חלום מתוק...

d a r k b l u e

New member
חלום מתוק...../images/Emo99.gif

אחרי כמה שירים ניסיתי לכתוב סיפור קצר-מקווה שיצא נורמלי... כשנכנסתי לכיתה גיליתי למרבה הצער שהמקומות הטובים בתחילת הכיתה נתפסו. כנראה שיש סטודנטים חרשנים כמוני שאוהבים לשבת מקדימה ולא מאחורה. דווקא היום היה לי פקק ולא תפסתי מקום טוב... חיפשתי מקום לשבת.גילתי מקום פנוי.בסוף.לידה...ליד שירלי... אני שונאת לשבת בסוף...אבל אני אוהבת את שירלי...והיא לא יודעת את זה... "היי...יושבים פה ?" שאלתי במבוכה "היי ,לא יושבים,בואי שבי" אמרה והורידה את התיק שלה מן הכסא כדי שאוכל לשבת... התייבתי.כמובן שהריח שלה שיגע אותי מן הדקה הראשונה.תמיד היה לה ריח של בושם מתוק.כמוה. המרצה למדע המדינה נכנס לכיתה.כמובן,ציפיתי לשיעור משעמם כרגיל. אחרי שעה וחצי מייגעות נגמר השיעור. בשעה וחצי האלה ,בהיתי בלי סוף-אבל רק בזווית העין שלי כשי שהיא לא תדע-בשירלי וכמובן שאין לי מושג על מה המרצה דיבר. יצאתי החוצה לשירותים. נכנסתי לשירותים וכשיצאתי גיליתי ליד המראה מסדרת את שיערה, את שירלי. היינו לבד בשירותים. סידרתי גם אני את שיערי הקצר (כאילו יש מה לסדר-הוא הרי קצר !!) קלטתי שהיא מסתכלת עליי... "חולצה יפה" אמרה פתאום. "תודה" אמרתי והרגשתי איך אני מסמיקה. הסתובבתי לצאת החוצה ופתאום הרגשתי את ידה תופסת בידי ומחזיקה אותה חזק. היא סובבה אותי אליה והצמידה אותי לדלת השירותים. "אני מתה לנשק אותך" לחשה באוזני. "כל כך הרבה זמן רציתי לשמוע אותך אומרת את זה" לחשתי בחזרה. "אפשר ?"שאלה. "למה את מחכה ?" עניתי וכולי מאושרת היא נשקה לשפתיי.שפתייה היו חמות ורכות בדיוק כפי שדימיינתי אותם. הרגשתי את ידה אוחזת בשד הימני שלי, לשה אותו... רציתי לחוש בה גם.להרגיש אותה. ידי גלשה למטה אל תוך מכנסי הספורט שלבשה... היא היתה רטובה ...התחלתי לנשק את צווארה ושמעתי שהיא נהנית הרמתי את חולצתה והכנסתי יד לתוך חולצתה-פיטמותיה עמדו זקופות. היא שלחה את ידה אל תוך מכנסיי...מעסה את איברי שמיותר לציין שהיה לח מאוד... היא החלה לצעוק את שמי בהנאה ואוטוטו גומרת: "מאיה","מאיה" ..... "מאיה...מאיה..." "מאיה ...יש הפסקה את באה החוצה ? " אוף...זה היה כזה חלום מתוק...

מורן א

New member
../images/Emo1.gif חלום

סיפור נחמד, הזכיר נשכחות מיימי האוניברסיטה שרוב הבנות היו בגדר "חלום מתוק". תמשיכי עם הסיפורים. מורן

למעלה