חלום נוסף - ליונית B-)

חלום נוסף - ליונית B-)

נסעתי ברכבה של חברתי הטובה ומצאנו את עצמנו תוך דקות עורכות קניות בחנות הירקות, קניתי כל מה שהיינו צריכות, בשלב מסוים החברה הלכה רגע לאיה מקום ואני המתנתי לה. חלפה שעה חלפה שעתיים והיא לא באה. רציתי ללכת הביתה כי הילדים חיכו לי בבית אבל לא היה לי לב לקחת את הירקות לבד, כאילו בחלום, אם הייתי לוקחת את הירקות והולכת היא לא היתה יודעת היכן אני גרה. למרות שמדובר בחברה טובה, אבל בחלום זה היה מצב של..היא לא תמצא אותי, ואז איך אוכל לתת לה את הירקות? אבל אחר כך, מתישהו היא חזרה, ואני שמחתי והלכנו הביתה, היא לא דיברה הרבה, הרגשתי כאילו שהיא בדקה או בחנה את הסיבולת שלי להמתין לה. ומדובר בחברה שלוקחת אותי הרבה לכל מיני מקומות ויש לה סבלנות והרבה, ולכן מכאן, יתכן שבחלום היא בחנה אם גם לי יש סבלנות אליה. כרגיל, הפרוש שלי לחלום כמעט שקוף בעיני. יש לי לב כל כך רחב, נותנת גם ממה שאין לי, ובטח לא אקח מה שלא שייך לי. אשמח לפרושים. יוניתתת

עוד חלום - הבית של פעם

כשהייתי נשואה גרתי בשכירות בגבעתיים, שנאתי את המקום הזה באופן שקשה לתאר, הוא היה מרוחק באופן שקשה לתאר מעיר הולדתי, לא היו לידי המכרים והמשפחה עליה גדלתי, בקיצור לא אהבתי. אבל מאז שאני גרושה אני לא מפסיקה לחלום, שאני בבית הזה, מארחת אנשים, וחיה שם כרגיל ואפילו יותר מידי טוב לי שם. במציאות דרך אגב, אני מתגעגעת מאוד לבית הזה, מפליא, כל כך שנאתי אותו ואני כל כך מתגעגעת לשם. ???????????????? שלכם יונית אולי עלי ללכת לשם לסגור מעגל ? כי עזבנו את הבית באופן זריז ומהיר ולא נפרדתי מהמקום כמו שצריך. ושוב אני מתגעגעת לשם מאוד.

חלום 2, התפלשות בעבר...

טוב, אז חלום 2, לפי דעתי הפרוש כבר בידיך, את נוסטלגית(בטח מתרפקת על שירים ישנים...)וקשה לך להשתחרר מהעבר אפילו אם הוא היה לא טוב, את נוטה לראות את הטוב ולשכוח מהקשיים שהיו. קשיים בהווה גורמים למחשבותיך לנדוד ולהאחז ברגעים קטנים מהעבר. עצתי לך, להמשיך קדימה, להישיר מבט ולא להסתכל לאחור. לעבר יש נטיה למשוך אותנו אל תוך מערבולת של כזבים, וזה כמו סם שקשה להיגמל ממנו, בסופו של דבר הוא תוקע אותנו במקום. העבר כמים המשקים אותנו, אנחנו צומחים וממשיכים קדימה, ברגע שנתפלש יותר מידי בזיכרונות אנו עלולים לטבוע. חלומות פז, רואה בכוכבים.

מבחן בנאמנות...

היי יונית!(בעלת הלב הרחב) בעיני, החלום מדבר על נאמנות הדדית. יכול מאוד להיות שחברתך מציבה את נאמונתך במבחן. נראה שאת עומדת בו יפה, אפשר לסמוך עליך, וחברתך יודעת את זה. חג שמח וחלומות פז, רואה בכוכבים.

לרואה בכוכבים שים לב רשמתי 2

חלומות ברצף.... ענית לי על אחד, מתחת לזה יש את חלום הבית... משום מה מאז קם פורום חלומות התחלתי לחלום הרבה חחחחחחה. יוניתוששששש ותודה על הכינוי בעלת הלב הרחב.

למעלה