בוקר טוב אלישבע היקרה,
רקע: אחרי שחשבתי שהמשפחה שלי היא "רעה" ומשפחת הבת זוג "טובה" הופתעתי לגלות שזה לא מדויק בכלל.
התאכזבתי מהמשפחה שלה, ואני לומדת מזה המון, בכלל על קשרים חברתיים עם בני אדם.
אני מופתעת שלא צריך להתעלל כדי לייצר טראומות.
לפני כמה ימים דברתי בשיחת וידיאו עם אחותי, עם הקטן שלה ברקע, ופתאום הרגשתי ממנה אהבה ואיכפתיות. גם מהצד שלי.
שמאוד רצתה שנבוא עוד, שמכבדת את בת הזוג שלי למרות שבהתחלה היה לה קשה לקבל את זה..
אני מגלה שיש פשוט המון אי הבנות בנינו וזה קשר שממש לא פשוט לי לשקם. היא עשור מעליי, הייתה כמו אמא בשבלי. היה לי קשה כשעזבה את הבית. תמיד קראה לי העקשנית, ומנסה להגיע איתה לקשר לא מילדה-אמא, אלא אדם לאדם.
אם אני חושבת שההורים שלנו הם כישלון גמור בכל תחום,
היא פשוט פרימטיבית אבל בסהכ עסקית ומשפחתית היא לפחות מצליחה. הם לא שפויים. היא לא פשוטה, אבל מניחה שכן שפויה
מוזר לי לצאת מנקודה ילדית ולהתחיל לראות בני אדם באשר הם, ופחות אישית
לא יודעת אם זה חלום 1 או 2 עליה.. אולי זה כן חלום ארוך
חלמתי שהייתה לה תינוקת, והיינו בחופשה? כי היו זמנים להספיק
זרזתי אותה שנספיק להיכנס עם הילדה לבריכה.
אחותי רצתה בהתחלה שהתינוקת תיכנס לבריכת הקטנים שגם נסגרת מוקדם, גם לא כיפית וגם בתשלום. ואני אמרתי לה שתיכנס איתנו ביחד לבריכה של הגדולים, אני חושבת שהיא הסכימה
נראלי שחיפשנו בגד ים או משהו בחנות
מתישהו היינו במעלית, ירדנו למטה, אולי זה היה קניון..
אני עמדתי רגיל במעלית, באמצע הרצפה שלה
היא ישבה בצד המעלית וחיכתה שהרצפה כמו תיסגר.. זו הייתה כמו מן אסטרטגיה שלה
צחקתי
התיישבתי יחד איתה וחיכיתי שהרצפה תיסגר
היא כאילו "הבינה משהו" וזרמתי איתה על תפיסת עולמה
תודה מראש
רקע: אחרי שחשבתי שהמשפחה שלי היא "רעה" ומשפחת הבת זוג "טובה" הופתעתי לגלות שזה לא מדויק בכלל.
התאכזבתי מהמשפחה שלה, ואני לומדת מזה המון, בכלל על קשרים חברתיים עם בני אדם.
אני מופתעת שלא צריך להתעלל כדי לייצר טראומות.
לפני כמה ימים דברתי בשיחת וידיאו עם אחותי, עם הקטן שלה ברקע, ופתאום הרגשתי ממנה אהבה ואיכפתיות. גם מהצד שלי.
שמאוד רצתה שנבוא עוד, שמכבדת את בת הזוג שלי למרות שבהתחלה היה לה קשה לקבל את זה..
אני מגלה שיש פשוט המון אי הבנות בנינו וזה קשר שממש לא פשוט לי לשקם. היא עשור מעליי, הייתה כמו אמא בשבלי. היה לי קשה כשעזבה את הבית. תמיד קראה לי העקשנית, ומנסה להגיע איתה לקשר לא מילדה-אמא, אלא אדם לאדם.
אם אני חושבת שההורים שלנו הם כישלון גמור בכל תחום,
היא פשוט פרימטיבית אבל בסהכ עסקית ומשפחתית היא לפחות מצליחה. הם לא שפויים. היא לא פשוטה, אבל מניחה שכן שפויה
מוזר לי לצאת מנקודה ילדית ולהתחיל לראות בני אדם באשר הם, ופחות אישית
לא יודעת אם זה חלום 1 או 2 עליה.. אולי זה כן חלום ארוך
חלמתי שהייתה לה תינוקת, והיינו בחופשה? כי היו זמנים להספיק
זרזתי אותה שנספיק להיכנס עם הילדה לבריכה.
אחותי רצתה בהתחלה שהתינוקת תיכנס לבריכת הקטנים שגם נסגרת מוקדם, גם לא כיפית וגם בתשלום. ואני אמרתי לה שתיכנס איתנו ביחד לבריכה של הגדולים, אני חושבת שהיא הסכימה
נראלי שחיפשנו בגד ים או משהו בחנות
מתישהו היינו במעלית, ירדנו למטה, אולי זה היה קניון..
אני עמדתי רגיל במעלית, באמצע הרצפה שלה
היא ישבה בצד המעלית וחיכתה שהרצפה כמו תיסגר.. זו הייתה כמו מן אסטרטגיה שלה
צחקתי
התיישבתי יחד איתה וחיכיתי שהרצפה תיסגר
היא כאילו "הבינה משהו" וזרמתי איתה על תפיסת עולמה
תודה מראש