חלום על כבשים

r5566

New member
חלום על כבשים

אשמח לשמוע פירוש לחלום שלי.
בחלום אני בחדר עם עוד אנשים, בחדר יש הרבה כבשים שעומדות בצפיפות. הכבשים בכל מיני גדלים וכולם יפות עם צמר לבן ושופע. הן נמצאות בקרקעית החדר ואנחנו מעל. מבין כל הנוכחים, יש ביכולתי לגעת בהן באיזושהי צורה (כמו איזה עכבר של מחשב או מטה כלשהו) וככה אני מפנה את הכבשים מהתחתית וכל כבשה כזו יוצאת כאילו מהבור הזה ובאה אליי. אני רואה מולי כבשה גדולה, לבנה ויפה. ואני יודעת (שוב כמו במשחק מחשב)שאם אני מפנה את כל הכבשים משם אז קורה משהו טוב והאנשים שסביבי עוזרים לי לגבי המיקום שאני לא אפספס אף כבשה ואני ככה מוציאה את כולן.

שלום לך, יקירה !

תשמעי, יש לך חלומות מדהימים וטובים לאחרונה.
מאחר ואני מפרשת את החלומות ע"פ חכמת התורה , הרי שחז"ל אמרו, שמי שרואה כבשים " טוב לו " .
וכאשר אני מתבוננת בחלומות נוספים שלך, הרי שאכילת תאנים ע"פ חז"ל , משמעותן, שאת תמצאי ממון בסתר או " שריווח צפוי לך " .
ואילו המשמש מבשר על כך , שהטוב הצפוי לך, ממשמש ובא .

אין ספק , שכל חלומותייך , מובילים לחיים טובים, מתנות , פרנסה טובה , מעבר דירה, ושיפור ברמת החיים שלך לעילא ולעילא.

יכול להיות שהטוב הזה יבוא מהדוד מאמריקה כמו שכתבת , או בדרך אחרת .
בקיצור, כל המסרים האלוקיים , שאת מקבלת מהשמיים, מורים על שפע וברכה בחייך .
כיף לפרש חלומות טובים כמו שלך .

דרך אגב, חלום הכבשים מזכיר לי את המשפט : איזה הוא הגיבור ? זה הכובש את ייצרו "
ולי נראה , שאת עושה איזה שהיא עבודה עצמית , שבה את כובשת ( מלשון כבש ) את ייצרך, ולכן מן השמיים שמחים בך,
ומשפיעים עלייך טוב גמור .

כל טוב , יקרה

r5566

New member
וואו תודה רבה! התחלתי קצת להרגיש

לא נעים שאני מעמיסה אתכם בחלומות שלי. אני גם שמה לב למוטיבים חוזרים בחלומות האחרונים וגם בתחושות שלי אני מרגישה כבר תקופה שאני רגע לפני... אני אשמח לעדכן גם בהמשך.
שוב תודה על הפירוש היפה, גם בפסקה האחרונה שלך יש בה הרבה ונשמע נכון.

למעלה