חלום על עישון

ziv43

New member
חלום על עישון

שלום לכולם! אני כבר חודש גמול מהסיגריות ואתמול בפעם הראשונה חלמתי על כך שאני מעשן סיגריה אהובה עלי בהמון כיף והנאה. בחלום כל כך התאכזבתי מעצמי שזה היה פשוט נורא. אין ספק שהיתה זו הקלה גדולה לדעת שזה היה רק חלום. עוד משהו.. אני כ"כ נהנה להיות ליד מעשנים והריח ממש נעים לי עד כדי רצון וקחת שכטה....:((

ziv43

New member
נו....

האם קרה למישהו שהוא עישן בחלום? מה חלום על עישון אומר חוץ מזה שאני עדיין קשור לרעל הזה?

היייי ../images/Emo13.gif

ברכות לחודש ללא עישון, כל הכבוד לך!!!!! אני חלמתי על סיגריה ועדיין מפנטזת פה ושם על הסיגריה אבל האמת היא שאני מפנטזת על ההרגל לא על הסיגריה עצמה כי הסיגריה עצמה כבר מגעילה אותי. אז חלמת על סיגריה אז מה? זה היה חלום ותזהר מהרעל הזה, הוא ערמומי תשלוט בעצמך ותזהר ממנו. ב ה צ ל ח ה

כל הכבוד!

חודש ללא עישון, מצויין אתה בדרך הטובה בדהרה!למה הפסקת לעשן ?תמיד תזכור את התשובה לשאלה זו -היא תעזור לך ברגעים הקשים. בהצלחה!

ziv43

New member
תודה על הפירגון...

הפסקתי לעשן כי הרגשתי רע, חליתי בברונכיט שגרמה לי להתחנן לקצת אוויר כשכל התרופות הנלוות לא עזרו. הפסקתי לעשן כי החלטתי שלא אממן את דובק ולא אמשיך להעשיר אותם על חשבון הבריאות שלי. החלטתי להפסיק לעשן כי נמאס לי שריח העשן נדבר בגופי ומלווה אותי לכל מקום. נמאס לי שהדבר הקטן הזה שולט בי ובחיי ותמיד צריך לבדוק שהמלאי לא נגמר. נמאס לי להיות תלוי בסיגרע! נמאס נמאס נמאס. תמיד חשבתי שכאשר ארצה להפסיק, אפסיק אבל התענוג הוא גדול מדי וההתמכרות עוד יותר. פשוט החלטתי שדיי. זה לא קל להפסיק לעשן ועובדה שאני חולם עליה ומת לשאוף מלא הריאות עשן כשאני רואה אנשים מסביבי. אבל אני יודע ששכטה אחת ואני שוב בפנים. ומה זה לא בא לי להיות שם שוב...

למעלה