חלום מעניין וארוך

leeloo

New member
חלום מעניין וארוך

אני לא בטוחה שככה החלקים השונים של החלום מתחברים, אז פשוט עשיתי את החיבור הכי הגיוני שניראה לי..... זה מן חלום הרפתקאות כזה..: אז חלמתי שביום הראשון של התחלת הלימודים אני מגיעה לביה``ס ואז כולם נוסעים למן טיול במקום רחוק, וברגע שאנחנו מגיעים לשם מישהו מהתלמידים מתחיל לריב איתי ולהציק כי סתם התחשק לו, ושאלתי אותו למה הוא מציק לי, מה זה נותן לו, ומה עשיתי לו כבר שהוא מתייחס אליי ככה, והוא לא ענה לי, רק השפיל את מבטו בידיעה שאני צודקת. אחרי הטיול חזרנו הביתה וירדתי למרתף (לא ידעתי שיש לי...) ואז פתחתי דלת למן מנהרה כזו, שבשביל להיכנס אליה היה צריך לזחול. אז התחלתי לזחול פנימה ואז ראיתי חדר ענקי שניראה כמו בית קברות נוצרי, ואז ניגשתי לאחד הקברים והתחלתי לחפור ואז פתחתי את הארון קבורה וראיתי שיש בתוכו שקים מלאים בזהב (נידמה לי שזה מושפע מהסרט ``הטוב, הרע והמכוער``, שראיתי אתמול ב-MGM) ואז שמעתי את אמא שלי קוראת לי, ואז ניסיתי מהר להכניס את הזהב בחזרה לארון, ואמא שלי הגיעה לפתח המנהרה ואז היא שאלה אותי: ``מה את עושה שם?``, וקראתי לה: ``לא אמא, אל תכנסי, אני תיכף יוצאת!``, לא רציתי שהיא תגלה את המקום, או את הזהב וכמה שניסיתי להכניס אותו בחזרה, לא הצלחתי ואמא שלי התעקשה לעמוד ליד הדלת, ואז רצתי מהר את הכניסה למנהרה והתחלתי לצעוק עליה: ``תפסיקי כבר! אמרתי לך שאני עסוקה ושתיכף אני יוצאת!`` ,``אבל מה את עושה שם כל-כך הרבה זמן!?``, ``אני מסדרת משהו, יש שם בן-אדם לטיני (לא יודעת מאיפה הבאתי את זה...) שיצא מהארון שלו (משום מה היא ידעה על בית הקברות אבל לא על הזהב). ואז כשניסיתי לנעול את הדלת לא הצלחתי. זה מה שאני זוכרת.... אם יש לכם פירוש, בבקשה תרשמו לי.. לילו

מסע ופרידה

בחלום יש מוטיב של מסע וחיפוש ``אוצרות``, ככל הנראה את עוברת שינוי כל שהוא של התבגרות, השתנות. כמו כן יש איזה שהוא צורך להחביא את הממצאים, ``האוצר`` מאימך, וזה כנראה סימן לפרידה שאת עושה ממשפחתך, מהצד המוכר, השמרני והישן, תוך כדי תהליך ההתבגרות והעצמאות, את חשה כעס כשהיא מנסה להיכנס לטריטוריה שלך. בהתחלה ישנם קשיים, כמו הילד שמנסה לריב איתך, אך את מצליחה להשתלט על המצב ובסוף באמת מגיעה ל``אוצר``.

למעלה