חלום מתוק

Hurakano

New member
חלום מתוק

מישהו יודע את התרגום למה שאומר שלומי סרנגה בשיר ?

חלום../images/Emo1.gifמתוק ביוונית.....

זה השיר כולו ביוונית..... הגרסה העברית זה-השיר הזה עם בתים בעברית בתוכו ששר מושיק עפיה... בבקשה.. פוסו מוליפי איס סטי אנגליסו אופוס טקלוקריה מקווון סנמק´ריה ליפיס קאימה מונוס מוקריאונו ד´ן אנדחו פגונו ניוט´ו נאטליאונו נה נה נה נה נה נה פוסו מוליפי איס סטי אנגליסו אופוס טקלוקריה מקווון סנמק´ריה ליפיס קאימה מונוס מוקריאונו ד´ן אנדחו פגונו ניוט´ו נאטליאונו פונה סוורו נאסופו סגאפו פונה סוורו מטיו דרופו נזו מוליפיס קפגונו ניוט´ו נאטליונו פוסו מוליפי איס סטי אנגליסו אופוס טקלוקריה מקווון סנמק´ריה ליפיס קאימה מונוס מוקריאונו ד´ן אנדחו פגונו ניוט´ו נאטליאונו ליפיס קוולפו מסס טקלוק´ריה נחיו טיזי נוורחי קאן פפטו נסטריה פוסו מוליפי איס סטי אנגליסו אופוס טקלוקריה מקווון סנמק´ריה פונה סוורו נסופו סגאפו פונה סוורו מטיו דרופו נזו מוליפיס קפגונו ניוט´ו נאטליונו פוסו מוליפיס... " פוסומוליפי = כמה את חסרה לי.

Hurakano

New member
תודה רבה אבל

אני מחפש את התרגום לכל היוונית שסרנגה שר בגירסה העברית. אגב... איך קוראים לשיר ביוונית ואיך לחפש אותו בקאזה ? אותיות כמו באנגלית או בעברית ?

אחי זה מה שאתה מחפש, בבקשה, תהנה

זה שם השיר והזהמר ביוונית - volanis sotis - Poso Mou Leipei וזה ציטוט של השיר בייונית עם התרגום לעברית }λείπεις και είμαι μόνος μου κρυώνω, δεν αντέχω παγώνω νιώθω να τελειώνω{ }Πόσο μου λείπει η ζεστή αγκαλιά σου, όπως τα καλοκαίρια με κόβουν σα μαχαίρια }λείπεις και είμαι μόνος μου κρυώνω, δεν αντέχω παγώνω νιώθω να τελειώνω{ }μου λείπεις και παγώνω, νιώθω να τελειω-νώωω{ מה שהוא שר בהתחלה (במוואל): {LEIPIS KAI EIMI MONOS MOU KREONW, THEN ANDECHO PAGWNW NEOTHW NA TELEIWNW} פה זה מה שהוא שר לאורך כל השיר: {POSO MOU LEIPI I ZESTI ANGALIA SOU, OPWS TA KALOKAIRIA ME KOVOUN SA MACHAIRIA LEIPIS KAI EIMI MONOS MOU KREONW, THEN ANDECHO PAGWNW NEOTHW NA TELEIWNW} והשורה שהוא שר אחרי העברית-באה כאילו שורה לבד-: }MOU LEIPIS KAI PAGWNW, NEOTHW NA TELEIW-NWWW{ תרגום: {נעדרת ואני בודד קר לי,לא יכול לשאת לקפוא להרגיש שגמרנו} {כמה חסר לי חום החזה (או:הזרוע) שלך,כמו מזג האוויר הנוח (או :כמו בקיצים) חתכו אותי כמו סכינים} {נעדרת ואני בודד קר לי,לא יכול לשאת לקפוא להרגיש שגמרנו} {נעדרת (הלכת) ממני ואני קפאתי,מרגיש שגמרנו}

bouzouki

New member
היית צריך לציין שאני שמתי את זה

בקבצים נכון שזה לשימוש כולם אבל היה הוגן ויפה מצידך לציין זאת

הנה השיר האמיתי.....

חלום מתוק ********** איך בקלות ובלי מילים היא לקחה אותי לאט לתוך הים הכחול בעייניה ליפיס קאימה מונוס מוקריאונו ד´ן אנדחו פגונו ניוט´ו נאטליאונו נה נה נה נה נה נה פוסו מוליפי איס סטי אנגליסו אופוס טקלוקריה מקווון סנמק´ריה ליפיס קאימה מונוס מוקריאונו ד´ן אנדחו פגונו ניוט´ו נאטליאונו רואה אותה בחלום המתוק רוצה אותה אך האופק רחוק מוליפיס קפגונו ניוט´ו נאטליונו נה נה נה נה נה נה נה נה כשהיא הופיעה ממולי שלחה אליי מבט כישפה אותי והלכתי אחריה לא לא יכולתי לדבר הלכתי כמו עיוור אל המקום שניראה לי כמו חלום פוסו מוליפי איס סטי אנגליסו אופוס טקלוקריה מקווון סנמק´ריה לא לא יכולתי לדבר הלכתי כמו עיוור אל המקום שניראה לי כמו חלום רואה אותה בחלום המתוק רוצה אותה אך האופק רחוק מוליפיס קפגונו ניוט´ו נאטליונו נה נה נה נה נה נה נה נה כשהיא הופיעה ממולי שלחה אליי מבט כישפה אותי והלכתי אחריה ליפיס קאימה מונוס מוקריאונו ד´ן אנדחו פגונו ניוט´ו נאטליאונו נה נה נה נה נה נה נה נה נה פוסו מוליפי איס סטי אנגליסו אופוס טקלוקריה מקווון סנמק´ריה עכשיו הלב שלי בוחר איתה להישאר מהחלום לא רוצה להתעורר....

וווווווווואאאאאאאייייייייייי......

איזה דפקה איני
רצית ת´תרגום לשיר
איזה סתומה אני, אני אנורא מצטערת..... אבל מלאך השומר שלי עזר לך.....

Hurakano

New member
לאאאא שטויות ../images/Emo13.gif

העיקר הכוונה.... אני מודה לכל מי שעוזר לי, אפילו עם הוא לא עזר לי במה שאני רוצה... תודה בכל מקרה

rotem58

New member
תודה רבה!

הורדתי את הגרסא היוונית והיא ממש טובה!(אבל של שלומי ומושיק יותר...)

למעלה