חלום על אורז

סבתא2711

New member
חלום על אורז

רקע, גרושה, לבד, בחל"ת חוששת לגבי העבודה בעתיד

החלום

בחור מגיש לי צלחת עם אורז לבן , עם תפוחי אדמה.

אלישבע777

Well-known member
הפרושים שלי . תבחרי אחד או יותר. הכל אפשרי!

אורז ותפוחי אדמה, הם בסיסי כמעט בכל מקום, מזון משביע, טעים וזול. את סבלת נישואין קשים, חיה בצניעות ומתפרנסת בדוחק והיום – בחל"ת. החלום מצביע על דאגה מפני העתיד בגלל המצב. יתכן שהמצב יהיה כה קשה שלא תוכלי לקנות אפילו מצרכים אלה אם בגלל חסרון כיס ואם בגלל הסגר או בגלל שאת גם בקבוצת סיכון. הבחור מסמל כאן, מתנדב שמביא לך את המוצרים הבסיסיים הללו

2.
את שסבלת מספיק שנים בזוגיות רעה, נתת כה הרבה וקיבלת כה מעט - מייחלת ליום בו תכירי בחור נחמד ואוהב שיהיה לצידך. תרגישי לצידו כמו כבת מלכה... ואפילו ישרת אותך קצת. מגיע לך!
וכידוע, בארצות המזרח התיכון מקבלים ידוענים, מושיעים ובני מלכים, בזריקת אורז.. סגולה לברכה ולשובע. תפוחי אדמה, הם מזון הנסתר מן העין. ומציאים אותך מתוך אדמה השדה. הם אוצר האדמה. את מקבלת את תפוחי האדמה, מבושלים ישר ליד. כדי שזה יקרה, עלייך לדאוג לתוכנית כלכלית לימים קשים. לבדוק ולסדר את חשבונות הבנק, לשלם החובות וליצור חסכונות לעתיד לא וודאי. ככה תטמני תפוחי אדמה באדמה הום יניבו לך יבולים], בעתיד

3.
הבחור הוא בנך שהופיע בחלום הקודם. הוא תמיד מבטיח לך: לא לדאוג, אנחנו כאן" ואכן הוא ידאג לך בעתיד , אם יהיה צורך ועזור לך ויגיש לך את כל מה שאת צריכה. אל לך לדאוג יותר מדי. יש לך בנים שזה יהיה תפקידם.

אשמח לתגובתך!

סבתא2711

New member
תודה

אכן 3 , הכי מתאים,
וגם במספר 2 ,יש משהו שמתאים - יש בחור שרצה אותי , ואמר שיידאג לי ושעבור לגור אצלו, ולא אצטרך לעבוד.......... אבל ימים יגידו על מספר 2

למעלה