חלום מפחיד...

flowr..

New member
חלום מפחיד...

הייתי מעוניינת בעזרה בפירוש חלום שחלמתי עכשיו. בחלום, מדענים הצליחו לגרום לכך שנחזור לעבר. אבל כנראה שאנחנו לא בוחרים ל א ן נחזור, בכל פעם אנחנו חוזרים לנקודה אחרת... בחלום חזרתי לתקופה של לפני השואה. זה היה בדיוק יום לפני שהשואה התחילה. ידעתי את זה כי אמא שלי אמרה לי. (אגב, לא היה כל שינוי בגיל של אנשים שחזרו אחרוה בזמן, משום מה.) היא ביקשה ממני בכל לשון של בקשה שלא אזכיר את המילה "שואה", כי זה יכול לשנות את העתיד. (זה לא היה בכעס, זה היה יותר בתחנונים). אני בכל זאת צעקתי את המילה הזאת, כי חשבתי שאולי זה יכול לשנות את העתיד, איכשהו. (שאולי יש את הסיכוי הכי קלוש, שהשואה לא תקרה.) (בחלום, הכל היה כרגיל ביום בעבר אליו חזרתי. אבל יום אחרי, השואה הייתה אמורה להתחיל.) אמא שלי ביקשה ממני את זה באותו יום בעבר, לפני שהלכתי לישון. הלכתי לישון בחלום בתחושת פחד גדולה וברצון שהשואה לא תקרה... ואז התעוררתי. עם תחושת פחד... מישהו יכול לעזור לי בפתירת החלום? אין לי מושג למה חלמתי אותו... אבל עכשיו, כשאני חושבת על זה... אין לי מושג למה אני מרגישה שזה קשור, אבל הזדמן לי במקרה, לפני שהלכתי לישון אתמול, לקרוא במקרה משהו באיזה אתר של האקינג שנותן להוריד תוכנות שיכולות לחבל במחשבים בכל מיני דרכים, ואני זוכרת שנדהמתי מהדברים האיומים שהתוכנות ההן יכולות לעשות למחשבים. flowr..

flowr..

New member
אממ..

אה, זה בסדר. אתם לא חייבים להתייחס אליי. זה לא כאילו שאני בן-אדם, או משהו. flowr.., שחושבת שההודעה הזו שווה לפחות תגובה אחת. אז הנה.

אם אף אחד לא ענה סימן שיש סיבה טובה

רואה בכוכבים, המנהל, נמצא במילואים בתקופה האחרונה ואין לו זמן לענות על הרבה חלומות. אני מחליפה אותו (יחד עם אחרים), אך אני רק חובבנית ויש הרבה חלומות שמכילים פרטים שאינני יכולה לנתח. אם אף אחד לא התייחס לחלומך, סימן שאף אחד לא בטוח איך לפרש אותו, ולא רוצים להטעות אותך. ועוד דבר אלייך ואל שאר האנשים שכועסים ולא מסתירים את זה: בפורום הפותרים מנסים לעזור ככל יכולתם, אך אנחנו לא מחוייבים לענות על כ-ל החלומות. אנחנו עונים לפי מיטב הבנתנו ויכולתנו, ולפי כמות הזמן שיש לנו כשאנחנו מבקרים בפורום. אם אף אחד לא ענה על ההודעה אתם מוזמנים להפנות את תשומת ליבנו, אך אין צורך לכעוס ולגעור בנו.

flowr..

New member
טוב. סליחה.

לא התכוונתי שזה יישמע גוער וכועס. flowr..

אנחנו סולחים ומבינים!

לפעמים באמת קורה שלא יודעים מה להגיד! אני מזכיר לכם לדפדף לפרשת הרצח שלי ולעזור בהזדמנות זו!

בקשר לחלום שלך...

הרמתי ידיים... ייתכן שהחלום באמת עוסק בקשר הרוחני והרגשי שיש ביניכם. שוב, החסרת פרט חשוב ביותר- מה טיב מערכת היחסים שלך עם אחותך במציאות? ייתכן שהחלום בא לסמל לך שאתה קרוב מדי לאחותך ובתחושה שלך אתה חולק אותה את אותו גורל, ויש צורך בהפרדה מסויימת כי בסך הכל אתם שני אנשים שונים שעתידם צופן להם דברים אחרים...

למעלה