חלום על עבודה

orit3331

New member
חלום על עבודה בס"ד
שבוע טוב בנות יקרות
במציאות למרות שאתן מכירות אותי אשוב על הרקע: עובדת בתחום משפט אזרחי. רווקה בזוגיות.
עד לפני שנתיים עבדתי בתחום פלילי.המעסיק נפטר אז המשכתי הלאה.
אולם שותפתו (אין לי כל קשר איתה לאחר 3 חודשים שעזבתי היה לי עוד קשר איתה)פתחה משרד ולקחה עובד בשם אור שאנו בקשר מדי פעם.
במציאות אני לא אוהבת את התחום הנוכחי ולכן כבר הרבה זמן רוצה לעזוב אבל עדיין לא מוכנה נפשית ומחפשת בזהירות.

בחלום ראיתי את שותפתו של המעסיק הקודם והיא היתה לבושה בשחור עם רכב גיפ יוקרתי שחור וזה היה בשעות הבוקר ואני רואה אותה בחוץ יוצאת מהרכב ומדברת איתי בלבביות (ובחלום שכחתי שאני לא בקשר איתה).
ואני מחייכת אליה ואז היא שואלת אותי מה תאריך הלידה שלי כי היא לא זוכרת אני אומרת לה 10.4 (למרות שזה לא התאריך הנכון) והיא מוציאה שקית עם עשרות שקלים וחמישה ואומרת לי יש כאן 100 ש"ח בעשרות ובחמישיות שקלים ונותנת לי ובחלום אני לוקחת ממנה ואז אני אומרת לה את יודעת שאני חוגגת 10.4 כי היום הולדת האמיתי שלי יוצא ביום השואה והגבורה. היא אמרה לי כן עכשיו נזכרתי.
לאחר מכן אני עולה למשרד שאני עובדת כיום והוא בשינוי בסדר אחר ממה שבמציאות.
ובאחד החדרים אני רואה את אור (העובד שנותר עם השותפה של המעסיק וזה מפתיע כי עד היום הוא עובד איתה והוא מהתחום הפלילי).
ואני חולפת על פניו בפרוזדור ומדברת איתו בטבעיות והוא תוך שהוא עובד במשרד על המחשב מדברים רגיל והמשכתי ללכת ואז לקחתי משהו ושוב יצאתי מהמשרד.
ואז אני הולכת ברחוב ורואה את המעסיק שלי יושב בבית קפה ואני אומרת לו שאני רוצה לקפוץ לקופת חולים ברח' הפטמן (ליד העבודה שלי) והוא אומר טוב לכי.
ואז שוב עליתי למשרד ודיברתי שוב עם שי המעסיק שלי וראיתי את אור העובד מהמקום העבודה הקודם כאילו והוא עובד איתנו.
לעומת שני עובדים אחרים שעובדים איתי כיום הם לא היו כלל בחלום ואף לא עלו לי במודעות.

המדהים הוא התקשורת הטובה והיפה בחלום והשמחה של השותפה של המעסיק לראותי והכי מפתיע שדיברתי איתה כרגיל ושלקחתי ממנה בטבעיות את הכסף בלי שום היסוס או מחשבה.
אודה לפתרון האם זה מסר שנכון לי לעזוב את העבודה?
ומה קשורה השותפה של המעסיק הקודם שמופיעה לי עם כסף וכו'?
והחבר לעבודה אור מעבודה קודמת?
שבוע טוב ותודה
רונה
 

טופי33

New member
מאוד חשוב לציין את שם הדמויות במיוחד כשאין קשר עימן.
מה קרה בתאריך זה?עלייך לפעול על פי מה שהתרחש בו.10.4=די כלומר כפי שציינת להפסיק.הכסף שהוציאה=קבלת שפע.
את צריכה לזכור מה היה שלילי [שואה]כדי להעריך את החיובי.
אור-יהיה אור בעתיד לבוא אם תטפלי בדברים [קופת חולים]רחוב הפטמן-אף +טמן רצוי שלא יתערבו גורמים שונים.
מה נראה לך?
 

orit3331

New member
תגובה
הדמות מהעבר השותפה של המעסיק שמה שוש (שושנה)
לעובד שלה אור
למעסיק הנוכחי שי
במציאות תאריך הולדתי כ"ז בניסן והלועזי 11.4
אבל במציאות אני לוקחת 10.4 יום חופש שאוכל להנות.
השנה היה קורונה אז הייתי לבד בבית.
במציאות איתה היה מעולה עם השותפה עד שהחלה לקנא בצורה מאוד קשה
ולאחר מכן נכנסה להריון והתעמרה קשות למרות שהלכתי לשמחה שלה ועוד הייתי קצת בקשר עימה בגלל לקוחות.
מעבר לכך לא ברור לי הפרוש לא מובן לי. ואף קופ"ח לא ברור הפרוש.

מחר אני הולכת לראיון עבודה במשפט מינהלי (דיני עיריות) אבל זה גם לא קשור למה שעלה מחלום.
מהחלום אני מרגישה שזה קשור לעבודה אבל לא ברור לי למה שוש ואור הגיעו אליי למשרד של שי.
לא יודעת מה לומר אבל יש פה מסר שלא ברור לי
 

orit3331

New member
וואו שאפו! סורי על התגובה באיחור רק שלא הצלחתי להיכנס מהפון,
 

orit3331

New member
שאפו תודה על הפירוש מהמם וסליחה על האיחור בתגובה

זה לא נתן להתחבר
 
למעלה