חלום על קוף

הקוסמת

New member
חלום על קוף

שלום לכולם, לאחרונה אני מתחבטת קשות בנסיונות לפרש חלום של אחותי, בדר``כ אני מצליחה לפרש לה את חלומותיה היות ואנחנו מאד קרובות, אבל בחלום הנוכחי די נתקעתי. אז ככה: היא ואמא שלי יורדות במעלית שקופה, מחוץ למעלית קיר של אבנים וסלעים שכאשר דלת המעלית נפתחת הם מאימיים לחסום את המעבר וליפול לתוך המעלית. אחותי ואמא שלי נאבקות ומפנות את הסלעים, הדלת נסגרת והן עולות מעלה. הם מנסות לצאת מתא המעלית. המעלית נתקעת ורק בחלקה העליון של דלת המעלית נותר מעיין פתח מילוט. אחותי מנפצת את דלת הזכוכית ודרך הפתח שנותר מצליחה להשתחל החוצה וגם מחלצת את אמא שלי אחריה. ואז היא מחזיקה קוף קטן וחמוד בזרועתייה. ברור לה שהקוף בסכנה ויש אנשים שרוצים לקחת לה אותו. הם מצליחים לבסוף לקחת אותו ממנה, אולם למרבה ההפתעה לא נראה שאכפת לו כל כך (לקוף), אחותי חושבת לעצמה שהוא כנראה מעמיד פנים שלא כואב לו...אבל היא יודעת שכן כואב לו. אחותי, היא צעירה רווקה ללא ילדים כך שאין פה אנולוגיה מקוף לילדים. help!

הקוף עוד לא מוכן...

היי קוסמת! עוד לא קיבלתי התיחסות לפירושים הקודמים שרשמתי לך...חשוב לי להבין מה נכון ומה לא...זה מאפשר לי להתקרב יותר אליך ואל כל שאר חברי הפורום. אז תחשבי על זה... נראה שעובר על אחותך ואמך תהליך משותף. הן נמצאות במעין בועה משל עצמן, כמנסות להתנתק או לברוח מהבעיות המאימות שבחוץ. מסתבר שההגנה שלהן מאוד שבירה והפחדים שלהן מאימים להתממש. יש כאן גם רמז לירידה לטובת עליה. למרות שהמצב מסתבך שתיהן נאבקות, מצליחות להציל עצמן ולעלות בחזרה. אך העליה, גם היא, לא קלה...יש בעיות בדרך. אחותך מגלה תושיה רבה, מנפצת את הבועה ה``מגוננת``, שהיא בעצם מקור כל הבעיות, ומצילה את עצמה ואת אמה. הקוף הוא חלק ממנה(מאחותך), זה קטע מאוד אישי שרק היא יכולה להבין אותו לעומק. בכל זאת אנסה...הקוף מייצג משהו שלה עצמה, עמוק בפנים. משהו שמנסים לדכא. אולי תום מסוים בחייה, אולי התנהגות מסוימת שלא מקובלת על הסביבה...לא ברור. אחותך התיאשה מלהלחם על החלק הזה(הקוף), היא מוותרת עליו ומנסה להראות אדישה כאילו וזה לא משנה דבר...אך עמוק בפנים כואב לה על האובדן, היא עוד לא מוכנה... חלומות פז, רואה בכוכבים.

הקוסמת

New member
לרואה בכוכבים היקר

אתה צודק לגמרי, אני מצטערת שלא הגבתי על פירושייך, אך תבין שעצם השתתפותי החוזרת ונשנית פה בפורום היא כי, פירושייך הרבה יותר מנכונים או קולעים, אלא ממש פוגעים בנקודות רגישות. כאילו שמשהו בי ידע את הפרוש אך חשש מלהצביע ולהתמודד עם המסקנות. אז אתה מאד עוזר לי להבין את עצמי דרך פרושי החלומות (במקרה זה עזרת גם לאחותי), ותודה! (-: רציתי גם לשאול אם אפשר, אם אתה פסיכולוג, או מאיפה הידע בפסיכולוגיה? ושוב תודה!

שמח לעזור... :cool:

אני שמח מאוד לשמוע שאני מצליח לעזור...מחמם את הלב...:) הידע שלי נובע בעיקר מהתבוננות, הקשבה ואינטואיציה. חלומות פז, רואה בכוכבים.

למעלה