהחלט פירוש מעניין וגם די מדויק.
חוסר הבטחון והצורך לקבל אישורים מאוד בולט אצלי.
הפירוש שנתת לי די מעודד ואני אכן הולכת לנסות ולהגשים את מטרותיי.
הצבע הכחול הוא עוד אלמנט..
תוכלי לנסות ולפרש מדוע היו 2 קערות בחלום ולא אחת?
תודה רבה!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.