חלום על קבלת כסף

חולמת4000

Active member
הפעם חלמתי שאני יושבת מחוץ לחדרו ושומעת שהוא עסוק ואז הוא אומר לי להיכנס ואני רואה שהוא התחלף לאישה בלונדינית גבוהה עם שיער קצר והיא מבוגרת סביב חמישים ואז היא אומרת לי תיכנסי אני צריכה ללכת ללדת בת . אני מתיישבת ואני פותחת את הארנק ורואה שהארנק שלי מפוצץ בשטרות משהו כמו חמשת אלפים ש"ח ממש מלא כסף אבל אני לא שמחה ולא עצובה אני ניטרלית זה לא מרגש אותי .ןאני מרגישה ריקנות עדיין ודי פגועה שקיבלתי כסף
ואני נשארת לבד בחדר . אשמח לפרוש .
תובנות שיש לי לגבי החלום שיש לן אנרגיה נשית / אנרגיה עדינה כי בשיחות איתן הןא באמת עדין כזה ואני יותר חזקה .
קבלת הכסף מרמז על זה שהוא חושב שאני לא מעוניינת בזוגיות או ברגש אלא בחומר לכן מקבלת כסף .
החלום פגע בי כי בחבוי אני לא צריכה כסך ממנן וכאילו קצת מצפה לרגשות אבל גם בולמת . זה משקף אותי לגבי זוגיות בכללי ולא ספציפית אליו.

נערך לאחרונה ב:

אלישבע777

Well-known member
הפעם חלמתי שאני יושבת מחוץ לחדרו ושומעת שהוא עסוק ואז הוא אומר לי להיכנס ואני רואה שהוא התחלף לאישה בלונדינית גבוהה עם שיער קצר והיא מבוגרת סביב חמישים ואז היא אומרת לי תיכנסי אני צריכה ללכת ללדת בת . אני מתיישבת ואני פותחת את הארנק ורואה שהארנק שלי מפוצץ בשטרות משהו כמו חמשת אלפים ש"ח ממש מלא כסף אבל אני לא שמחה ולא עצובה אני ניטרלית זה לא מרגש אותי .ןאני מרגישה ריקנות עדיין ודי פגועה שקיבלתי כסף
ואני נשארת לבד בחדר . אשמח לפרוש .
תובנות שיש לי לגבי החלום שיש לן אנרגיה נשית / אנרגיה עדינה כי בשיחות איתן הןא באמת עדין כזה ואני יותר חזקה .
קבלת הכסף מרמז על זה שהוא חושב שאני לא מעוניינת בזוגיות או ברגש אלא בחומר לכן מקבלת כסף .
החלום פגע בי כי בחבוי אני לא צריכה כסך ממנן וכאילו קצת מצפה לרגשות אבל גם בולמת . זה משקף אותי לגבי זוגיות בכללי ולא ספציפית אליו.
הי חולמת

לפני שאתחיל בפרוש אשאל כמה שאלות הבהרה:

• על מי מדובר?? אני מניחה שהפתיחה היא על הרופא
  • בשום מקום לא כתוב שמישהו נתן לך כסף. אם החסרת משהו בחלום, תשלימי.
  • האם האישה הבלונדינית מזכירה לך דמות שאת מכירה, אם כן מי?

חולמת4000

Active member
1. נכון מדובר על הרופא
2. הכסף פשוט הופיע לי בארנק
3. הרופאה מזכירה לי רופאה שפעם טיפלה בי ודאגה לי מאוד

אלישבע777

Well-known member
1. נכון מדובר על הרופא
2. הכסף פשוט הופיע לי בארנק
3. הרופאה מזכירה לי רופאה שפעם טיפלה בי ודאגה לי מאוד
מאחר שהכסף הופיע יש מאיין, אני לא אתייחס לשם החלום שאינו מתאים.
רופאה? בחלום אינה מוזכרת רופאה, אלא אישה בלונדינית סתמית.
החלום קשה לפרוש כי הוא בעצם שלושה חלומות ברצף למרות שהוא קצר מאוד. אנסה לפרשו בהמשך. אם יש לך מה להוסיף, אולי זה יעזור לפרוש.

חולמת4000

Active member
מאחר שהכסף הופיע יש מאיין, אני לא אתייחס לשם החלום שאינו מתאים.
רופאה? בחלום אינה מוזכרת רופאה, אלא אישה בלונדינית סתמית.
החלום קשה לפרוש כי הוא בעצם שלושה חלומות ברצף למרות שהוא קצר מאוד. אנסה לפרשו בהמשך. אם יש לך מה להוסיף, אולי זה יעזור לפרוש.

פשוט הרופא החתיך התחלף באישה רופאה
ושהיא הלכה פתחתי את הארנק וראיתי את הכסף
זה הכול

אלישבע777

Well-known member
שלום חולמת,

החולם הוא צרוף של 3 חלומות קצרצרים שהקשר ביניהם רופף.

חלק א - המתנה לרופא

החלום נפתח במשפט אחר שאת ממתינה לרופא שאינו מוזכר כרופא. הוא עסוק אבל מזמין אותך להיכנס, אבל כשאת נכנסת זה כבר חלום חדש או סצנה בפני עצמה...

בחלום את מחכה לו בחדר ההמתנה, הסיבה אינה ידועה, הרגשות אינם רשומים, את שומעת שהוא עסוק. בקיצור... נראה שמצפה לך המתנה ארוכה! במציאות זה לא כך. - במציאות: הוא ממתין כבר הרבה זמן לסימן ממך - את גורמת לו להמתין, את זהירה ולא נמהרת כי זה שעלול להיות מסוכן לשניכם.

הרופא עסוק אבל בעצם לא נמצא בסביבה, הוא אינו יכול לתת לך מרפא. גם באחד החלומות הקודמים עליו, הוא נתן לך תרופת סבתא – "אבקה ירוקה", שאינה מרפאה. אם בחלום הקודם הוא נתן לך משהו, בחלום זה – הוא בכלל נעדר. בקיצור את אינך מקבלת טיפול ובהמשך ייוודע לך שההמתנה שלך לטיפול, היא המתנת שווא.

חלק ב: כניסה לחדר הרופא

כשאת נכנסת... לא ממתין לך רופא, אלא אישה בלונדינית, גבוהה, מבוגרת שלא ברור מי היא. כתבת לי בנפרד שהיא רופאה בעצמה. החלק הזה אומר כמה אפשרויות לבחירה:

הרופאה המחליפה היא אולי מבוגרת אבל יש לה נוכחות - היא בלונדינית גבוהה, מבוגרת ממך ( בעלת ניסיון?), אבל גם היא אינה עוזרת לך. יש לה משימה חשובה יותר, ביום העבודה שלה. היא הולכת ללדת! לידה מסמלת פרויקט שעומד על הפרק או התחלת פרויקט. היא בת חמישים ובכל זאת "עומדת ללדת", כלומר היא – למרות גילה, מגשימה פרויקטים! החלום אומר לך – הגיל תמיד מתקדם, את השיער אפשר לצבוע, אבל בכל גיל אפשר להגשים פרויקטים: למצוא עבודה עם שכר בצידה ורופא טוב שלא רוצה רק שתבריאי ולא שום דבר אחר. החלום משקף את המציאות שאינך מקבל מזור מאף אחד. לא מהרופא הזה וגם לא מרופא אחר.

חלק ג – ארנק מלא כסף שאינו גורם לך שמחה

בחדר הרופא - את מגלה לפתע שבארנק שלך נמצא המון כסף! הארנק המלא, אינו מפתיע אותך ואפילו אינו משמח אותך! את חשה ריקנות.

החלום אומר לך – שהמזור לליבך ולמחלותייך, לא יגיע בעזרת כסף. הכסף ( שאכן חסר לך במציאות) – גם אם תקבלי אותו משמיים, לא ימלא את ליבך אושר (ואולי אפילו ההפך, להלן). חסרון כסף זו בהחלט בעיה, אבל עודף כסף אינו מרפא את הפצעים וחלק מן הבעיות נשארות - גם עשירים... אינם תמיד מאושרים.

בסוף החלום את אפילו קצת מרגישה פגועה שקיבלת, בדרך פלא, המון כסף - על שום דבר! לא מעבודה, לא ממכירה כל שהיא (למשל של יצירה שעשית). קיבלת פרס שבעצם לא מגיע לך וזה אפילו מעליב, או לפחות גורם לך, אי נוחות.

החלום אומר לך:

א. מצאי לך פרויקט שיכניס לך כסף תמורת עבודה, לפחות הבעיה הכלכלית תיפתר. גם זה משהו! אם תהיי עצמאית מבחינה כלכלית, תהיי יותר חופשיה לעשות מה שאת רוצה תחביבים, או חוגים והם יוכלו למלא את ליבך המרוקן.

ב. אל לך לסמוך על זכיה כספית שתפתור את הבעיות. זכיה בכסף ללא מאמץ, תשאיר אותך מרוקנת. עלייך לזכות בכסף, רק תמורת עבודה ומאמץ.

אשמח לחוות דעת.

חולמת4000

Active member
הפרוש נשמע נכון תודה
כאילן אני מחכה שימלא את ליבי באהבה ...
סה"כ התחברתי להכול תודה על ההשקעה בפרוש יקירה .

למעלה