אחי זה מה שאתה מחפש, בבקשה, תהנה
זה שם השיר והזהמר ביוונית - volanis sotis - Poso Mou Leipei וזה ציטוט של השיר בייונית עם התרגום לעברית }λείπεις και είμαι μόνος μου κρυώνω, δεν αντέχω παγώνω νιώθω να τελειώνω{ }Πόσο μου λείπει η ζεστή αγκαλιά σου, όπως τα καλοκαίρια με κόβουν σα μαχαίρια }λείπεις και είμαι μόνος μου κρυώνω, δεν αντέχω παγώνω νιώθω να τελειώνω{ }μου λείπεις και παγώνω, νιώθω να τελειω-νώωω{ מה שהוא שר בהתחלה (במוואל): {LEIPIS KAI EIMI MONOS MOU KREONW, THEN ANDECHO PAGWNW NEOTHW NA TELEIWNW} פה זה מה שהוא שר לאורך כל השיר: {POSO MOU LEIPI I ZESTI ANGALIA SOU, OPWS TA KALOKAIRIA ME KOVOUN SA MACHAIRIA LEIPIS KAI EIMI MONOS MOU KREONW, THEN ANDECHO PAGWNW NEOTHW NA TELEIWNW} והשורה שהוא שר אחרי העברית-באה כאילו שורה לבד-: }MOU LEIPIS KAI PAGWNW, NEOTHW NA TELEIW-NWWW{ תרגום: {נעדרת ואני בודד קר לי,לא יכול לשאת לקפוא להרגיש שגמרנו} {כמה חסר לי חום החזה (או:הזרוע) שלך,כמו מזג האוויר הנוח (או :כמו בקיצים) חתכו אותי כמו סכינים} {נעדרת ואני בודד קר לי,לא יכול לשאת לקפוא להרגיש שגמרנו} {נעדרת (הלכת) ממני ואני קפאתי,מרגיש שגמרנו}