חלום על חלומות :cool:

leeloo

New member
חלום על חלומות :cool:

הובכן, הלילה היה לי חלום ממש מוזר: חלמתי שאני חוזרת מטיול כיתתי ללונה פארק, ואני יושבת באוטובוס עם מספר מאודג מצומצם של אנשים, כשעל אחד מהם אני די דלוקה. אז אני מתחילה להעביר לו פתקים ובכל פתק היה רשום חלום שחלמתי. חשבתי שאם הוא יקרא את החלומות שלי הוא יתעניין בי ויתחיל לדבר איתי. אבל זה לא קרה ככה, והוא התעלם ממני. אז התחלתי לרשום עוד פתק אבל הפעם בזמן שרשמתי את החלום, היה מן מראה כזה, שיכולתי לראות מה קורה בחלום. אז ראיתי שבחלום הזה אני אומרת לאמא שלי שאני אצליח להחנות את המשאית שלה (?!) יותר טוב מכל אחד אחר. אז נכנסתי אל המשאית ובגלל שלא היה מקום בכלל לנסוע, התנגשתי בכל מיני מכוניות. המורה לנהיגה שישב לידי שאל אותי: ``מה את עושה!?`` אז אמרתי לו שאין מקום לנסוע, אז הוא אמר לי: ``בכל זאת, איך את נוהגת?! את יודעת שאסור להתנגש במכוניות!`` ואז כשסיימתי לראות את החלום ראיתי שרשמתי את החלום וחשבתי שזה טוב שרשמתי אותו כי ככה אני אזכור אותו ואני אוכל לרשום אותו אח``כ בפורום של חלומות (כן, כן ממש ככה!!). ואז אותו אחד שאני דלוקה עליו בא מאחורי וניסה לראות מה רשמתי אבל לא נתתי לו. ואז שמחתי שהוא כאילו מתייחס אליי אז הסתובבתי אחורה כדי להביט בו וראיתי פתאום שכל האוטובוס מוצף באנשים (מה שלא היה קודם לכן). לילו

leeloo

New member
לא הגבת לי אז אני מחזירה את ההודעה

כנראה שלא ראית אותה... אז החזרתי אותה למעלה. :cool:

לדלוקה...

הי לילו, ``המתמידה``!! טוב אז ככה, נראה שאת דלוקה על מישהו לו את כותבת את חלומותיך. כנראה שהוא מנהל פורום. יש סיכוי טוב שהפורום, אותו הוא מנהל, הוא פורום החלומות...;-) את מנסה למשוך את תשומת ליבו(של אותו מנהל פורום מוזר...), וכנראה שאת נתקלת באדישות. אבל את לא נשברת. לא, לא...אותך לא מנצחים כל כך מהר, את לא מוותרת... בהמשך את מגלה מראה שמאפשרת לך לראות את החלום. המראה מרמזת על הגילוים הפנימים שלך בעקבות הפורום. אח``כ את חוזרת לחלום הקודם אודותיו כתבת בפורום, בנושא הנהיגה. הפעם הביטחון העצמי שלך גבוה יותר(אפילו מידי)...כנראה שגם זה קשור לפורום ולהבנות הפנימיות שלך בעקבות כתיבתך והפירושים שאת מקבלת. בהמשך את שמחה לשוב לפורום, כשבידך חלום נוסף ואולי עוד הזדמנות להתקרב אל אותו אחד עליו את דלוקה... עוד יש ניסיון לשחק משחקים של ``חתול ועכבר`` בשביל למשוך תשומת לב. וכשאת חושבת שרק שניכם לבד בפורום, את מגלה שבינתים הצטרפו עוד הזקוקים לתשומת לב...את לא היחידה. חלומות פז, רואה בכוכבים.

leeloo

New member
:cool: מבדר ביותר!

אוי זה פירוש מתוק! תודה רבה! אני לא מאמינה אבל... איך אני יכולה להיות דלוקה על אותו ``מנהל פורום`` אם אני לא מכירה אותו?! ממממממ.... תעלומה.... לא ניראה לי שזה הדלקות אלא יותר הבעת חיבה מסוימת בגלל הפירושים הנהדרים שאני מקבלת פה, שעושים אותי ממש מאושרת לגלות דברים על עצמי! הקטע עם המראה- ממש נכון! אני מרגישה שאני מכירה יותר את עצמי לפי הפירושים שלך, אבל הבטחון העצמי שלי לא עלה ממש... אני לא יודעת... אולי אני מרגישה יותר נוח בנוגע לחלומות שלי... כאילו לרשום אותם פה... אולי.. ובקשר לאנשים הנוספים- נכון מאוד! באמת שמתי לב שהצטרפו מלא אנשים לפורום מאז שהתחלתי לרשום פה, אבל אני יכולה להבטיח לך שאני מרגישה שאני מקבלת את מלוא תשומת הלב שאני צריכה! תודה על הפירוש המדהים! :) לילו, שהחלומות שלה נהיים יותר ויותר שקופים מיום ליום...:)

למעלה