חלום על חצלולים

חלום על חצלולים

הלילה חלמתי חלום.
בחלום הייתי במעין סדנה כזאת בבריכה ע-נ-ק-י-ת ולכל אחד בסדנה היה אזור משלו. האזור שלי היה הכי בקצה, אז לי היו הכי הרבה פיתולים להנות מהם שלכל האחרים (חוץ ממי שבקצה השני) לא היו. במצב רגיל לא הייתי מסוגלת להכנס מתחת למים יותר מחמש שניות, אבל ברגע שהמדריכה התחילה את הסדנה, יכולתי לנשום מתחת למים! באזור שצמוד לאזור שלי היה נער בן... אה... נדמה לי שבע עשרה... והוא היה מומחה אז הוא כל הזמן צחק עליי כשעשיתי דברים לא נכונים. בכל מקרה, הסדנה הייתה, ממש ככה, על חלומות צלולים! המדריכה הסבירה שזאת השיטה הכי חדישה להיכנס בעזרתה לחצלולים (אין לי מושג מה היא הייתה, זו איזשהי תנועתיות קלילה שנובעת מצורות שחייה ומעגלים מיוחדים במים שגורמים למוח ליצור חלום צלול, או משהו כזה - בחלום כמובן) ודי הצלחתי.
אבל מה שהכי מוזר בחלום הזה, הוא שלא עלה בדעתי אפילו לשנייה אחת שעליי לעשות בדיקת מציאות! החלום כולו סבב סביב הנושא של חלומות צלולים, ולא עשיתי בדיקת מציאות! באמת שאני לא מבינה למה... אולי אני רגילה לזה שאם אני חושבת על חלומות צלולים, זה בזמן עירות? לא יודעת...
בכל מקרה - זה מוזר.

ketrina

New member
וואו איזה חלום מוזר

כאילו המוזר שבו ששיטה כזאת במציאות לא היתה עובדת אבל בחלום זה נשמע ממש הגיוני.
בחלום חלמת שאת בחצלול?
אם את חושבת הרבה על חצלולים, נושא החלום הגיוני, והתת מודע שלך פשוט גאוני, כי זה נושא "מחופש" שגורם לך לא לחשוב שאת בחלום.

makron2

New member
קדם צלילות....

זה סימן מובהק לזה שאת קרובה מאוד לצלילות

סימנים נוספים

דמויות חלום מדברות על חלומות בכלל וחצלולים בפרט
חושדים שמדובר בחצלול ופוסלים את זה
וחלומות מאוד מוחשיים
יש עוד נראה לי ששכחתי

בכל מקרה זה צמוד לחצלול - במצב כזה מייד שמתעוררים מחלום שכזה יש לבצע מיילד כלומר לחזור לזכרון של החלום(לדמיין אותו)ממש כאילו חזרנו אילו ואז ברגע שמבחינים בסימן חלום כמו שאת נושמת מתחת למים או שמדברים איתך על חצלולים יש לומר לעצמך או להעמיד פנים שאת מזהה שזה סימן שאת חולמת משהו כמו "האאה זה חלום אני חולמת עכשיו"(ברגע ההתרחשות) ואז לבצע בדמיון בדיקת מציאות ואת יכולה גם להמשיך קצת בדמיון לבצע מה שאת רוצה לבצע בחצלול.

למעלה