חלום מתוך חלום...

• פותח הנושא Kima
  • פורסם בתאריך

L i z a r d

New member
דקא דסה

חלק מהפרטים בחלום הם דימויים בתוכנו וחלק מהפרטים הם דימויים שמשמשים לתיאור אנרגיה כלשהי, ז"א מציאות חיצונית כלשהי. כל דבר שאנחנו חווים נובע מנקודת המאסף. מה בעצם אתה שואל (או שכבר לא)?

capital

New member
אם גם הדמויים שבתוכנו נובעים

מנקודת המאסף, אז מה משמעות המיקום של הנקודה אם כך? אני מתכוון למיקומים של הנקודה שמשמעותם שינויי תפיסת הדימויים שבתוכנו. מה שאני שואל בעצם, איך זה שלחלום הנובע מדימויים פנימיים יש חויות? שהרי אין אינטראקציה עם גורם חיצוני. מי "משדר" את החלום? אם מדובר בדימיים פנימיים אזיי, בכל פעם שנקודת המאסף מתקבעת על נקודת מאסף מסוימת יראו אותם דימויים פנימיים. האם כך הוא הדבר?

L i z a r d

New member
תגובה

אני חושב שבכל חלום יש הרבה חלקים מציאות חיצונית כלשהי, אבל אני לא יודע אם בכולם זה ככה באופן מוחלט. לאילו דימויים פנימיים בדיוק אתה מתכוון?

capital

New member
באחת הספרים מתואר שמאן שהפך לאישה

הוא שהערים על המוות. לשמאן זה היה יכולת ליצור "מציאות" האם לזה התכוונת כשכתבת דימוים פנימיים?

L i z a r d

New member
לא

ב"דימויים פנימיים" התכוונתי לאיך שאנחנו חווים את האנרגיה מהתת מודע שהמיינד משחרר בחלומות (אצל רוב האנשים), שזה רוב התכלית של חלומות אצל האדם הממוצע. אתה יכול כמובן לקרוא על כל זה אצל יאנג למשל במילים קצת אחרות. לכל אדם יש יכולת ליצור "מציאות", אנחנו עושים את זה כל הזמן, במודע או שלא. לאותו מכשף כנראה הייתה יכולת מאוד גבוהה בתחום הזה, ולפי מה שאני מבין זה קשור בשליטה בטונאל ובתפישה מאוד גמישה ולא מקובעת, ולא בדימויים הנ"ל.

Kima

New member
אוקי אז שאלה פילוסופית...

אם המיינד שלנו הינו המיינד של הטורף (לא שלנו כלל) אזי אם החלומות שלנו בלילה נובעים מהתת מודע שבמיינד הרי אנו חווים את חלומות הטורף או מחשבות שיש לטורף ומחשבות אילו בחלום אינם שלנו כלל....!!!!! כנראה שגם בזמן חלום הטורף ממשיך לאכול...?!?

charlila

New member
הלו? אפשר לחלום גם בלי גוף בכלל,

ובפניך, אישית, זה פותח אפשרויות בל-תשוערנה.

charlila

New member
זה שוב אותו אספקט?

כבר קלטת מה שקלטת... די, צא מההיפנוט!

L i z a r d

New member
תגידי

מה דעתך על לגשר בין ימין לשמאל, לפעול בקשב השני במודע, בצלילות מוחלטת?

charlila

New member
לא בא בחשבון, עד הודעה חדשה,

בשבילי. מסוכן מדי וסותר משימות המחייבות יכולת הסתתרות, שהצלילות הזו תבטל אותה, ממש כאילו ענדתי מגדלור. באשר ללוחמים-יתומים, החושבים שהם מתחרים במין מירוץ כמו ב"כיבוש הדגל", הראשון שיגיע יזכה בפרס - כרטיס למסע - ??? אולי מחכות לו הפתעות, לראשון הזה.

capital

New member
מעניין, נראה כמו חוויה מהשער השני

השער הראשון - הוא פיתוח היכולת ליצב חלום צלול - תחילה מביטים על כפות הידיים לאחר מיכן מתמקדים בעצם כלשהו ושומרים של יציבות המופע שלו. השער השני - הוא פיתוח מעברים בין חלומות צלולים - תחילה מבצעים מעבר ספונטני תוך כדי שמירה על תודעה צלולה לאחר מיכן מבצעים מעברים לפי בין חלומות צלולים לפי בחירה. השער השלישי ...

האם ידעת שאתה חולם, בזמן שחלמת?

אם ידעת שאתה חולם בזמן שחלמת ואם היית באותו זמן פנוי וזמין לכל בחירה שהיא (ולא עסוק בכל מיני דברים מאוד חשובים ו/או מעניינים...) וזכרת את עצמך תוך כדי, אז ככל הנראה היית במקום שממנו אפשר, בין היתר, להתחיל ללמוד חלימה. אם אחד מהשלושה הנ"ל לא התקיים, לא היית במקום שממנו אפשר ללמוד חלימה. אבל זו רק דעתו של אדם אחר, הצועד בדרך הלוחמים...

למעלה