חלום מתוק...

sunshain

New member
חלום מתוק...

השעה כבר אחת בלילה. אתה בעבודה ואני לבדי במיטה בבית השקט. רק עכשיו יצאתי ממקלחת ארוכה,נקייה מדיפה ריחות של קרמים ובשמים. פיז´מה חמודה כזו מסאטן בצבע לבן עם פו הדוב שקנית לי לפני שבוע. השיער הרטוב על הכרית. דווקא עכשיו בא לי אותך איתי.אני מצלצלת אליך ואתה עונה,כולך לחוץ, אומר לי שהמשמרת מתארכת,שתגיע רק עוד כשעתיים. אני מנסה להשאר ערה אבל השעה כבר מאוחרת והעייפות מכריעה אותי. מתוך הצללים נדמה לי שאני שומעת ברז מים פתוח.שמתחת לשמורות עיני המוגפות חודרות קרני אור דקיקות.אני בטוחה שזה רק חלום ואני ממשיכה לישון.יד רכה חודרת מתחת לחולצה,מצטיירת עיגולים ופסים על גבי. מישהו מסרק את שערי,במין עדינות מדהימה שכזו. ובאוויר ריח מתוק של גבריות מתפרצת. אני מרגישה אוויר קריר על הבטן והחזה ומבינה שאני כבר עירומה. המכנסיים גם נעלמו להם וכמוהם תחתוני החוטיני השחורות שלי. אצבעות חמות מטיילות לי על השדיים,חופנות אותן בחוזק ובחמימות. שפתיים רטובות סוגרות על הפטמות.לשון ארוכה נוגעת בקצה הפטמה.פה חמים יונק אותה לתוכו.אני שוכבת על הגב,מתענגת על התחושה הנעימה. אצבעות נעימות מלטפות את הבטן,יורדות למטה,מפסקות את שפתיי הקן שלי ולשון רכה מתחילה ללקק את הדגדגן.למעלה ולמטה.אני נאנחת. איזו תחושה נעימה. כולי רטובה וחמה כבר,עורגת להתחברות שלו.הוא כאילו קורא את המחשות הכמוסות שלי וגוהר מעליי,חודר לתוכי.איבר מינו מותח,נדחף בתוכי. הוא כל כך כל כך עמוק בתוכי,נע וזע,לאט יותר ומהר יותר.מתאים את עצמו לתנועותיי,מעניק לי כל מה שאפשר להעניק. אני כולי רועדת.כמו לפי הזמנה ידיו הופכות אותי והוא חודר מאחור,מרים מעט את ישבני ובידו מלטף את הדגדגן שלי,שמזדקר מתוך שפתיי הקן,תפוח ואדום,מתאווה לו.והוא זז בתוכי מהר יותר.אני גומרת וצעקה רכה מתפרצת מגרוני והוא שומע אותי וגומר אף הוא.זרם אדיר של נוזל חם ממלא אותי וכולי מרחפת.יד עדינה מנקה את שרידי הנוזל מסביב רגליי. נשימתי חוזרת אליי אט אט וידיים נעימות מעסות את גבי ומרגיעות את גופי. אני מתעוררת בבבוקר אל סדינים לבנים נקיים.החבר שלי ישן לידי כל כך רגוע וחייכני.רק ריח של תשוקה באוויר מרמז שאולי אכן התרחש כאן משהו ולא רק פרי דימיוני. ההיה או חלמתי חלום?

למעלה