חלום על ים

loogi 24

New member
חלום על ים

רותי מסקרן אותי לדעת מה יש לי עם הים מגיל קטן אני חולם די הרבה על הים בד"כ חלום על סופה בים או מעין צונאמי היו גם פעמים שכאילו נסחפתי או חלמתי שאני טובע לרוב זה מחזה מרהיב ובחלום אני דווקא נהנה על אף שהים גם מסוכן אני מסתכל על זה בצורה סימבולית כאילו הים מסמל את החיים ואת איך שאני תופס אותם בעקבות דברים שקרו וקורים לי אבל האם יש משהו מעבר לדעתך? תודה : )

רותי 11

New member
לוגי היקר

לרוב חלומות על ים מעידות על הרגשות שלנו משום שים מים זה רגש - ואם הים סוער כמובן שזה מעיד על סערת רגשות ואם אנחנו טובעים אז זה לטבוע ברגשות שלנו. מצד שני ים הוא גם ברכה,

loogi 24

New member
בנוסף האם נוכל לשוחח בטלפון?

מאחר ואני כבר שנים תקוע באותו מצב וכמעט כל תחום בחיים שלי חסום אני באמת כבר לא יודע מה לעשות ולמה לצפות אני לא סובל ממחלת נפש(אומנם יש לי מגוון של הפרעות נפשיות) אני לא נכה ולא סובל מפיגור אז איך יתכן שאני כל כך תקוע וחי כמו נכה? יש לי כישרון ואני יודע שיש בי משהו שווה אבל שום דבר לא מצליח לצאת החוצה ניסיתי כבר כמעט הכל - פסיכולוגים,פסיכיאטרים,תרופות אבל כלום לא עובד אני יכול להבין שזה קשור בעובדה שפשוט עברתי הרבה בחיים ובמצטבר ייתכן שסך כל ההפרעות שלי שוות ערך למחלת נפש אבל אני מכיר סכיזופרנים שנראה שיש להם יותר חיים מאשר לי וזה הורג אותי האם באמת אין מה לעשות בנידון?האם נועדתי לחיות כך? ייתכן שזה מה שניסיתי להגיד בפוסט על החלום ופשוט היה לי קשה מידי לבטא את הדברים אני שוב מודה לך על ההתייחסות את בנאדם מקסים אשמח אם תוכלי קצת לכוון אותי (אציין שאני בן 27- אגב ולא 24 )

רותי 11

New member
loogi 24 בהחלט

אמרתי לך שאפשר הפון שלי הוא 052-2946288 צור קשר מחר ביי

למעלה