חלום על אחותי

אור_30

Active member
בוקר טוב אלישבע היקרה,

רקע: אחרי שחשבתי שהמשפחה שלי היא "רעה" ומשפחת הבת זוג "טובה" הופתעתי לגלות שזה לא מדויק בכלל.
התאכזבתי מהמשפחה שלה, ואני לומדת מזה המון, בכלל על קשרים חברתיים עם בני אדם.
אני מופתעת שלא צריך להתעלל כדי לייצר טראומות.
לפני כמה ימים דברתי בשיחת וידיאו עם אחותי, עם הקטן שלה ברקע, ופתאום הרגשתי ממנה אהבה ואיכפתיות. גם מהצד שלי.
שמאוד רצתה שנבוא עוד, שמכבדת את בת הזוג שלי למרות שבהתחלה היה לה קשה לקבל את זה..
אני מגלה שיש פשוט המון אי הבנות בנינו וזה קשר שממש לא פשוט לי לשקם. היא עשור מעליי, הייתה כמו אמא בשבלי. היה לי קשה כשעזבה את הבית. תמיד קראה לי העקשנית, ומנסה להגיע איתה לקשר לא מילדה-אמא, אלא אדם לאדם.
אם אני חושבת שההורים שלנו הם כישלון גמור בכל תחום,
היא פשוט פרימטיבית אבל בסהכ עסקית ומשפחתית היא לפחות מצליחה. הם לא שפויים. היא לא פשוטה, אבל מניחה שכן שפויה
מוזר לי לצאת מנקודה ילדית ולהתחיל לראות בני אדם באשר הם, ופחות אישית
לא יודעת אם זה חלום 1 או 2 עליה.. אולי זה כן חלום ארוך

חלמתי שהייתה לה תינוקת, והיינו בחופשה? כי היו זמנים להספיק
זרזתי אותה שנספיק להיכנס עם הילדה לבריכה.
אחותי רצתה בהתחלה שהתינוקת תיכנס לבריכת הקטנים שגם נסגרת מוקדם, גם לא כיפית וגם בתשלום. ואני אמרתי לה שתיכנס איתנו ביחד לבריכה של הגדולים, אני חושבת שהיא הסכימה
נראלי שחיפשנו בגד ים או משהו בחנות

מתישהו היינו במעלית, ירדנו למטה, אולי זה היה קניון..
אני עמדתי רגיל במעלית, באמצע הרצפה שלה
היא ישבה בצד המעלית וחיכתה שהרצפה כמו תיסגר.. זו הייתה כמו מן אסטרטגיה שלה
צחקתי
התיישבתי יחד איתה וחיכיתי שהרצפה תיסגר
היא כאילו "הבינה משהו" וזרמתי איתה על תפיסת עולמה

תודה מראש❤️

אלישבע777

Well-known member
שלום אור,

החלום הוא בעצם שני חלומות ברצף נפרדים על נושא אחד – הקשרים החדשים עם אחותך

חלק א - על החופשה עם אחותך והתינוקת שלה

בחלום זה, את האחות שלוקחת פיקוד. התבגרת! את מזרזת את אחותך הגדולה לנכנס לבריכה תחילה, כדי שתספיקו לכל האירועים הבאים במלון. אחותך רוצה שהילדה תיכנס תחילה לברכת הקטנים, אבל בחירת מוטעית. זו בריכה לא כיפית, גם בתשלום וגם נסגרת מוקדם. את כאן האחות הבוגרת, המבינה, המתוכננת, שרוצה להספיק הכל וגם בנחת. בסוף את מציעה הצעה נבונה ביותר! להיכנס שלושתכן לבריכה של הגדולים ובכך נפתרה הבעיה!! אחותך כאן לגמרי שונה מהמציאות. היא לא סטרילית, לא פדנטית, לא ביקורתית, שפויה לגמרי, לא מנסה לחנך אותך או לבקר אותך. יש לה אומנם עדיפות משלה, אבל – מקבלת את ההצעה שלך ההגיונית יותר!! את לא רק האחות הבכורה בחלום, את מתנהגת בעקיפין כאילו היית האימא של התינוקת! את מתחשבת גם באחותך וגם בתינוקת ופותרת את בעיית לוח הזמנים הצפוף, על הצד הטוב ביותר. לדעתי זה חלום טוב (נדיר שיש חלומות טובים בפורום!). לא זו בלבד שאין מתח ביניכן, הקשר ביניכן הוא קשר של ידידות. אתן לא אחיות אלא חברות! היא מציעה הצעה אחת ואת מציעה הצעה טובה ממנה ואין מחלוקת! העבר הבעייתי בקשר ביניכן – לא קיים כאן. כמו שתי חברות שבוחרות זו בזו ולא אחיות שהקשר ביניהן הוא קשר משפחתי, ללא בחירה. החלום משקף התחלה של תקופה טובה ביניכן. את מקבלת אותה והיא מקבלת אותך! ואני חושבת שהמהפך הוא קודם כל בעצמכן. כל אחת מכן עברה מהפך פנימי ביחס ההדדי ביניכן. אני מקווה הפעם... שהחלום הוא נבואי!! אם כן ספרי לי! 😊

הפרוש שלי לחלום ב' על הירידה במעלית

לא כל כך הבנתי את הניסוח של החלום ומהי האיסטרטגיה ומה היא הבינה. לכן אני מפרשת רק מה שהצלחתי להבין. (הניסוח חשוב שיהיה ברור לכל אחד ולא בזרם התודעה)

אתן יורדות במעלית כדי לערוך קניות בקניון אול בגד ים. בגד ים – מסמל חופשה, נופש, שחרור, בילוי. גם קניון הוא מקום של בילוי כיפי. אבל בחלום המעלית יורדת. מאחר שאין רגשות שליליים בחלום והוא חלום טוב ! ר' בהמשך) , הייתי אומרת שזו ירידה לצורך עליה. כלומר – כל אחת מכן יורדת במעלית משותפת אבל כל אחת מכן יורדת ממרומי האולימפוס אל הקשר הנוח ביניכן. לא עוד אחות בכורה, עצבנית וביקורתית ולא עוד אחות קטנה, חסרת ביטחון וחסרת רסן. שתיכן יורדות למכנה המשותף שלכן! יורדות זו לקראת זו וביחד! כדי לקנות ביחד – בגד ים לנופש גם כן ביחד! בחלום אין שיח, אתן לא מדברות, אבל אתן ממש מבינות זו את זו!

את עומדת במרכז המעלית והיא יושבת בצד. גם כאן – את מופיעה תחילה כאחות הבכורה בעלת הנוכחות ובעלת השליטה!!. שתיכן מחכות שהריצפה (!!) של המעלית תיסגר ואז את צחקת בחדווה ופתאום מהפך – את מתיישבת לצידה! מדוע? כי את רוצה להיות איתה יחד בחוויה המופלאה הזאת בגובה העינים , לא מעליה. היא הבינה משהו ואת זרמת איתה!! מדהים! כזו שלווה ביניכן וגם איזה זרם תת הכרתי עובר ביניכן ללא מילים! אתן מבינות זו את זו באופן מיסטי באיזה שהוא תקשור. אני חושבת שגם זה חלום נפלא. הצחוק שלך הוא צחוק של אושר! סוף סוף אחותך ואת מבינות זו את זו ומקבלות בשלמות זו את זו.

אולי גם זה חלום נבואי? הלוואי!

אשמח לחוות דעת על כל חלום.

אור_30

Active member
איזה מקסים ומרגש, מאוד מדויק!!
ממש מדויק🧩
ותודה שגם חיברת מרקעים קודמים
את יסודית וזה חשוב לך, וזה מורגש😍

אכן משאלות לב שלי שתימללת כ"כ יפה שלא העזתי אפילו לומר כי כל הזמן היה צריך להיאבק ולהוכיח
עד ששכחתי את המטרה!!!!

תודה ענקית ואמן
לאט לאט
כמה שזה יאפשר...❤️❤️❤️❤️😇😇

למעלה