חלום על השואה
יש עוד חלום לפירוש, וסליחה שהם ארוכים לאללה אבל ככה זה יוצא...
אז ככה הולך החלום: אני נמצאת ממש בתחילתה של תקופת השואה (החלום היה לפני חודש וחצי) והיה מן מסורת כזאת שבכל ערב נכנסים לאולם תיאטרון גדול מלא שורות וממול הייתה במה ובכל יום מקבל מישהו מצפן ואותו בן אדם היה צריך לשמור עליו מכל משמר ועל מי שהחץ מהמצפן היה מצביע היו הורגים אותו. באותו היום אני קיבלתי את המצפן והוא נפל לי בטעות ונשבר. הייתי בפאניקה, והייתי בטוחה שאני הולכת למות, ואז חשבתי אולי אני אדבר עם היטלר ואני אגיד לו שזה נפל לי ואז חשבתי איך אני אדבר עם הבן אדם הזה? זה שהרג שישה מיליון יהודים, ואז ידעתי את הנתונים האלה למרות שהייתי בתחילתה של תקופת השואה וזה היה מוזר. אז נורא פחדתי בחלום ולא ידעתי מה לעשות וכולם ניסו להרגיע אותי אבל אני אמרתי ``לא אני לא יכולה! מה אני אעשה? אני אמות!`` ואז ביום למחרת היינו צריכים להיכנס לאולם כרגיל וזה היה תורי להביא את המצפן כדי שיצביע על מישהו. איך שנכנסנו רצתי אל המורה שלנו בתיכון לספורט והראתי לו שהמצפן נשבר והוא אמר לי ``אל תדאגי יש לי קופסה מלאה במצפנים`` ואני ממש שמחתי. לקחתי את המצפן שממש דמה לו מהקופסה ואז ישבנו כדי לראות את ההצגה ולהקשיב להיטלר ולעוזריו וכולם התלוננו על איך שמתייחסים אלינו בגלל שזה היה בתחילת השואה וכולם התלוננו על האוכל ועל המצב אבל כולם ידעו שאין מה לעשות וככה זה. ואז הסתכלנו אחורה על ילדה אחת שישבה במקום שלי במקומי (אני עברתי מקום כי פחדתי שיגלו שמי שישב שם שבר את המצפן) והיא התחילה להזיז את היד והיו לה מן כוחות קסם והיא יצרה דברים על המשענת ואמרתי ``רגע מה קורה פה? זה המקום שלי בעצם! הכוחות האלה הם שלי!`` ואז נגשתי אליה ואמרתי לה ``חכי רגע, זה שלי, זה שלי!`` והתחלתי ללכת וילדה אחרת ניגשה אליי שהייתה בטוחה שהקסמים באמת באים ממני וביקשה ממני שאני אעשה קסמים והילדה שעשתה קסמים יצרה דברים ממש חסרי משמעות לעצמה. ואז הילדה האחרת ביקשה ממני שאני אבטל את הדברים הרעים שקרו בזמן השואה ולא הייתי מסוגלת לעשות את זה, ואז קלטתי פתאום שכל הקסמים האלה וכל הקטע הזה היה בעצם הצגה וזה לא אמיתי, משהו שהנאצים תיכננו כדי לפגוע בנו שוב מבחינה פסיכולוגית, ואמרתי לילדה שתרגע ושזה לא אמיתי והיא הייתה ממש עצובה, ואז זאת עם הכוחות הלכה קדימה והתיישבה שם והתחילה לעשות קטעים בהצגה ואז כולם מחאו לה כפיים על הביצוע המוצלח והיא חזרה למקום שלה ואז באו שני נאצים (גבר ואישה) ששניהם מנחים את ההצגה כאילו אנחנו במן מופע בקלאב מד או משהו כזה והם באים עם במה מעופפת ואומרים`` ``עכשיו צפיתם בקטע מערכון נורא מיוחד שאנחנו קוראים לו משהו בגרמנית.זה משהו שמאוד אהוב עלינו כאם בגרמניה. אנחנו נותנים לילדים 29 דקות להתכונן למערכון וזה כמובן משהו שמאוד אהוב עלינו ומאוד נפוץ``, וכולם התחילו משום מה לצחוק כי ידעו עד כמה אכזריים הנאצים יכולים להיות- לבקש מילדים ללמוד תפקיד ולדעת אותו מושלם רק ב-29 דקות. עצוב. מיוחד לערב יום השואה. בבקשה פרשו לי אותו. ואודה למי שייתייחס לכל הפרטים בחלום כי הוא מלא בפרטים ובפירושים לדברים שונים שאולי אפילו אין קשר ביניהם. תודה, לילו
יש עוד חלום לפירוש, וסליחה שהם ארוכים לאללה אבל ככה זה יוצא...