חלום על חתול ג'ינג'י תוקף

שירה n

New member
חלום על חתול ג'ינג'י תוקף

שלום...

חלמתי על חתול ג'ינג'י שקופץ עלי ולוכד אותי מתחתיו אך הוא לא פוגע או פוצע אותי ואני ממש פחדתי ממנו בחלום ואז התעוררתי (יש לציין שגם במציאות איננו חובבת חתולים)

אשמח לקבל עזרה בפענח החלום

תודה...

גאוי 7

New member
שירה שלום - נא השלימי פרטים על חייך

היכן את עומדת במישור התעסוקה / בית /משפחה מי הדמויות המקיפות אותך ומה יחסך עימן ...
בחלום עצמו אין די נתונים ...

חן חן

שירה n

New member
השלמת הפרטים שביקשת

היי

אז ככה... אני בת 29 נשואה טרייה (התחתנתי באוגוסט 2013)
עובדת כמזכירה בחברה פרטית

אני לא כל כך מבינה את השאלה- "מי הדמויות המקיפות אותך ומה יחסך עימן?" באופן כללי יש את בעלי, ההורים שלי, האחים שלי, חברות, חברים בעבודה וכאלה... למה אתה מתכוון?

גאוי 7

New member
אולי אתפרש לא נכון ... אך עדיין חסרים פרטים .

הרחבתי על כך לפני כיומיים ,מאחר ומערכות יחסים יש להן קשר קריטי ... לפירוש החלום

אמנם לא כולנו מוכנים לגלות פרט זה או אחר אך חברי הפורום שניסו לא ממש התאכזבו , לעומתם אלו שנתנו נתונים יבשים מסוג אלו הממלאים מסמכי מס וכדומה - זכו לפירוש שהיה יותר ניחושי ואיני רואה בו מקצעיות רבה אלא "ניסיון / ניחוש וכו' "
לגופו של חתול
:

ייתכן ואת מפרשת את התנהלותו של מי בסביבתך כחתולית - מישהו שנאמן מאד לעצמו , נמרץ , מאד ברור , או דווקא אחרת - התנהלות של איש רחוב , קצת דוחה , משהו שקשור באשפה...
דבר שהעמיד אותך מעט בלחץ ..

העובדה שהחתול מעליך מעידה או שמדובר באדם נמרץ בתפקיד ניהולי ( ג'ינג'י ? ) או מישהו ממקורבייך שהעמיד עצמו בעמדה מתנשאת ( ? ) ,אולי אפילו מעליבה ופוגעת אך לא בטעם אלא בצורה בוטה ,

איזכור החתול מאחר וציינת שאינך מחבבת חיה זו מעידה על מישהו שאינו נקי כפיים כמו שאומרים / אדם שמדבר בבוטות / או מתנהג באופן לא אתי ולא ערכי , מאחר וחתולים נוהגים לבלות מעל פחי אשפה ..

מה נראה לך ? תודה גאוי 7 ...

גאוי 7

New member
טוב ננסה בכל זאת בתקווה שפרטים יושלמו ...

פחד מחתול ג'ינג'י - החתול הוא חיה שרדנית , לוחמת ומאד מסתגלת , יש לה חושים חדים - כפי הנראה שזו את עצמך , את פחות מזדהה עם הצד הלוחמני שלך היית רוצה להיות בעיניי עצמך יותר עדינה

ייתכן ואדם שנתפס בעינייך רב עוצמה ונמרץ מאד מטיל עלייך את חיתיתו ( בקטנה :) ) , את פוחדת לפנות אליו פן תיפגעי ,

חתול שלוכד אותך מתחתיו - את בקיפאון מהמצב הזה - כדאי לשחרר פחדים ...

מה נראה לך , תודה גאוי

גאוי 7

New member
ועוד

לחתול יש אינטואיציות מדהימות ממש נראה כאילו הוא יושב בנחת ועושה מדיטאציה , כלומר יש לו את מכלול האפשרויות גם להיות נינוח מאד וגם לוחמני .... אולי החתול שלך דווקא רצה להראות לך שאינו מפחיד כל כך - חתול סה"כ אינו נמר הוא מבויית ודי מפוייס עימנו האנשים :) , ובכלל החתול שלי נוהג לשבת עליי כשאני עושה מדיטאציה ואינו מסכים לעשות זאת בשום תנאי אחר ... :)

שירה n

New member
תודה וסליחה שלא חזרתי אליך...

היי גאוי...

אני ממש מודה לך על פירוש החלום

מצטערת שלא חזרתי אליך מאז, הייתי קצת עסוקה ולא היה לי זמן להכנס לפורום ואז כבר שכחתי...

בכל אופן, עזרת לי, תודה רבה...

למעלה